Γεια σας και απο μενα :)

sania7158

New Member
28 Μαϊου 2013
3
0
34
mykonos
Χαιρομαι που υπαρχουν τετοια site και μπορουμε να μοιραζουμε τις αποψεις μας σε διαφορα θεματα και να μας λυνονται οι αποριες μας για τους λατρεμενους μας φιλους, τα σκυλακια μας. Μπραβο στον δημιουργο!!
Εδω και 1 χρονο εχω εναν σκυλακο και εχουμε γινει σχεδον αχωριστοι! Παρολα αυτα εχω πολλες αποριες και προβληματισμους. Εδω που μενουμε, υπαρχει μονο ενας κτηνιατρος και συχνα δεν τον βρισκουμε... Μεγαλο παραπονο το εχω! Ετσι αποφασισα να κοιταξω στο ιντερνετ για οτι θεματα εχω, φυσικα ομως συμβουλευομαι (οποτε τον βρησκω, δηλαδη) και τον κτηνιατρο μας.
Εδω και λιγες μερες, ο σκυλακος μου ξυνεται παρα πολυ. Και ενω τον εκανα μπανακι προσφατα (ουτε 10 μερες δεν περασανε) με το ειδικο σαμπουαν που εχουμε παρει για τα παρασυτα (σημειωση: το σαμπουαν αυτο το χρησιμοποιουμε πολυ καιρο και δεν ειχαμε θεματα ποτε με αυτο), και τον ελεγχω συχνα, γιατι ειμαστε γεματοι με αδεσποτες γατες στην γειτονια, και οπως μου εχουνε πει οπου γατα αδεσποτη εχει και πολλα "ζωιφια"... και παρολα αυτα, το ξυσημο ειναι υπερβολικο.
Ειναι καιρος να βαλλουμε αμπουλα, αλλα ο λογος που το εχω καθηστερισει ειναι επειδη συντομα θα ταξιδεψω μαζι με το σκυλακο μου στο εξωτερικο και πρεπει να καταχωρησουμε την αμπουλα στο διαβατηριο (αυτο γινεται απο τον κτηνιατρο μας, ο οποιος λειπει διακοπες).
Οπως προανεφερα, τον ελεγχω και εγω συχνα για τυχον ψυλλους ή οτι αλλο παρασυτο, και δεν βρηκα τιποτα. Αλλα ειναι ενοχλητικο (για το σκυλο) να ξυνεται καθε τοσο...
Κανω υπομονη, να ερθει ο κτηνιατρος, να το λυσουμε το θεμα αυτο και να ησυχασει και ο σκυλος..!!
Ειναι ομως μεγαλο προβλημα, στις επαρχειες να υπαρχει μονο ενας κτηνιατρος (και ειδικα σαν και τον δικο μας, που λειπει συχνα). :/

giannis21r

Well-Known Member
7 Ιανουαρίου 2013
234
2
Χαϊδαρι
Κανεις λογο για το κτηνιατρειο που ηταν απεναντι απο το παλιο Δηλος μαρκετ;Αυτο εχω την εντυπωση οτι εχει κλεισει απο περισυ.

sania7158

New Member
28 Μαϊου 2013
3
0
34
mykonos
Ανοιχτο ειναι... αλλα τυχαινει καθε φορα που εχω παρει τηλεφωνο ο συγκεκριμενος να λειπει... :(
Δεν χρειαζεται ομως να αναφερθουμε πιο συγκεκριμενα..