Γεια σας και απο εμενα!!!

manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
Ειμαι ο Μανωλης, 40 χρονων εκπαιδευτικος, και μενω στην Αθηνα. Δεν εχω αποκτησει ακομα σκυλο αλλα επειδη προκειται σχετικα συντομα να αποκτησω, μπηκα στο forum να μαθω πληροφοριες για πραγματα που με ενδιαφερουν. Πιστευω οτι πριν αποκτησουμε ενα ζωακι ειναι καλο να ξερουμε τι θα αντιμετωπισουμε και να ξερουμε τουλαχιστον το θεωρητικο κομματι των καθηκοντων και δυσκολιων που θα βρουμε.
Παλιοτερα ειχα ενα γατο, αλλα αυτο δεν πιανεται μαλλον αφου εδω ειναι ειναι dog και οχι catforoum....
Οσο για τη φυλη, αν ολα πανε καλα εχω παραγγειλει ενα Rott θυληκο το οποιο θα το αποκτησω τελος οκτωβριου. Λεω αν ολα πανε καλα γιατι η προηγουμενη γεννα δεν ειχε παει καλα οποτε δεν καταφερα να το αποκτησω το Σεπτεμβριο οπως ηλπιζα.
Αυτα προς το παρον...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς ήρθες στο φόρουμ Μανώλη!
Rottweiler και ‘συ? Εύγε! Λαμπρή επιλογή! :D

Σχετικά με αυτό που μου ζήτησες σου στέλνω pm! ;)

rott the world

Active Member
28 Ιουλίου 2008
34
0
Thessaloniki
Καλώς τον! έκανες την καλύτερη επιλογή... θα περάσεις τέλεια με τη μικρή ροττ που θα βάλεις στη ζωή σου... Μία μόνο συμβουλή, αν μου επιτρέπεται κιόλας, η κοινωνικοποίησή της από κουτάβι είναι σημαντικότατη...

dina

Active Member
17 Ιουλίου 2008
26
0
Καλώς ήρθες !!
Αυξανόμαστε και πληθαίνουμε. ;) Εύγε μας :D:D:D

Με το καλό να τη δεχτείς την κουκλίτσα σου τον Οκτώβριο.

manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
Καλώς ήρθες! Το κουτάβι το έκλεισες σε εκτροφέα της φυλής?
Ναι. Δε θα ηθελα ποτε να παρω "γουρουνι στο σακί" απο πετ σοπ. Γλυτωνεις καποια λεφτα και εχεις το σκυλι αμεσα, αλλα ποτε δε ξερεις αν θα ειναι υγιες σε λιγους μηνες ή αν θα εχεις χιλια αλλα προβληματα χαρακτηρα και οτιδηποτε αλλο.
Ο μονος ενδοιασμος που ειχα ειναι απο καποιο γνωστο μου εκπαιδευτη, που προτεινε αν δε βρω κατι καλο, να μου βρει εκεινος απο καποια εισαγωγη μεσω γνωστων του εισαγωγεων σε τιμη πραγματικα εξευτελιστικη. Αλλα και παλι ειχα ενδοιασμους αφου σιγουρα θα μου εβρισκε ενα καλο μορφολογικα σκυλι και με καλο χαρακτηρα, αλλα απο θεμα υγιειας????
Τι να το κανω αν παρω ενα ζωο που ειναι αριστο μορφολογικα, και πανω στο χρονο που θα εχουμε δεθει οσο δεν παιρνει, μου εμφανισει καποια πολυ σοβαρο ή ανιατο προβλημα υγιειας αφου ποτε δεν θα εχω δει τους γονεις και δεν θα εχω πιστοποιητικα παρα μονο ενα pedigree ενος (κατα πασα πιθανοτητα) puppy mill??

manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
Καλώς τον! έκανες την καλύτερη επιλογή... θα περάσεις τέλεια με τη μικρή ροττ που θα βάλεις στη ζωή σου... Μία μόνο συμβουλή, αν μου επιτρέπεται κιόλας, η κοινωνικοποίησή της από κουτάβι είναι σημαντικότατη...
Ευχαριστω. Καθε συμβουλη ευπροσδεκτη. Γι αυτο αλλωστε γραφτηκα εδω. Το εχω υπ οψιν αυτο για την κοινωνικοποιηση. Εχω διαβασει πολλα αρθρα στο νετ για αυτο, αλλα και μερικα βιβλια (παλι απο το νετ).

manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
Γεια σου και από εμάς:).Αυτή η περίοδος της αναμονής δεν είναι τέλεια???:)
Τελεια???
Χμμμμ... Οχι ακομα. Κατσε πρωτα να γεννηθει, να το δω, και μετα η αναμονη να ερθει σπιτι ειναι τελεια. Προς το παρον ειναι πιο πολυ αγωνια για το αν ολα θα πανε καλα αυτη τη φορα.

manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
Aριστο μορφολογικά ?? Χμμμμ ... αυτός δεν είναι εκπαιδευτής, είναι ο Χουντίνι ... :)
Ενταξει, προμηθευει σκυλια στην αστυνομια και ασχολειται εδω και σχεδον 30 χρονια με αυτο. Ξερει σιγουρα να επιλεξει, αλλα εχει και ανθρωπους που επιλεγουν γι αυτον απο το εξωτερικο αν ζητησει κατι. Γι αυτο και μου ειπε οτι ισως περιμενω μεχρι να βρεθει κατι καλο. Σιγουρα δεν δινει και εγγυηση αφου ποτε δε ξερεις. Εγγυηση μονο τα πλυντηρια εχουν! Αλλα απο το να διαλεγα απο ενα πετ σοπ, ειναι η επομενη καλυτερη λυση.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα