Γεια σας (Νέο μέλος)

nikou

Member
20 Μαϊου 2011
6
0
Καλημέρα σε όλους

Είμαι μελλοντικη κατοχος bandog mastiff εχω μιλησει με εκτροφεα και θα παρω απο αυτον .θα ηθελα να μαθω πιο πολλα για το χαρακτήρα του και την συμπεριφορά του προς την οικογενεια απο κάπιον κατοχο μπαντογκ ή απο καποιν που γνωριζει απο τετοια σκυλια?
Σας ευχαριστώ πολύ

nikou

Member
20 Μαϊου 2011
6
0
καταρχην να σας ευχαριστησω για την συμετοχη σας στο θεμα μου
amaliaz το εχω ξαναδει αυτο δεν λεει κατι για το χαρακτηρα νομιζω οτι λεει ποιες φυλεσ το δημιουργισαν ...
οσον αναφορα αν εψαξα σας λεω παιδια οτι δεν εχω παρει κεφαλι πανω απο τον υπολογιστη εχω ψαξει και για αλλες φυλες το μονο που μου αρεσε ειναι το κανε κορσο το οποιο δεν θελω να παρω γιατι ειναι ξεροκεφαλο σκυλι

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
καταρχην να σας ευχαριστησω για την συμετοχη σας στο θεμα μου
amaliaz το εχω ξαναδει αυτο δεν λεει κατι για το χαρακτηρα νομιζω οτι λεει ποιες φυλεσ το δημιουργισαν ...
οσον αναφορα αν εψαξα σας λεω παιδια οτι δεν εχω παρει κεφαλι πανω απο τον υπολογιστη εχω ψαξει και για αλλες φυλες το μονο που μου αρεσε ειναι το κανε κορσο το οποιο δεν θελω να παρω γιατι ειναι ξεροκεφαλο σκυλι
Tι σε κανει να πιστευεις οτι το bandog δε θα ειναι ξεροκεφαλο... με τοσες ξεροκεφαλες φυλες μεσα? Ποσο μαλλον και για ενα σκυλο που δεν εχει σταθεροποιηθει ουτε εμφανισιακα ουτε σε χαρακτηρα..

nikou

Member
20 Μαϊου 2011
6
0
Το bandog ειναι με τα λεγομενα κατοχων αυτης της φυλης ειναι ξεροκεφαλα αλλα πολυ λιγοτερο απο κανε κορσο και πολυ πιο υπακουα κατα πολυ

nikou

Member
20 Μαϊου 2011
6
0
εσυ εχεις κανε κορσο απο οτι ειδα στις φοτο σουκαι dogo argentino?

hailander

Well-Known Member
2 Μαϊου 2008
425
15
Δες εδώ.Μετά από μερικά posts λέω κάποια πράγματα που θα σε βοηθείσουν.Αν το bandog είναι από καλο εκτροφέα θα πάθεις πλάκα απο τον χαρακτήρα του και την ικανότητα φύλαξης που έχει.Αν το πάρεις από εκτροφέα μούφα...Εμπλεξες για τα επόμενα 15 χρόνια.

http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?15948-Πληροφορίες-για-boerboel

hailander

Well-Known Member
2 Μαϊου 2008
425
15
Tι σε κανει να πιστευεις οτι το bandog δε θα ειναι ξεροκεφαλο... με τοσες ξεροκεφαλες φυλες μεσα? Ποσο μαλλον και για ενα σκυλο που δεν εχει σταθεροποιηθει ουτε εμφανισιακα ουτε σε χαρακτηρα..
ο χαρακτήρας έχει σταθεροποιηθεί εδώ και πολύ καιρό από τους σοβαρούς εκτροφείς σε Ελλάδα,Ευρώπη,Η.Π.Α.Τώρα αν μου πείς για τίποτα Σουρουκλεμέδες που ζευγαρώνουν Kangal με πεκινουά και αυτό που βγαίνει το ονομάζουν bandog,συμφωνώ αλλά με την υποσημίοση ότι δεν είναι bandog.