Γεια σας και από εμάς...

i0anna

Member
4 Δεκεμβρίου 2012
6
0
Αθήνα
Χαίρεται, χαίρεται και καλώς σας βρήκαμε! Πρόσφατα ανακάλυψα το forum και μπορώ να πω χωρίς υπερβολή ότι ενθουσιάστηκα..! Έχω ενα yorkie 8 μηνών. Τη Μιλού! Διαολάκι και πολύ ζωηρή αλλά με την καλή έννοια! :)
Οπότε να'μαστε! Ηρθαμε να γνωρίστουμε γιατί είμαστε και πολύ κοινωνικές τρομάρα μας... :wink:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Καλώς μας βρήκες Ιωάννα.
Να την χαίρεσαι την μικρή σου.
Να χαρούμε οτι δεν είναι αποκτημένη από pet shop ή από αγγελία;

i0anna

Member
4 Δεκεμβρίου 2012
6
0
Αθήνα
Να χαρείται, να χαρείται! :) Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που το αποφάσισα μέχρι να την αποκτήσω πέρασε καιρός αλλά άξιζε τον κόπο!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Τέλεια!
Ειλικρινά χαίρομαι :)

Ε πες μας κιόλας, την ιστορία της.

i0anna

Member
4 Δεκεμβρίου 2012
6
0
Αθήνα
Δεν είναι καμία φοβερή ιστορία... Αποφάσισα ότι θέλω ένα πλασματάκι να μου κάνει παρέα αλλά λόγω κάποιων αλλεργιών επρεπε να είμαι λίγο επιλεκτική, αλλιώς δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να πάρω ένα αδεσποτάκι στο σπιτι μου! Άρχισα να το ψάχνω και κατέληξα ότι ένα yorkie είναι η καλύτερη επιλογή για την περίπτωσή μου! :p Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό να πάω σε πετ σοπ και να πάρω ενα σκυλάκι από τη βιτρίνα! Άρχισα λοιπόν να ψάχνω για εκτροφείς, δεν ήταν και πολύ εύκολο μπορώ να πω. Πήγα είδα από κοντά, πως ζούσαν τα σκυλιά, ρώτησα πράγματα και μετά από μερικούς μήνες αναμονής, απέκτησα και το δικό μου ζουζούνι! Από την πρώτη κιόλας μέρα ήταν κυρία, είχε μάθει απο πριν με την πάνα σε ένα μεγάλο βαθμό οπότε δεν είχαμε τέτοια θέματα...! Κοινωνική με όλους, και αν δεν της δινει κανεις σημασια-ανθρωποι και σκυλιά- ξερει να τραβαει την προσοχη με μοναδικο τρόπο... :p Αυτά...

i0anna

Member
4 Δεκεμβρίου 2012
6
0
Αθήνα
Ναι έχει pedigree, είδα και τους γονείς της και τα αδερφάκια της btw πολύ όμορφη οικογένεια..! Αλλά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν την πήρα από εδώ γιατί σπούδαζα έξω και εκεί την απέκτησα, και τώρα επιστρέψαμε εδώ και σας βρήκαμε! Η αλήθεια είναι ότι εδώ δεν βρήκα κάτι αξιόλογο, αλλά δεν έψαξα και πάρα πολύ.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Μήπως πήρε το μάτι σου το περιοδικό Σκύλος & Γάτα, με την έκδοση της Καθημερινής την Κυριακή που μας πέρασε; Ειχε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο, της φίλης μας chrysoula πάνω στην πολύ καλή δουλειά που κάνει με το μικρό της yorkie. Εναν σκύλο, σαν όλους τους σκύλους δηλαδή. Παρακολούθησέ την λίγο στο φόρουμ. Θα βρεις σίγουρα, πολύ ενδιαφέροντα, τα όσα λέει και κυρίως τα όσα κάνει με τον σκύλαρό της :)

i0anna

Member
4 Δεκεμβρίου 2012
6
0
Αθήνα
Ναι το είδα και έτσι σας ανακάλυψα κιόλας, ψάχνοντας παραπάνω πληροφορίες γιατί και εμενα μου αρέσει πολύ να της μαθαίνω πράγματα και τα πάει πολύ καλά μπορώ να πω και το απολαμβάνει! Ζηλεψα και λίγο είναι η αλήθεια, 9 μηνών και να ξέρει πάνω από 40 λέξεις και εντολές και η δικιά μου είναι στις 10..! Κάτι πρέπει να κάνουμε! :p

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Καλως ηρθες και να χαιρεσε την μικρη σου. Βαλε μας καμια φωτο να την χαρουμε κι εμεις ομως :p Μπραβο που δεν εκανες επιπολαιες κινησεις και εψαξες καλα για την καινουρια σου φιλη. Ευχομαι να μεινεις στην παρεα μας και να μαθαινουμε για τα κατορθώματα της μικρης σου Μιλου.

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Μπορεί να ξέρει πολλές λέξεις,απλά να μην είσαι σίγουρη εσύ ποιές ακριβώς.

καλά πόστ και να την χαίρεσαι!!

i0anna

Member
4 Δεκεμβρίου 2012
6
0
Αθήνα
Έφτιαξα ένα album να τη χαζέψετε και εσείς... Είναι μία γλύκα -αντικειμενικά-νομίζω :p Κατάλαβα τι εννοείς για τις λέξεις, έχουμε δρόμο ακόμη στη γνώση πάντως... :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi