Γεια σας από την όμορφη Νάξο.

andreasaxo

Member
10 Οκτωβρίου 2010
7
0
Συγχαρητήρια για το υπέροχο forum αλλά και για το ενδιαφέρον που δείχνει αυτό το forum προς τους φίλους μας τα σκυλιά.
Δεν έχω σκύλο, πάντα ήθελα να αποκτήσω ένα πιτ μπουλ αλλά δεν τολμώ γιατί θα αναγκαστώ να περιφρονήσω άθελα μου την αγκύρας μου, γι΄’αυτό δεν το επιδιώκω.
Ο αδελφός μου έχει τρία σκυλιά. Εγώ πήρα την απόφαση να γίνω μέλος γιατί θέλω την βοήθεια σας.
Πρόκειται για ένα τσιουαουα που πήρα δώρο στην κοπέλα μου.
Περισσότερες λεπτομέρειες θα παραχωρήσω σε ανάλογο topic που θα ανοίξω.

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Καλώς ήρθες!
Είσαι σίγουρος ότι η κοπέλα σου ήθελε έναν σκύλο για δώρο ??? Τουλάχιστον το ήξερε ή βρέθηκε προ εκπλήξεως ?

andreasaxo

Member
10 Οκτωβρίου 2010
7
0
Καλώς ήρθες!
Είσαι σίγουρος ότι η κοπέλα σου ήθελε έναν σκύλο για δώρο ??? Τουλάχιστον το ήξερε ή βρέθηκε προ εκπλήξεως ?
Το ήξερε το ήξερε, εδο και ένα χρόνο είχα κουραστεί να ακούω για μια μικροσκοπική ράτσα ονόματι τσιουαουα.
Την ήξερα βέβαια, ήξερα ότι είναι ωραία σκυλάκια, ε, της είπα ότι θα της πάρω ένα.
Το πήρα όπως ακριβός το ήθελε, αρσενικό ήθελε και να είναι κάπως μεγαλούτσικο, απογαλακτισμένο που λέμε, να μην ταλαιπωρηθεί με ιδικές τροφές και άλλα τέτοια, δεν έχουμε και την ευκολία εδο στο νησί.

Φιλαρακος

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
221
0
Athens,N.Kosmos
Το ήξερε το ήξερε, εδο και ένα χρόνο είχα κουραστεί να ακούω για μια μικροσκοπική ράτσα ονόματι τσιουαουα.
Την ήξερα βέβαια, ήξερα ότι είναι ωραία σκυλάκια, ε, της είπα ότι θα της πάρω ένα.
Το πήρα όπως ακριβός το ήθελε, αρσενικό ήθελε και να είναι κάπως μεγαλούτσικο, απογαλακτισμένο που λέμε, να μην ταλαιπωρηθεί με ιδικές τροφές και άλλα τέτοια, δεν έχουμε και την ευκολία εδο στο νησί.
ε καλα..εννοειται οτι θα ηταν απογαλακτισμενο..
καλο θα ηταν ναγραφτει κ η κοπελα σου κ να διαβαζει τα διαφορα αρθρα..εμενα με βοηθαει πολυ.
καλωσηρθες!

andreasaxo

Member
10 Οκτωβρίου 2010
7
0
ε καλα..εννοειται οτι θα ηταν απογαλακτισμενο..
καλο θα ηταν ναγραφτει κ η κοπελα σου κ να διαβαζει τα διαφορα αρθρα..εμενα με βοηθαει πολυ.
καλωσηρθες!
Βασικά δεν έχει ιδέα από internet και pc, γι’αυτό ανέλαβα εγώ να βρω μερικές πληροφορίες.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Καλός ήρθες andreasaxo. Και για να κάνω και εγώ την κλασική ερώτηση.....απο που πήρες το σκυλάκι αν επιτρέπετε? :)