Ειμαι ο Μανωλης, 40 χρονων εκπαιδευτικος, και μενω στην Αθηνα. Δεν εχω αποκτησει ακομα σκυλο αλλα επειδη προκειται σχετικα συντομα να αποκτησω, μπηκα στο forum να μαθω πληροφοριες για πραγματα που με ενδιαφερουν. Πιστευω οτι πριν αποκτησουμε ενα ζωακι ειναι καλο να ξερουμε τι θα αντιμετωπισουμε και να ξερουμε τουλαχιστον το θεωρητικο κομματι των καθηκοντων και δυσκολιων που θα βρουμε.
Παλιοτερα ειχα ενα γατο, αλλα αυτο δεν πιανεται μαλλον αφου εδω ειναι ειναι dog και οχι catforoum....
Οσο για τη φυλη, αν ολα πανε καλα εχω παραγγειλει ενα Rott θυληκο το οποιο θα το αποκτησω τελος οκτωβριου. Λεω αν ολα πανε καλα γιατι η προηγουμενη γεννα δεν ειχε παει καλα οποτε δεν καταφερα να το αποκτησω το Σεπτεμβριο οπως ηλπιζα.
Αυτα προς το παρον...
Παλιοτερα ειχα ενα γατο, αλλα αυτο δεν πιανεται μαλλον αφου εδω ειναι ειναι dog και οχι catforoum....
Οσο για τη φυλη, αν ολα πανε καλα εχω παραγγειλει ενα Rott θυληκο το οποιο θα το αποκτησω τελος οκτωβριου. Λεω αν ολα πανε καλα γιατι η προηγουμενη γεννα δεν ειχε παει καλα οποτε δεν καταφερα να το αποκτησω το Σεπτεμβριο οπως ηλπιζα.
Αυτα προς το παρον...