Γεια σας είμαι νέο μέλος! Αυτός είναι ο Άρης μου

Ariis

Member
2 Οκτωβρίου 2011
14
0
14
Athina-Hlioupolh
Σας χαιρετώ σαν καινούριο μελοσ :D εχω ένα ημίαιμο rottie με ποιμενικό κεντρικής ασίας!!Τον ’ρει,τον πήραμε από madra ενός φίλου μας της οποιας είναι φύλακας ο πατέρας του :) (ποιμενικός κεντρικής ασίας)όπου εκείνη τη ημερα η μαμά του ,έφερε στον κόσμο αλλα 4 αδερφάκια του!!Όσο μεγαλώνει γίνετε όλο και πιο αξιολάτρευτος!!Είναι 11 μηνών αυτή τη στιγμή και ζυγίζει 35 κιλά!!Βεβαια είναι μεγάλος φασαριόζος,αλλα τι να κάνουμε του έχουμε αδυναμία!!Θέλω να αναφέρω κάτι εδώ,όταν πήγε της πρώτες βόλτες όλοι μου λέγανε γιατί πήρες ημίαιμο και διαφορα τέτοιου είδους σχόλια..Αυτό που θέλω να πω είναι ότι έχω δει περιπτώσεις "έξυπνων" καθαρόαιμων σκυλιών που πραγματικά το "κάτσε" και το "μείνε" μερικές φορες είναι αδύνατον να τα μάθουν!! Οποτε έχω αρχίσει και καταρρίπτω αυτή τη θεωρία περί ημίαιμου και καθαρόαιμου..Μόλις από νεαρή ηλικία( δηλαδή 4 μηνών)είχε δείξει σημάδια φύλαξης χώρου,πραγματικά είχα νιώσει pl ωραία:p:Ράφτα από εμενα ελπίζω να γνωρίσω πολλά μελη :) Μερικες από της φωτό του αρουλη :D

IMG_0385a..jpg190313_193712322745&.jpg

Last edited by a moderator:

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
καλως ηρθες,να χαιρεσαι τον αρη σου.
Το κατσε και μεινε ,αν τα πραγματοποιει ο σκυλος δεν εχει να κανει με την εξυπαναδα του αλλα με την μαθηση του.
αυτη εξαρταται σε μεγαλο βαθμο, τι και πως του το μαθαμε εμεις και καμια σχεση δεν εχει με την καθαροαιμια του.
Εννοειται πως δεν θα πρεπει να γραφεις greeklish.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Καλώς ήρθατε ρε παιδιά και οι δύο σας αλλά η χαρά του greenklish πως προκύπτει έτσι αμέσως αμέσως???

Ariis

Member
2 Οκτωβρίου 2011
14
0
14
Athina-Hlioupolh
Συγνωμη τοτε μαλλον δεν διαβασα σωστα τους κανονισμους!!Εχεις δικιο απο την μια διοτι παιζει μεγαλο ρολο η ανατροφη!Αλλα αφτος ο φανατισμος με τα καθαροαιμα κατανταει γελιος διοτι ειναι ολα σκυλια ασχετα αν καπιοι πιστευουν το αντιθετο!Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια και ο δικος σου ειναι κουκλος!:)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ελλι καλως σας βρικαμε!Ειναι η συνηθεια και κακως που δεν διαβασα τους κανονισμους καλα!!
Δεν πήγαινε σε σένα βασικά πολλοί δεν τους διαβάζουν αλλά και στο άλλο νέο μέλος που πόσταρε μετά από σένα! Μου ήρθαν μαζεμένα!:rolleyes:

Ariis

Member
2 Οκτωβρίου 2011
14
0
14
Athina-Hlioupolh
Το οτι χωριζουν σε κατηγοριες,καθαροαιμα και υμηαιμα και τα κρινουν αναλογα!Διοτι ειναι πολυ ασχημο να κρινεις ενα σκυλο επειδη ειναι μπασταρδακι και δεν ειναι ρατσας,ολα σκυλια ειναι και πρεπει να συμπεριφερομαστε σε ολα το ιδιο,οχι με κριτηρια τα αφτια και το μεγεθος του κεφαλιου!!

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Afto pou thelw na pw einai oti exw dei periptwseis "exypnwn" katharoaimwn
skuliwn pou pragmatika to "katse" kai to "meine" merikes fores einai adunaton na
ta mathoun!!Opote exw arxisei kai katariptw afth th thewria peri ymhaimou kai
katharoaimou
καπως ετσι εννοεις?

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Όλοι οι σκύλοι δεν είναι ίδιοι! Κατηγορίες υπάρχουν για πολύ συγκεκριμένους λόγους!
Τα συζητήσουμε ότι όλοι οι σκύλοι είναι πλάσματα που τους αξίζει η καλύτερη συμπεριφορά μεταχείριση, προστασία, ευζωία μαζί σου!

Το πρόβλημα δεν είναι το ημίαιμο vs καθαρόαιμο!

Το πρόβλημα είναι οι ανεύθυνες και ανεξέλεγκτες γέννες οι οποίες έχουν σαν αποτέλεσμα τα αδέσποτα φυσικά από την μια, και το ότι δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν ουσιαστικά κακό κάνουν όχι καλό!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Καλώς όρισες με τον Άρη σου...
Να τον χαίρεσαι και να σε χαίρεται κι αυτός...

(Και κάνε τον κόπο να διαβάσεις αυτά που σου παραθέτει η mareco...)