Γεια σααααααααας!!!!

alexAR

Member
16 Αυγούστου 2011
5
0
Χαιρετω το forum! Ονομαζομαι Αλέξανδρος και πριν περιπου 1 μηνα εγινα ιδιοκτητης ενος.. εεεεε.. Γαλλικου Μπουλντογκ (wannabe)! :p Δεν με νοιαζει αν ειναι καθαροαιμο ή οχι! Ο Pablo διανυει τον 3ο μηνα κ μεχρι στιγμης τα παμε πολυ καλα! :D Σας παραθετω μερικες φωτογραφιες ! :)

Last edited:

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Γειά σου ρε alexAR με τον ενθουσιασμό σου!!!!!!!!!!!!!!
Να σου ζήσει ο "και καλά":p
τρελό ύφος "το έχω" έχει ο άτιμος...

Last edited:

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλως ήρθες!
Μην τον αφήνεις να τρέχει στα πλακάκια γιατί κινδυνεύουν τα ποδαράκια του! (το λέω επειδή στιη φωτογραφία είναι σε πλακάκια)
Αν όλο το σπίτι είναι πλακάκι, καλύτερα στρώσε νωρίτερα της μοκέτες φέτος!

Γιατί λες ότι είναι wanna-be γαλλικό? Πως τον απέκτησες? Πως τα πάτε αυτό τον ένα μήνα που είστε μαζί? Την τουαλέτα του την έμαθε?

Μ`αρέσουν πολύ τα άσπρα καλτσάκια που "φοράει" :D βάλε και καμιά φωτογραφία να φαίνεται η μουρίτσα του!

alexAR

Member
16 Αυγούστου 2011
5
0
ναι ε? δεν το ηξερα αυτο για τα πλακακια.. Οταν παιζουμε στο σπιτι δεν δειχνει να εχει ιδιαιτερο προβλημα βεβαια.. Οταν με κυνηγαει μονο, στις στροφες γλιστραει :/
Δεν εχει χαρακτηριστικα ενος Γαλλικου.. Δεν ειμαι κ κανας γνωστης, πρωτο μου κατοικιδιο ειναι, αλλα απο οσα εχω δει κ διαβασει.. Ενας γνωστος γνωστου γεννησε Γαλλακια κ τα χαριζε.. Τον πατερα που ειδα ηταν Γαλλικο.. Η μανα δεν ξερω :p

Last edited:

alexAR

Member
16 Αυγούστου 2011
5
0
Τα παμε πολυ καλα! την εχει μαθει την τουαλετα του απο τις πρωτες 2 μερες! Βεβαια μερικες φορες, ιδιως τα πρωινα, κατουραει μεσα.. Θελω να πιστευω οτι αυτο συμβαινει λογω του οτι ειναι κουταβι κ εχει ακομα ακρατεια.. Γενικα ειμαστε πολυ καλα! ΣΤην αρχη δαγκωνε απιστευτα τα δαχτυλα μου, αλλα τωρα του το εκοψα! Εχει μαθει κ μερικες εντολες οπως το Ελα, Κατσε, Εξω! Κ οταν του φωναζω, καταλαβαινει οτι εκανε αταξια! Ολα ειναι πολυ καλα :)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλώς ήρθες ..το μικρό είναι κουκλί ..να σου ζήσει.

Ενας γνωστος γνωστου γεννησε Γαλλακια κ τα χαριζε.. :p
Αυτό ο γνωστός γνωστού ...να το προσέξει ..διάβασε και αναμετάδωσε γιατί δεν ζευγαρώνουμε τα σκυλιά μας. :)

alexAR

Member
16 Αυγούστου 2011
5
0
Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες σας! Boxer ε? μωρε λες? Τα αυτια του με ανησυχουν.. θα τα σηκωσει?

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες σας! Boxer ε? μωρε λες? Τα αυτια του με ανησυχουν.. θα τα σηκωσει?
πολυ βαρυα τα κοβω για να σηκωθουν.....
μποξεριζει πολυ! οπως και να εχει....ειναι γλυκας....βρε....μη πας και κοψεις τιποτα ε?????:p

alexAR

Member
16 Αυγούστου 2011
5
0
πολυ βαρυα τα κοβω για να σηκωθουν.....
μποξεριζει πολυ! οπως και να εχει....ειναι γλυκας....βρε....μη πας και κοψεις τιποτα ε?????:p
Εννοειται πως δεν προκειται να κοψω τιποτα! Τον αγαπαμε κ ας εχει πεσμενα αυτια! :p Πλεον πιστευω οτι εχει παρει χαρακτηρα Γαλλικου μπουλντογκ κ εμφανιση boxer :p Γιατι οπου κ να παω με ακολουθει? 2 βηματα να κανω, ερχεται απο πισω μου! οχι τπτ αλλο, φοβαμαι μην τον πατησω :/