Γεια σας και από εμένα και τη "Ρόζα"

14 Φεβρουαρίου 2012
5
0
35
ΕΥΟΣΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Γεια σας παιδιά την πέμπτη πήρα και εγώ την σκυλίτσα μου Λαμπραντόρ θηλυκό μόλις 47 ημερών απλά υπέροχο!!!!! Είναι πολύ παιχνιδιάρα και πανέξυπνη χωρίς να την μάθω οτιδήποτε όταν θέλει να κάνει τις ανάγκες τις αρχίζει και γαβγίζει και πάει στην πάνα και τα κάνει!!!! Την πήγα στον κτηνίατρο και τις έκανε τα εμβόλια και την ψέκασε για παράσιτα. Μου έδωσε σκυλοτροφή 1st Choise και μου είπε να την αφήνω τωρα που ειναι μωρο να τρώει οσο θέλει και δεν τρώει πολυ τρώει νορμαλ δεν φουσκώνει... Το μόνο πρόβλημα είναι οτι μάλλον είναι κρυωμένη και κάνει διάρροια :(

Σας ευχαριστώ ;)

Attachments

Last edited by a moderator:

Baloo

Well-Known Member
7 Αυγούστου 2011
179
2
13
Κρήτη
Καλώς ήρθες. Γιατί την πήρες τόσο μικρή; Υπάρχει περίπτωση να την επιστρέψεις στη μαμά της μέχρι να γίνει 60 ημερών; Θα της κάνει πολύ καλό για την υγεία και όλη τη ζωή της, Η διάρροια ίσως οφείλεται στην αλλαγή τροφής, γιατί τα σκυλάκια δεν κρυώνουν όπως οι άνθρωποι. Πήγαινέ την στον κτηνίατρο για εξέταση και σωστή αγωγή.

Baloo

Well-Known Member
7 Αυγούστου 2011
179
2
13
Κρήτη
Είδα μόλις ότι είναι το σκυλί που παρήγγειλες μέσω ανθρώπου εμπιστοσύνης από Ρουμανία. υποτίθεται ότι θα το έπαιρνες εμβολιασμένο. Αν ναι, του έκανες κι άλλα εμβόλια ενώ είναι μόλις 47 ημερών; Πήγαινε το συντομότερο στον κτηνίατρο για τη διάρροια. Μπορεί να μην είναι τίποτα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...