Κατ'αρχην γεια σας.Μια κτηνιατρος φιλη μου συνεστησε το forum και αποφασισα να γραφτω.Ειμαι κατοχος δυο σκυλιων,ενος rot 4 ετων και προσφατα και ενος presa 2 μηνων(αρσενικα και τα δυο).Τα εχω σε χωρο αποθηκης με οικοπεδο, αλλα προς το παρον τα εχω ξεχωριστα καθως δεν ειμαι εκει παρα μονο καποιες στιγμες της ημερας και για αρχη φοβαμαι να μην τσακωθουν.Επειδη δεν ειχα ξανα presa και βλεποντας τον πατερα του εχω αγχωθει με το θεμα εκπαιδευσης θελω να ρωτησω τα εξης:
1/Ποτε και πως μπορω να ενημερωθω με την εκπαιδευση του?Σκοπος μου ειναι πρωτα η βασικη υπακοη και επειτα να φυλαει το χωρο .Δεν θελω να γινει ιδιαιτερα επιθετικο προς τον κοσμο γαι ευνοητους λογους.Ποτε και πως μπορω να τον εκεπαιδευσω?Αν υπαρχει καποιο Post γιατι στην αναζητηση δεν βρηκα κατι.
Ευχαριστω εκ των προτερων.
1/Ποτε και πως μπορω να ενημερωθω με την εκπαιδευση του?Σκοπος μου ειναι πρωτα η βασικη υπακοη και επειτα να φυλαει το χωρο .Δεν θελω να γινει ιδιαιτερα επιθετικο προς τον κοσμο γαι ευνοητους λογους.Ποτε και πως μπορω να τον εκεπαιδευσω?Αν υπαρχει καποιο Post γιατι στην αναζητηση δεν βρηκα κατι.
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Attachments
-
91,1 KB Προβολές: 95
-
94,8 KB Προβολές: 88