Γεια σας! Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια! (Δωρεά μαλτέζ από εξωτερικό)

katerina_dr

Member
30 Ιουνίου 2010
21
0
Αναζήτησα μέσω αγγελιών να μου δωρίσουν ένα κουτάβι Μάλτας.Μπορώ να πω πως ήταν αρκετές οι προσφορές αλλά όχι απο την Ελλάδα.Μου απάντησαν απο την Κύπρο , το Καμερούν, την Ουκρανία.Δεν μου ζητούν χρήματα για το κουτάβι παρά μόνο για τα έξοδα αποστολής, η οποία θα γίνει αεροπορικώς. Η τιμή είναι συμφέρουσα αλλά φοβάμαι μήπως κρύβεται τίποτα άλλο απο πίσω.(Φαντάζομαι διάφορα).Θα ήθελα αν γνωρίζει κανείς σχετικά με τη διαδικασία ή αν κάποιος απο εσάς έχει κάνει ανάλογη συναλλαγή να με διαφωτίσει.Ανησυχώ μήπως είναι απάτη.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Αναζήτησα μέσω αγγελιών να μου δωρίσουν ένα κουτάβι Μάλτας.Μπορώ να πω πως ήταν αρκετές οι προσφορές αλλά όχι απο την Ελλάδα
περίεργο.... γιατί λες να μην θέλουν να σου χαρίσουν?

Anubis

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2007
107
0
Αν έχουμε μόνο αυτές τις επιλογές, θα προτιμούσα Καμερούν (λόγω Μουντιάλ) αν σε ενδιαφέρει το μαύρο κουτάβι Μάλτας.
Από Ουκρανία είναι σχετικά πιο ψηλά, ψηλοκάπουλα και λευκά κυρίως.
Τα κυπριακά δεν είναι τόσο διαδεδομένα, αλλά έχει καλές προσφορές (+2 κιλά χαλούμι με κάθε κουτάβι ή λούντζα, ανάλογα).

Για κουτάβια Μάλτας όμως γιατί δεν κοιτάς και στη Μάλτα;

Καλύτερα να διαβάσεις μερικά θέματα στο φόρουμ για τα πως, που και γιατί και μετά να αγοράσεις.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Αν έχουμε μόνο αυτές τις επιλογές, θα προτιμούσα Καμερούν (λόγω Μουντιάλ) αν σε ενδιαφέρει το μαύρο κουτάβι Μάλτας.
Από Ουκρανία είναι σχετικά πιο ψηλά, ψηλοκάπουλα και λευκά κυρίως.
Τα κυπριακά δεν είναι τόσο διαδεδομένα, αλλά έχει καλές προσφορές (+2 κιλά χαλούμι με κάθε κουτάβι ή λούντζα, ανάλογα).

Για κουτάβια Μάλτας όμως γιατί δεν κοιτάς και στη Μάλτα;

Καλύτερα να διαβάσεις μερικά θέματα στο φόρουμ για τα πως, που και γιατί και μετά να αγοράσεις.
Χαχαχαχαχαχαχααχαχχα
Κοπελα μου ουτε να το σκεφτεσαι!!!!!

katerina_dr

Member
30 Ιουνίου 2010
21
0
Η απάτη που μπορεί να βρίσκεται? Τα χρήματα θα τα δώσω αφού παραλάβω το κουτάβι και δω ότι είναι αυτό που μου έδειξαν στις φωτο. Το κουτάβι το χαρίζουν και εγώ θα πληρώσω μόνο τα έξοδα αποστολής. Δε θέλω να αγοράσω κουτάβι. Ψάχνω κάποιον να μου χαρίσει ή τέλος πάντων να μου το δώσει σε μια λογική τιμή. Και αυτά που χαρίζονται είναι από αυτές τις χώρες. Από Ελλάδα δεν βρίσκω κάτι.

Last edited by a moderator:

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
:confused:Στην αρχή νόμιζα ότι το θέμα ανοίχθηκε για πλάκα.
Γέλασα.
Στη συνέχεια, ανησύχησα.
Είναι δυνατόν να διαβάζω αυτά που διαβάζω;

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Γιατι θελεις να σου χαρισουν καθαροαιμο κουταβι? Εννοω γιατι απορριπτεις να παρεις ενα κουταβακι που μοιαζει με μαλτεζ απο ενα καταφυγιο?

Αν θελεις γραφε ελληνικα γιατι τα greeklish δεν επιτρεπονται απο τους κανονες.

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Παιδιά παραθέστε στην κοπέλα κανενα λινκ (εσεις που τα ξέρετε καλύτερα απο εμενα!) να διαβάσει και να ενημερωθεί για τους κινδύνους...την απάτη που βλέπουμε κλπ....

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
ΟΚ... οταν σου ζητησουν τα εξοδα αποστολης μπροστα, γιατι δεν θα εχουν λεφτα να πληρωσουν για να στο στειλουν, ΜΗΝ τα δωσεις. Και σκεψου κι αυτο που σου λεει η Αμαλιαz.

katerina_dr

Member
30 Ιουνίου 2010
21
0
Οχι δε ανοιχθηκε για πλακα!!το οτι απλως δε γνωριζω που πρεπει να απευθυνθω για να μου χαρισουν ενα κουταβι εγω προσωπικα δε το θεωρω αστειο!μεχρι 150 ευρω περιπου μαζι με courrier.γνωριζει καποιος τι θα μπορουσα να κανω?

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Καλώς ήρθες!

Σε παρακαλώ μην γράφεις με greeklish, απαγορεύονται από τους κανονισμούς του forum.

Μπορείς αν θέλεις να διαβάσεις τα παρακάτω και θα καταλάβεις γιατί όσα γράφεις φαίνονται περίεργα σε όλους...

Θέλω κουτάβι ράτσας...αλλά

Εμπειρίες από pet shops / bybs

Εκτροφή και B.Y.B.

ΠΩΣ ΔΙΑΛΕΓΩ ΕΚΤΡΟΦΕΑ ??

Να υιοθετήσω σκυλάκι;

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Οχι δε ανοιχθηκε για πλακα!!το οτι απλως δε γνωριζω που πρεπει να απευθυνθω για να μου χαρισουν ενα κουταβι εγω προσωπικα δε το θεωρω αστειο!μεχρι 150 ευρω περιπου μαζι με courrier.γνωριζει καποιος τι θα μπορουσα να κανω?
Εγω σου απαντησα τι πρεπει να κανεις!
Το παρε δωσε αυτο μου θυμιζει κατι τυπους που στελνανε μια βαλιτσα με λεφτα αρκει να πληρωσουμε τα μεταφορικα και να την παραλλαβουμε απο το αεροδρομιο:p;)
Συγνωμη αν γινομαι αδιακριτη, αν θελεις δε μου απαντας , ποσο χρονων εισαι ?

katerina_dr

Member
30 Ιουνίου 2010
21
0
βασικα εγω ψαχνω ενα μικροσωμο κουταβακι για μεσα στο σπιτι.ειναι πρωτη φορα που κανω μια τετοια ενεργεια και ειμαι λιγο ασχετη..το καταφυγιο δεν ειναι κακη ιδεα!!!!

eve1

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2010
221
0
Αθήνα
Καταρχή καλώς όρισες!
Τα μαλτέζ ήταν μια ράτσα που σκεφτόμουν αλλά δεν υπάρχει απ ότι έμαθα εκτροφείο στην Ελλάδα. Επίσης αν τύχει και βρεις από ιδιώτη (πράγμα που πολλά μέλη του forum κατακρίνουν και μάλλον όχι άδικα) αν οι γονείς έχουν pedigree και είναι υγιεις δεν νομίζω ότι θα τα δώριζαν. Είναι ακριβά σκυλιά, που λόγο μεγέθους και γλυκιάς φατσούλας έχουν μεγάλη πέραση, οπότε οι τιμές ξεκινάνε από 1200€. (Μιλάω για τιμές εκτροφείου). Οπότε και ένας ιδιώτης δεν θα το χάριζε, άντε να το έδινε 500€.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
150 Ευρώ τα έξοδα αποστολής? Λοιπόν είναι απάτη. Πάρε όποιον κουριερ θες και θα δείς ότι θα σου πεί ότι για αποστολή ζωντανών δεν είναι κάτω απο 300-500 ευρώ για 5-8 κιλά (για περισσότερα κιλά, άστα βράστα). Έχω δουλέψει σε courier εταιρεία και ξέρω.