Γεια κι απο μένα...

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Γεια σας παιδιά,
ονομάζομαι Γιάννης,είμαι 37 ετών,κλειθροποιός στο επάγγελμα και ζω στην Αθήνα.Παρακολουθώ τις συζητήσεις σας αρκετό καιρό τώρα και αφού αποκτήσαμε και εμείς την σκύλα μας είπα και γω να γίνω μέλος της παρέας σας.Το όνομα της είναι Μάγια και είναι ένα bull terrier 3 μηνών σχεδόν.Σύντομα θα βάλω και φωτό της. :p

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
Καλως ηρθες φιλε keyman...ναι βαλε καμια φωτο να την δουμε και μιλησε μας λιγο για αυτην .Πως και αποφασισες Bull terrier και οχι am.staf η s.b.t η κατι παρομοιο...?
Απο που την πηρες?

.... δεν θα ξεχασω ποτε την πρωτη φορα που ειδα b.t πριν απο πολλααα χρονια,γυρισα σπιτι και εψαχνα στο "ΖΩΗ & ΖΩΑ" να βρω καμια πληροφορια αλλα τιποτα.Νομιζω οτι ειναι ενα απο τα πιο ομορφα "ασχημα" σκυλια...(ασχετο,το θυμαται κανεις το περιοδικο?).

Morgan_A

Well-Known Member
27 Απριλίου 2007
180
4
Αθήνα
www.ourdogs.gr
Kαλώς όρισες...

Καλώς όρισες στην παρέα μας φίλε "keyman".

Να χαίρεσαι την μικρή σου και να μας βάλλεις φωτογραφίες της,
για να την γνωρίσουμε και εμείς...

Συμφωνώ επίσης, να μας πεις λίγα λόγια για την μικρή σου...,
αλλά και για την επιλογή σου γύρω από αυτήν την φυλή...

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Σας ευχαριστώ όλους για το θερμό καλωσόρισμα :DΓιατί bull terrier?Καταρχήν μας άρεσε πάρα πολύ η εμφάνιση τους(και μόνο που τα βλέπεις σου φτιάχνουν την μέρα :p )αλλά έχω και ένα γνωστό που έχει 3 και μου άρεσε πολύ και ο κλοουνίστικος χαρακτήρας τους.Ετσι αρχίσαμε να ψάχνουμε με την γυναίκα μου για την ράτσα πιο πολύ....Η απόφαση πάρθηκε πριν 2 χρόνια και μετα από ψάξιμο φτάσαμε μέχρι την Πολωνία από όπου και πήραμε την σκύλα μας :) Καθήσαμε στο εκτροφείο στην Πολωνία μία εβδομάδα για να δούμε και λίγο τα σκυλιά τους...Αυτα που είδαμε μας έκαναν να αισθανθούμε ακόμα πιο σίγουροι για την επιλογή της ράτας.Σκυλιά απίστευτα παιχνιδιάρικα όταν ήμασταν έξω αλλά μέσα στο σπίτι απόλυτα πειθαρχημένα και υπάκουα,εξαιρετικά υπομονετικά με το μικρό κοριτσάκι της οικογένειας που τους έκανε τα απίστευτα βασανιστήρια :?,σκυλιά που με ένα βλέμμα του ιδιοκτήτη τους ήξεραν τι ζητούσαν από αυτά.Βέβαια για να έχεις ένα τέτοιο σκυλί ήρεμο στο σπίτι είναι απαραίτητο να έχει προηγηθεί εκτόνωση αρκέτη με παιχνίδια και τρέξιμο έξω.Δεν είναι σκυλιά που τα αφήνεις πολλή ώρα στο σπίτι μόνα τους,είναι πολύ κοινωνικά.Εμείς την έχουμε και στο κατάστημά μας. :) Βέβαια από ότι μου είπε και η εκτροφέας της για να γίνει κάποτε σαν τα δικά της σκυλιά,βασικά προυπόθεση είναι να καταλάβει από πολύ νωρίς ΠΟΙΟΣ είναι ο αρχηγός στην ''αγέλη'' μας :p ΚΑΜΙΑ υποχώρηση σε αυτό.
Αυτα τα ολίγα,σας ζάλισα....Παρασύρθηκα :p

Morgan_A

Well-Known Member
27 Απριλίου 2007
180
4
Αθήνα
www.ourdogs.gr
Ωραία...

Ωραιότατα φίλε "keyman", απ΄ όσα μας γράφεις, καταλαβαίνουμε ότι η απόφασή σας, να αποκτήσετε αυτό το σκυλάκι, ήταν συνειδητή... και δεν πάρθηκε πάνω σε έναν απλό ενθουσιασμό...

Μακάρι όλοι όσοι έπαιρναν ένα σκυλάκι, να το έκαναν με τόση σοβαρότητα και με τόση συνείδηση...

Να την χαίρεσθε και πάλι...!!!! :)

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
Μακάρι όλοι όσοι έπαιρναν ένα σκυλάκι, να το έκαναν με τόση σοβαρότητα και με τόση συνείδηση...
ακριβως....

μπραβο φιλε keyman ,χαιρομαι...

gwgw

Well-Known Member
Καλώς ήρθες και απο μενα...!! φανταστικα ειναι αυτα τα διχρωμα bull terie..να σου ζησει και να την χαιρεσε..

και ο κτηνιατρος που αγοραζει την τροφη του Ορφεα εχει ενα και ειναι σαν και το δικο σου...πανεμορφα ζωα..!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
sir-elric said:
σαν κατασκευη μαρεσει ! αυτην την φατσα δεν μπορω καθολου
H mayόφατσα είναι όλα τα λεφτά!
Μην τον ακούς Γεωργία! Είναι κούκλα!

Εγώ θα την κατέβαζα σε έκθεση.... Σκέψου το! :wink:

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
keyman said:
@sir-elric
αφιερωμένη τότε......... :lol: :lol: :lol:
περναει ο αδερφος μου το βλεπει και με ρωταει "αυτα τα σκυλια γενιουνται με καταθλιψη" οχι ρε του λεω πως σου ηρθε ? ετσι ασχημα που ειναι .. :lol: :lol:

θα συμφωνησω με την ροτι γιατι δεν το κατεβαζετε το παιδι ?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα