Γεια σας από Ηρα, Πέτρα και Zach!!

petrahralia

Active Member
29 Ιουνίου 2011
29
0
Αθηνα-Κρητη
Γεια σας! εχω κι εγω 2 σκυλουνια και προσφατα μπηκε στο σπιτικο μας κι ενα τριτο, η Ηρα, η Πετρα και ο μικρουλης Ζach !!! με την ευκαιρια να πω οτι εμαθα για το φορουμ απο ενα μελος σας, τον υπεροχο ασπρομαυρο Λουκι, και ειπα κι εγω να μπω στην παρεα σας(αν μας θελετε βεβαια):)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καλως τους :)

Θελουμε φωτος απο τους φιλους του Λουκι μας :D

petrahralia

Active Member
29 Ιουνίου 2011
29
0
Αθηνα-Κρητη
Καλως σας βρηκα!!!Σας ευχαριστω!

Λοιπον η Ηρα μου ειναι σχεδον 7 μηνων και ειναι μαλλον ημιαιμο σαμογιετ, η Πετρα δεν ξερουμε ποσο χρονων ειναι(την πηρα πριν απο εναμιση με 2 χρονια περιπου...το σκυλακι ηταν σε αθλια κατασταση) και ειναι ενα μικροσκοπικο τσιουαουα...και ο μικρος Zack ειναι 2 μιση μηνων μποξερινος τον οποιο μας εδωσε ενας γνωστος μας (ειναι μαζι μας δεκα μερες περιπου και τον εχουμε λατρεψει...δεν ξερουμε ομως ακομα αν θα καταφερουμε να τον κρατησουμε η θα τον δωσουμε στην οικογενεια του φιλου μου)..θα ανεβασω συντομα φωτο-εχουμε και μπολικο υλικο!

petrahralia

Active Member
29 Ιουνίου 2011
29
0
Αθηνα-Κρητη
Να ειστε καλα!

να κανω μια ερωτηση? απο οτι εχω καταλαβειγια να ανεβαζω φωτογραφιες θα πρεπει να ανοιξω ενα αλλο θεμα..αυτο να το κανω εδω?στην ενοτητα συζητησεις,εμεις και τα σκυλια μας!.. η καπου αλλου?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Στο παρόν θέμα, όπου στην ουσία παρουσιάζεις τα σκυλιά σου και σε άλμπουμ στο προφίλ σου :)