Γεια σας! Γαβγίζει συνέχεια!!

marilou83

Member
2 Ιανουαρίου 2011
5
0
έχω ένα pomeranian 5 μηνών αρσενικό!ξαφνικά έχει αλλάξει διατροφικές συνήθεις -τρώει λιγότερο- και γαβγίζει με το παραμικρό πως μπορώ να το αντιμετωπίσω?ο κτηνίατρος μου είπε ότι το πρόβλημα με το φαγητό θα του περάσει!!ευχάριστω

Last edited by a moderator:

anna maria

Member
1 Ιανουαρίου 2011
12
0
ιωαννινα
καλησπερα μαριλου..λοιπων ενα σκυλι γαβγιζει για να υπερασπιστει τη περιοχη του,οταν νιωθει μοναξια,για να τραβηξει τη προσοχη η ακομα και απο βαρεμαρα..αυτο που θελω να ρωτησω ειναι,απο εξαρχης το εκανε αυτο η του βγηκε στη πορεια..??

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Επίσης..τι εννοείς γαβγίζει πολύ..
Ένας ιδιοκτήτης που είναι κοντά με το σκυλί του μπορεί να καταλάβει τι πάει καλά και τι όχι..
Πότε γαβγίζει?
Πως?
Η γενικότερη συμπεριφορά του πως είναι?
Έχεις δει κάποιο σημάδι στην γενικότερη εικόνα του που μπορεί να σε προβλημάτιζε?

Αλλάξατε τροφή πρόσφατα?
Του δίνατε παράλληλα σνακ δικά σας?
Το ταΐζατε την ώρα που τρώγατε εσείς?

marilou83

Member
2 Ιανουαρίου 2011
5
0
η αληθεια ειναι οτι δεν γαβγιζει πολυ απλα στα καλα καθουμενα,εκει που παιζει εκει που κοιμαται τιναζεται και γαβγιζει.εγω δεν του εχω δωσει καποιο φαγητο διαφορετικο απο το δικο του αλλα μαλλον καποιος απο την οικογενεια και δεν το παραδεχεται.δεν το εκανε απο την αρχη αυτο συμβαινει την τελευταια εβδομαδα γι αυτο το πηγα και στο κτηνιατρο και μου ειπε οτι οσον αφορα το φαγητο θα του περασει.ειναι πολυ πεισματαρης αλλα δεν εκανε τοσο πολυ φασαρια ξανα.δεν ξερω απλα οταν γαβγιζεΙ κατι ωρες ξυμερωματα πχ πως να τον κανω να σταματησει.αν μπορειτε να με βοηθησετε...
και μην ξεχασω ν αναφερω οτι θελει συνεχεια να αναπαραχθει (πως να το πω αλλιως) με το χερι μου!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Δεν θέλει να "αναπαραχθεί" με το χέρι σου! Κόψτο αυτό! Πως? Αυστηρό ΜΗΗΗΗ όταν το κάνει! αν δεν πιάσει βάλτο ανάσκελα κάτω (χώρις να το πονέσεις) απλά να καταλάβει ποιός είναι ο αρχηγός!

Τώρα,,, φαγητό και γαύγισμα... δεν το'χω!!!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Είναι αγοράκι και δείχνει "ποιός κάνει κουμάντο"

Εσύ κάνεις όχι ο μπόμπιρας!

Καλή χρονιά και πολλά όμορφα χρόνια να έχετε!
(Που είσαι Έφη να με δεις να δίνω συμβουλές!!!):p

anna maria

Member
1 Ιανουαρίου 2011
12
0
ιωαννινα
ενας τροπος και ευκολος αλλα οπως παντα θελει και υπομονη ειναι ο εξης...πρεπει να του μαθεις (το γαβγιζμα δηλαδη) να το κανει μετα απο εντολη σου..δηλαδη την ωρα που αρχιζει να γαβγιζει αρχισε και εσυ να εισαι χαρουμενη να χτυπας παλαμακια με λιγα λογια παιξε μαζι του οπως με ενα παιδι,ενω ταυτοχρονα θα του δινεις συνεχεια οση ωρα γαβγιζει την εντολη "μιλα'..οταν σταματηση λιχουδιτσα και μπραβο..αυτο το κανεις καθε φορα που γαβγιζει..μετα απο καιρο τσεκαρε αν εχει μαθει την εντολη,σε ανυποπτο χρονο φωναξε του και με υφος οχι πολυ αποτομο αλλα οχι και γλυκο πες το ονομα του ακι την εντολη "μιλα"..αν γαβγισει την εμαθε εαν οχι υπομονη και συνεχιζεις..και απο εκει και περα ερχεται το "μη μιλας'' αφου σταθεις μπροστα σου με κινηση χεριου και αν σταματηση μπραβο και λιχουδια..δεν ξερω αν σε βοηθησα..:)

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Αφου βρηκα αυτο το θεμα ειπα να μην ανοιξω αλλο κ να παραθεσω εδω την ανησυχια μου. Ο Καρλος μας εχει βγει πολυ "γαυγισιαρης"...Με τον παραμικρο θορυβο που θα ακουστει απο εξω ακομα κ οταν κοιμαται πεταγεται κ αρχιζει τα γρυλισματα και το γαυγισμα. Το πρωτο που με ανησυχει ειναι μηπως ειναι φοβικος και το κανει αυτο, αλλα γενικα δεν φαινεται να φοβαται κατι ουτε στην βολτα ουτε μεσα στο σπιτι. Μηπως επειδη ειναι κουταβι ακομα ειναι ανασφαλης και θα το κοψει σιγα σιγα? Βασικα δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω, να αδιαφορω ή να προσπαθω να του το κοψω?

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Εγω οπως ειχα πει, οχι απλα εχω ενα γαυγιστερο διαολο... ειχε αρχισει να γαυγιζει σε οποιαδηποτε κινηση εβλεπε απτο παραθυρο. Αυτοκινητο, μηχανακι, περαστικο, συννεφο που κουνιεται... σε σημειο που επαιξαν τα νευρα μου και δεν ανοιγα παραθυρο! Ε, μετα αρχισε να γαυγιζει σε οποιοδηποτε θορυβο ακουγε... Κατεληξα να τον δενω για 10λεπτο καθε φορα που γαυγιζει χωρις λογο και τωρα πραγματικα τοχει κοψει τελειως. Δεν ξερω αν ειναι σωστη κινηση, στον δικο μου παντως επιασε και ηρεμησε και το κεφαλακι μου που γαυγιζε 6 και 7 η ωρα το πρωι οταν ξεκινουσαν τα αυτοκινητα χωρις να σταματαει...

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
Αν έπιασε μια χαρά είσαι. Εκπαίδευση είναι να έχεις ένα συγκεκριμένο άποτελεσμα όχι να παλευεις με το σκυλί να μάθει κάτι και ποτε να μην το κάνει

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97