Γεια σας από την Ορεστιάδα...

Last_MOhican

Member
11 Ιουνίου 2011
10
0
38
Ορεστιάδα Έβρου
καλησπερα σε όλους είμαι ο Φάνης και εχω ενα ημιαιμο Dogo Argentino τον Αρη...βρήκα την σελιδα τυχαια απο μια αναζητηση και δεν μπορουσα να αντισταθω στον πειρασμο να γινω μέλος...

Last edited:

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Καλωσήρθες Φάνη...
Να σου ζήσει ο Άρης...
Δεν επιτρέπεται από τους κανονισμούς του φόρουμ η αναζήτηση ταιριού

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Το θέμα δεν είναι ότι είσαι νέος, αλλά το γιατί θέλεις να ζευγαρώσεις τον σκύλο σου!

Τελικά καλό θα ήταν να το άφηνες αυτό που έσβησες προς δικιά σου σωστή ενημέρωση...

Καλώς ήρθες και από μένα!

Να χαίρεσαι τον Άρη σου!

Last_MOhican

Member
11 Ιουνίου 2011
10
0
38
Ορεστιάδα Έβρου
επειδη εχω την δυνατοτητα να κρατησω εως κ 10 σκυλους καθως μενω σε χωριο και εχω ηδη εγκαταστασεις για σκυλους.μια αλανα περιφραγμενη 5 στρεματων και ανετα κλουβια με θερμανση και σκλυλοσπιτα Α ποιοτητας.ειμαι κυνηγος και η συγκεκριμενη ρατσα ειναι γουρουνοσκυλα...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Καλώς ήρθες Φάνη. Να χαίρεσαι τον Αρη σου.

Μέχρι στιγμής έχεις μόνο αυτόν δηλαδή; Τον έχεις πάρει από γέννα φίλου ή γνωστού;

Last_MOhican

Member
11 Ιουνίου 2011
10
0
38
Ορεστιάδα Έβρου
Ο Άρης επεσε εντελως τυχαια στα χερια μου...ενας γνωστος μου ειπε για καποιον που ειχε μια γεννα 13 κουταβιων και ο Άρης ηταν ο μοναδικος που δοξα τον θεό ξεφευγε απο τα προτυπα της φυλής και δεν τον ηθελε κανενας...βεβαια εγω τον ερωτευτηκα και αποδειχτηκε οτι παρα την αποκληση απο τα προτυπα της φυλης (σωματικα) τα ενστικτα του ως προς το κυνηγι ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ...δεν το συζητω για τον χαρακτιρα του...βεβαια ημουν απειρος με την συγκεκριμενη φυλή αλλα μετα απο διαβασμα και ψαξιμο και ατελειωτη υπομονη θελω να πιστευω οτι τα καταφερα...στην τελική νομιζω πως ο Άρης με ιοθετησε και οχι εγω αυτον...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Ok
Για χάρη της συζήτησης...ο γνωστός του γνωστού, είχε ζευγάρι ντόγκο με pedigree;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Σε ρωτάω επειδή μιλάς για πρότυπο. Και για πρότυπο φυλής μπορούμε να μιλάμε, μόνο όταν τα σκυλιά είναι καθαρόαιμα. Εχουν δηλαδή pedigree. Σε ένα ημίαιμο σκυλάκι, δεν μπορεί να γίνεται λόγος για το αν είναι εντός ή εκτός προτύπου. Βασικά, είναι πολύ αστείο καν, σαν συζήτηση. Και μιλάω κυρίως, για τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του χαρακτήρα που αναζητάς σε ένα dogo, από την στιγμή που σε ενδιαφέρει, να το "χρησιμοποιήσεις" στο κυνήγι. Θα έπρεπε να αναζητάς εκτροφείς dogo. Οχι απατεώνες, που ζευγαρώνουν πιθανόν ημίαιμα, αμφιβόλου προέλευσης. Και ασφαλώς όχι [απ' ότι συμπεραίνω] ημίαιμη νύφη, για τον ημίαιμο κούκλο σου. Δεν θα σου εξασφαλιστεί σε καμμία περίπτωση, η ικανότητα της φυλής στο κυνήγι. Το λιγότερο που μπορώ να σου πω, αυτή την στιγμή. Θα είναι μόνο ρίσκο, πιθανόν με διάφορες ανεπιθύμητες συνέπειες.

Last_MOhican

Member
11 Ιουνίου 2011
10
0
38
Ορεστιάδα Έβρου
εχεις απολυτο δικιο αλλα ποιος θα εβαζε μια καθαροαιμη σκυλα με τον δικο μου που δεν ειναι...απο οτι μου εχουνε πει υπαρχει η περιπτωση οι γονεις να εχουν pedirgee και καποια κουταβια να μην πληρουν τις προυποθεσεις και τα στανταρ της φυλης...διορθωσε με αν κανω λαθος γιατι ακομα μαθαινω για την συγκεκριμενη φυλη

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Ναι μπορεί ειδικά όταν κάνουμε μια γέννα απλά γιατί έτσι μάς ήρθε κι όχι για να βελτιώσουμε τη φυλή. Όλα είναι θέμα βιολογίας άπαξ και μιλάμε για πρότυπο κι αν μιλάμε για εκτροφή είναι θέμα βελτίωσης και διατήρησης μιας φυλής και όχι ''έτσι απλά'' για να έχουμε κουταβάκια να παίζουμε και να πουλάμε.

Καλώς ήρθες στο φόρουμ. Με ανοιχτά αυτιά θα ακούσεις πολλά και με το δικό σου μυαλό στο χέρι σου είναι να τα επεξεργαστείς και να καταλήξεις στα ορθά συμπεράσματα όχι μόνο για τη φυλή D/A αλλά για όλους τους σκύλους.

Last_MOhican

Member
11 Ιουνίου 2011
10
0
38
Ορεστιάδα Έβρου
φιλε grifo καλως σας βρηκα...ο κυριος λογο που γραφτηκα στο φορουμ ειναι αυτος...να ακουσω και να μαθω οσα πιο πολλα μπορω...ηδη εχω μιλησει με ενα ελληνα εκτροφεα D/A και σκεφτομαι να παρω σκυλους που θα εχουν pedigree...αλλα ο Αρης μου...ειναι ο μεγαλος μου ερωτας οποτε θα συνεχισω να μαθαινω απο αυτον μιας και εχει πολλα να με διδαξει....

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Να τον χαίρεσαι, και είσαι τυχερός που δουλεύετε μαζί στην εργασία του....η συνεργασία είναι ο πιο μεγάλος δάσκαλος...

Last_MOhican

Member
11 Ιουνίου 2011
10
0
38
Ορεστιάδα Έβρου
σε ευχαριστω sea-mol...μια ζωη 25 χρονια τωρα δεν θυμαμαι στιγμη να μην ειχα σκυλο...οταν γεννηθηκα ο πατερας μου ειχε ενα βελγικο ποιμενικο δυστυχως δεν τον θυμαμαι μονο απο φωτο τον εχω δει....γεννημα θρεμα σκυλας που λεμε και στο χωριο μου

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Ολοι μας έχουμε από μία τουλάχιστον 4ποδη καψούρα. Το ένα και μοναδικό πλάσμα, που μας ωθεί να γινόμαστε ακόμη και καλύτεροι άνθρωποι. Για σένα είναι ο Αρης σου. Είναι μεγάλη ευλογία να υπάρχει μια τέτοια σχέση στην ζωή μας. Θέλω να βάλεις όμως στο μυαλό σου, πως το πιθανό μελλοντικό ζευγάρωμα του Αρη, δεν είναι καθόλου πιθανό, για να μην σου πω και τελείως απίθανο, να φέρει στην ζωή τουλάχιστον ένα πλασματάκι, που θα είναι ξεπατικωτούρα του δικού σου. Και εννοώ κυρίως, στον χαρακτήρα. Νοιώθω ότι πρέπει να στο πω, γιατί νοιώθω ότι κάπου στο βάθος του μυαλού σου, αυτό έχεις σκοπό. Δυστυχώς δεν είναι έτσι τα πράγματα. Και λέω δυστυχώς, γιατί σου μιλάω ειλικρινά, αν υπήρχε τέτοια εξασφάλιση για μας που δεν έχουμε καθαρόαιμα, θα το είχα επιδιώξει πρώτα εγώ. Είσαι διπλά τυχερός, γιατί έχεις τις προδιαγραφές του χώρου, να έχεις περισσότερα από ένα σκυλιά. Οι περισσότεροι θα το θέλαμε. Και είσαι επίσης τυχερός, που ανακάλυψες το φόρουμ, πριν προχωρήσεις στον πολλαπλασιασμό της αγέλης σου. Αν λοιπόν, σε ενδιαφέρει σοβαρά το κυνήγι, βρες έναν εκτροφέα dogo και μίλα μαζί του. Δεν θα το πιστεύεις, πόσα μπορείς ακόμη να μάθεις, που ούτε καν τα φανταζόσουν. Αν πάλι [που για μένα καλύτερα], θέλεις απλώς να σε περιτριγυρίζουν αρκετά σκυλιά, από ημίαιμα αδέσποτα να φαν κι οι κότες. Εύχομαι να αποφασίσεις το καλύτερο.