Γεια σας!!! Μπορειτε να....

roxanne

New Member
22 Δεκεμβρίου 2011
3
0
.......με βοηθησετε?? Λοιπον εχω μαζεψει στο σπιτι μου 5 σκυλακια, βλεπετε δεν μπορω να τα αφησω στο δρομο, ομως δεν μπορω να τα κρατησω ολα..:( Σκοπευω να κρατησω τα δυο και τα αλλα 3 να τα παω σε καποια φιλοζωικη οργανωση.. Μάπως ξέρετε καποια καλη οργανωση που να ειστε σιγουροι οτι θα φροντιζουν καλα και θα αγαπανε τα σκυλιακια? Θα ηθελα πολυ να τα κρατησω ολα εγω αλλα ειναι λιγο δυσκολο, γκρινιαζουν κ οι γονεις μου βλεπετε... Αυτα απο εμενα, σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!!:):rolleyes::)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Γειά σου και εσένα.....γιατί δεν προσπαθείς να τα προωθήσεις εσύ για υιοθεσία ?

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
.......με βοηθησετε?? Λοιπον εχω μαζεψει στο σπιτι μου 5 σκυλακια, βλεπετε δεν μπορω να τα αφησω στο δρομο, ομως δεν μπορω να τα κρατησω ολα..:( Σκοπευω να κρατησω τα δυο και τα αλλα 3 να τα παω σε καποια φιλοζωικη οργανωση.. Μάπως ξέρετε καποια καλη οργανωση που να ειστε σιγουροι οτι θα φροντιζουν καλα και θα αγαπανε τα σκυλιακια? Θα ηθελα πολυ να τα κρατησω ολα εγω αλλα ειναι λιγο δυσκολο, γκρινιαζουν κ οι γονεις μου βλεπετε... Αυτα απο εμενα, σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!!:):rolleyes::)
Μπράβο κορίτσι μου, μακάρι να ήταν κι άλλοι σαν κι εσένα και βάζω και τον εαυτό μου μέσα.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
roxane, αν μπορεις ανεβασε φωτο απο τα σκυλακια σου, και στοιχεια επικοινωνιας, οπως και ενα μικριο κειμενακι αγγελιας να σε βοηθησουμε και εμεις ;)

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Όπως λέει και η Σταματία βάλε αγγελίες και να τα προωθήσουμε για υιοθεσία αυτό κάνουν και οι φιλοζωικές!!!Που αν επικοινωνήσεις μαζί τους σίγουρα θα σε βοηθήσουν αλλά για να τα πάρουν είναι δύσκολο γιατί οι περισσότερες φιλοζωικές είναι υπερ-πλήρες με τα περιστατικά που έχουν καθημερινά!!
Μπράβο σου για όλα αυτά που του προσφέρεις και που τα μάζεψες!!!Φτιάξε αγγελίες με φωτογραφίες και από εδώ μπορείς να τα προωθήσεις!!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Sorry είνα κάποιο πρόβλημα με το ιντερνετγιαυτο δεν απάντησα αμέσως αλλα στα είπαν τα κορίτσια. Αντε βγάλε φωτογραφίες, γράψε κειμενάκια και τα στέλνουμε παντού...

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Roxanne μη στενοχωριέσαι. Υπάρχουν άνθρωποι που κάλλιστα θα δεχτούν και να πηγαίνεις να τα βλέπεις. Μπορεί κι οι γονείς σου να δυσκολεύονται, οι καιροί είναι θολοί.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλησπέρα!
Επικοινώνησε αν θες με φιλοζωικές, αλλά όχι για να τους πας τα ζωάκια (δεν θα τα δεχτεί και καμία, είναι όλες τίγκα) αλλά για να σε βοηθήσουν στις προωθήσεις!
Βγάλε τα σκυλάκια όμορφες φωτογραφίες, γράψε σε 4-6 γραμμές μια μικρή περιγραφή του χαρακτήρα τους (όχι ψέμματα) και βάλε ένα τηλέφωνο για να επικοινωνήσουν μαζί σου!

σελίδες που μπορείς να βάλεις αγγελία:
www.strayshelp.gr
www.adespoto.gr
www.interpet.gr
www.mousouda.gr
www.petfinder.gr
www.petalert.gr
www.weightpull.gr
www.himaira.gr
www.pets.gr
www.ifoliatoutsino.gr
www.xe.gr