Γεια σας από τον Έκτορα

L_ectoras

Member
11 Απριλίου 2012
11
0
Keratsini, Attica
www.fotistika4u.gr
Καλημερα και Χρονια Πολλα. Καλη Ανασταση σε ολους.
Ψαχνοντας για διαφορες πληροφοριες για τον Εκτορα μου βρηκα εσας και ευχομαι απο τις εμπειριες σας να μπορεσετε να με βοηθησετε κατα την διαρκεια της συμβιωσης με τον σκυλο μου. Μιλαμε για εναν (πιθανον οχι ημιαιμο) Γερμ ποιμενικο 2,5 μηνων. Ελπιζω να μπορεσετε να με συμβουλεψετε σε διαφορα θεματα μιας και δεν ειχα ποτε καποιο κατοικιδιο, ευχαριστω εκ των πρωτερων, και να με συγχωρησετε απο πιθανον εκτος θεματος ερωτηματα μεχρι να καταλαβω πληρως πως λειτουργει το forum.

SNC00997.jpg

SNC00999.jpg

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Καλώς τον! Να χαίρεσαι τον όμορφο σκύλο σου και να περνάτε καλά μαζί για πάρα πολλά ευτυχισμένα χρόνια :) Καλά η φωτό με τη γλώσσα όξω δεν υπάρχει :D :D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

Εύχομαι κι εγώ, να μάθεις στο φόρουμ, όσα ούτε καν σου πέρναγαν από το μυαλό για τον μικρό σου.
Και να του προσφέρεις, την ζωή που του αξίζει.

Εχω πάντως κι εγώ δύο ερωτήσεις:

α) τι σημαίνει η παρακάτω πρόταση;

Μιλαμε για εναν (πιθανον οχι ημιαιμο) Γερμ ποιμενικο 2,5 μηνων.
Γιατί αν σημαίνει το προφανές, είναι προφανής και η απάντηση. Εσύ κανονικά ξέρεις αν είναι ή όχι ημίαιμος.

Και βου) οι φωτό με το σκυλάκι να σε κοιτάει έξω από την μπαλκονόπορτα, είναι τυχαίες ή η καθημερινότητά του;

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Είναι γλύκισμα σκέτο!! Ελπίζω να το χαρείτε και να σας χαρεί, να το αγαπήσετε όσο θα σας αγαπήσει και να βγάλετε σύντομα κι άλλες φωτογραφίες! Ωστόσο, θέλω κι εγώ να σε ρωτήσω αν όντως το σκυλάκι είναι συνέχεια στην αυλή ή αν απλά έτυχε σε αυτή τη φωτό να είναι έτσι;

L_ectoras

Member
11 Απριλίου 2012
11
0
Keratsini, Attica
www.fotistika4u.gr
Καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

Εύχομαι κι εγώ, να μάθεις στο φόρουμ, όσα ούτε καν σου πέρναγαν από το μυαλό για τον μικρό σου.
Και να του προσφέρεις, την ζωή που του αξίζει.

Εχω πάντως κι εγώ δύο ερωτήσεις:

α) τι σημαίνει η παρακάτω πρόταση;

Γιατί αν σημαίνει το προφανές, είναι προφανής και η απάντηση. Εσύ κανονικά ξέρεις αν είναι ή όχι ημίαιμος.

Και βου) οι φωτό με το σκυλάκι να σε κοιτάει έξω από την μπαλκονόπορτα, είναι τυχαίες ή η καθημερινότητά του;
Μου ειπαν οτι ειναι καθαροαιμος. Βεβαια ειδα και ξερω και την μαμα του, αλλα δεν ειναι απο καποιο εκτροφειο. Ειναι απο ιδιωτη γνωστο. Εψαξα και για τα χαρακτηριστικα της ρατσας και πιστευω οτι ειναι.
Οσον αφορα το β) ειναι τραβηγμενη την στιγμη που με ειδε πριν ανοιξω την πορτα. Εκει ειναι και το ιδιοκατασκευη σπιτι που του εχω φτιαξει. Ειναι στον 250 τ.μ. ακαλυπτο κατω απο το σπιτι μου
Τον ειχα μεσα στο σπιτι για 30 ημερες και σιγα σιγα τον εβγαλα εξω. Εδω ειναι 35 ημερων

L_ectoras

Member
11 Απριλίου 2012
11
0
Keratsini, Attica
www.fotistika4u.gr
Μου ειπαν οτι ειναι καθαροαιμος. Βεβαια ειδα και ξερω και την μαμα του, αλλα δεν ειναι απο καποιο εκτροφειο. Ειναι απο ιδιωτη γνωστο. Εψαξα και για τα χαρακτηριστικα της ρατσας και πιστευω οτι ειναι.
Οσον αφορα το β) ειναι τραβηγμενη την στιγμη που με ειδε πριν ανοιξω την πορτα. Εκει ειναι και το ιδιοκατασκευη σπιτι που του εχω φτιαξει. Ειναι στον 250 τ.μ. ακαλυπτο κατω απο το σπιτι μου
Τον ειχα μεσα στο σπιτι για 30 ημερες και σιγα σιγα τον εβγαλα εξω. Εδω ειναι 35 ημερων
SNC00988.jpg

L_ectoras

Member
11 Απριλίου 2012
11
0
Keratsini, Attica
www.fotistika4u.gr
Ευχαριστω ολους για το καλοσωρισμα. Μενει καποιος κοντα μου, στο Κερατσινι? Θα ηταν πολυ καλο για την κοινωνικοποιηση του σκυλου μου!!!

SNC00992.jpg

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Αν ο σκύλος σου ήταν καθαρόαιμος, θα το ήξερες με σιγουριά. Δεν θα αναρωτιόσουν :wink:
Για να ξέρεις λοιπόν τι θα λες όταν σε ρωτάνε, έχεις ένα πανέμορφο ημίαιμο που φέρνει κάπως έως αρκετά σε γερμανικό ποιμενικό, το οποίο προέρχεται από εντελώς ανεύθυνη γέννα ηλιθίων, με ότι ρίσκο αυτό συνεπάγεται.

Το οποίο...γιατί δεν το έχεις μαζί σου, μέσα στο σπίτι σου;

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
συν του ότι το πήραν πριν την ώρα του από τη μάνα του με ότι αυτό συνεπάγεται για την ψυχική και σωματική του υγεία.

φίλε L να τον αγαπάς τον Έκτορα και να τον προσέχεις.Όταν ένα σκυλί είναι μονίμως έξω χώρια από τις σκνίπες που θα το τσιμπήσουν με κίνδυνο να πάθει καλαζάρ σταδιακά λόγω ανίας και μοναξιάς θα αρχίσει να γαυγίζει με τα πάντα με συνέπεια να σας κουράσει.

Σε τούτο το φόρουμ θα βρεις πολλά πράγματα για το ευ ζειν το δικό του αλλά και το δικό σου.
Καλό διάβασμα.

L_ectoras

Member
11 Απριλίου 2012
11
0
Keratsini, Attica
www.fotistika4u.gr
Πρωτα απ'ολα το ονομα μου ειναι Λευτερης. Το σκυλι ηταν στο σπιτι μου μεχρι την περασμενη εβδομαδα και για 35 - 40 μερες. Ο χωρος που βρισκεται βρισκεται στο πισω μερος απο το μαγαζι μου στο οποιο βρισκομαι ολη μερα σχεδον. Την ημερα ειναι μαζι μου και τις περισσοτερες φορες κοιμαται κ διπλα μου. Μεσα στο σπιτι δεν μπορουσα να το κρατησω αλλο, διοτι αφενως ετσι με συμβουλεψαν και αφετερου με 3 παιδια ηταν αδυνατο να ηρεμησει και ειχε παλαβωσει. Δεν ειχε κανενα νοημα να τον εχω στο μπαλκονι. Ολη μερα ειναι μεσα στο μαγαζι. Εξαλλου εχει μαθει να αφοδευει κ σε συγκεκριμενο σημειο-α και δεν μπορουσα να το κανω αυτο αλλο καθε 2 ωρες την νυχτα. Το εκανα ομως για 40 μερες που τον εβγαζα εξω. Ελπιζω ομως τα καλυτερα.

L_ectoras

Member
11 Απριλίου 2012
11
0
Keratsini, Attica
www.fotistika4u.gr
συν του ότι το πήραν πριν την ώρα του από τη μάνα του με ότι αυτό συνεπάγεται για την ψυχική και σωματική του υγεία.

φίλε L να τον αγαπάς τον Έκτορα και να τον προσέχεις.Όταν ένα σκυλί είναι μονίμως έξω χώρια από τις σκνίπες που θα το τσιμπήσουν με κίνδυνο να πάθει καλαζάρ σταδιακά λόγω ανίας και μοναξιάς θα αρχίσει να γαυγίζει με τα πάντα με συνέπεια να σας κουράσει.

Σε τούτο το φόρουμ θα βρεις πολλά πράγματα για το ευ ζειν το δικό του αλλά και το δικό σου.
Καλό διάβασμα.
Αν εχεις την καλοσυνη προτινε μου συγκεκριμενα post για να με βοηθησεις

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Ευχαριστω ολους για το καλοσωρισμα. Μενει καποιος κοντα μου, στο Κερατσινι? Θα ηταν πολυ καλο για την κοινωνικοποιηση του σκυλου μου!!!
Αναλογα ποσο κοντα εννοεις!Κερατσινι οχι αλλα δυτικα ειμαι κι εγω!