Γεια σας είμαι νέο μέλος!!!!

11 Ιουλίου 2011
7
0
Αθηνα βυρωνας
χαιρετω και εγω την παρεα σας!!!με λενε Λαζαρο και ειμαι απο την αθηνα απο τον βυρωνα....εχω εναν σκυλακο ο οποιος ονομαζεται ριγκο.Ειναι 4,5 χρονων και οταν τον πρωτοειχα παει στον κτηνιατρο μου ειχε πει οτι ειναι ημιαιμο λαμπρατορ με κυνηγοσκυλο.Τον ειχε βρει αδεσποτουλη ο αδερφος μου σε ενα παρκο και τοτε ηταν 2 με 2,5 μηνων!!!!αυτα λοιπον να ειστε ολοι καλα και σιγα σιγα θα ανεβαζω φωτογραφιες για να μου πειτε και εσεις τι ρατσα ειναι ο ριγκο γιατι εγω δεν τον πολυ πιστεψα τον κτηνιατρο :p

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Καλώς ήρθες κι εσύ και ο Ρινγκο :)

Να σου ζήσει!
Ανέβασε φώτο να τον καμαρώσουμε.

Καλή συνέχεια.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλώς ήρθες...δεν ξέρω τι είναι αλλά πάντως είναι πολύ όμορφο σκυλί. Είστε όμορφη εικόνα οι δύο σας.:) Μου αρέσει να βλέπω νέα παιδιά με τα σκυλιά τους.:) Να τον χαίρεσαι.
Αν είδα καλά ..νομίζω οτι θέλουν λίγο κόψιμο τα νύχια.

Last edited:

christab

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2011
314
1
Γεια σου Λάζαρε! Καλώς όρισες! Πολύ όμορφος ο Ρίγκο ότι και αν είναι!!! Να τον χαίρεσαι!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Και τι σημασία έχει η...ράτσα στην τελική??

Να τον χαίρεσαι και να σε χαίρεται κι αυτός...

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλως ηρθες και να τον χαιρεσαι το Ρινγκο...τωρα τι ειναι ουτε εγω ξερω να σου παντος το μονο σιγουρο ειναι οτι μοναδικος!!;):)

11 Ιουλίου 2011
7
0
Αθηνα βυρωνας
ευχαριστω για τα καλα σας σχολια!!και εγω δεν προβληματιζομαι για την ρατσα απλα ρωταω γιατι βλεπω οτι ασχολειστε με τα σκυλια και μπορει να εχετε περισσοτερες γνωσεις απο εμενα!!οντως ο ρινγκο ειναι μοναδικος και καλος σκυλακος αλλα ειναι και λιγο μουργος και ζηλιαρης...οποιο σκυλι και να περασει κατω απο το σπιτι και τον δει ο ρινγκο τρελενεται και γαυγιζει συνεχως και δεν ειναι μονο αυτο ειναι φορες που εχουν ερθει φιλοι μου στο σπιτι με τον σκυλο τους και ο δικος μου αφηνιαζει και ειναι ετοιμος να τα δαγκωσει να τα φαει!!!!μονο στην βολτα ειναι ησυχος και καθεται και πεζει με τα υπολοιπα σκυλακια αλλα στο σπιτι ειναι διαφορετικος πολυ δεν ξερω γιατι!!!σταματια οντως θελουν κοψιμο τα νυχια του...μεγαλωνουν γρηγορα και δεν του τα εχω κοψει,βλεπεις μου εχει παρει τον κοφτη ο ξαδερφος μου και εχει να μου τον δωσει κανα 20ημερο :p!!!χαρηκα πολυ και να χαιρεστε και εσεις τα δικας τα σκυλακια τα οποια βλεπω ειναι κουκλακια!!!!!

vergilakos

Well-Known Member
11 Απριλίου 2010
194
0
Να τον χαιρεσαι το σκυλακο σου να ναι παντα υγειης.Καλως ηρθες στην παρεα μας λοιπον :)

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Καλώς ήρθατε και οι δύο. Αν και μαυρούλης είναι κούκλος η Ρίγκο;):p
Πάντως νομίζω ότι η συμπεριφορά του είναι φυσιολογική αφού έξω στη βόλτα δεν έχει κανένα πρόβλημα με τα άλλα σκυλιά.
Στο σπίτι του είναι άλλο-είναι εκείνος το "αφεντικό" και θέλει να το προστατεύει από "εισβολείς".:)
Να τον χαίρεσαι για πολλά πολλά χρόνια ακόμα.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Λαζαρε καλως ηρθες και απο μενα. Ο ringo, ειναι μοναδικος και ειναι ο δικος σου σκυλος. Να περνατε παντα καλα!

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Ο Ρίνγκο σου είναι ένας μοναδικός, μαυρούλης πανέμορφος!!!! να σου ζήσει και να περνάτε πολλές υπέροχες στιγμές! όσο για το μούργος και ζηλιάρης... ε δεν είναι και έτσι ακριβώς νομίζω τα πράγματα.... παρεξηγημένος είναι!!!!! απλά δεν θέλει άλλους στο χώρο του.... :D

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Καλώς ήρθες! Να χαίρεσαι το σκυλάκο σου και να περάσετε μαζί πολλές όμορφες στιγμές. Πάντως είναι πιθανότερο να είναι γκρένενταλ με μερικές ράτσες ακόμα μέσα παρά λαμπραντόρ. Ουδεμία σημασία έχει πάντως. Έχει το δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα και είναι κατάδικος του και κατάδικος σου.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Λάζαρε, κυνηγόσκυλο και λαμπραντόρ δεν θυμίζει πάντως.
Συμφωνώ περισσότερο με Grifos.

Βέβαια είναι πόλυ όμορφος ότι κι αν είναι,και μου αρέσει πολύ το τρίχωμα του :)
Αυτό είναι το ωραίο με τα ημίαιμα, πολλές φορές είναι συνδυασμός τόσων πολλών φυλών που το καθένα είναι μοναδικό και ξεχωριστό!

Να σου ζήσει λοιπόν το φιλαράκι σου με τα υπέροχα αυτιά του!!