Σας ευχαριστώ όλους για το θερμό καλωσόρισμα
Γιατί bull terrier?Καταρχήν μας άρεσε πάρα πολύ η εμφάνιση τους(και μόνο που τα βλέπεις σου φτιάχνουν την μέρα
)αλλά έχω και ένα γνωστό που έχει 3 και μου άρεσε πολύ και ο κλοουνίστικος χαρακτήρας τους.Ετσι αρχίσαμε να ψάχνουμε με την γυναίκα μου για την ράτσα πιο πολύ....Η απόφαση πάρθηκε πριν 2 χρόνια και μετα από ψάξιμο φτάσαμε μέχρι την Πολωνία από όπου και πήραμε την σκύλα μας
Καθήσαμε στο εκτροφείο στην Πολωνία μία εβδομάδα για να δούμε και λίγο τα σκυλιά τους...Αυτα που είδαμε μας έκαναν να αισθανθούμε ακόμα πιο σίγουροι για την επιλογή της ράτας.Σκυλιά απίστευτα παιχνιδιάρικα όταν ήμασταν έξω αλλά μέσα στο σπίτι απόλυτα πειθαρχημένα και υπάκουα,εξαιρετικά υπομονετικά με το μικρό κοριτσάκι της οικογένειας που τους έκανε τα απίστευτα βασανιστήρια :?,σκυλιά που με ένα βλέμμα του ιδιοκτήτη τους ήξεραν τι ζητούσαν από αυτά.Βέβαια για να έχεις ένα τέτοιο σκυλί ήρεμο στο σπίτι είναι απαραίτητο να έχει προηγηθεί εκτόνωση αρκέτη με παιχνίδια και τρέξιμο έξω.Δεν είναι σκυλιά που τα αφήνεις πολλή ώρα στο σπίτι μόνα τους,είναι πολύ κοινωνικά.Εμείς την έχουμε και στο κατάστημά μας.
Βέβαια από ότι μου είπε και η εκτροφέας της για να γίνει κάποτε σαν τα δικά της σκυλιά,βασικά προυπόθεση είναι να καταλάβει από πολύ νωρίς ΠΟΙΟΣ είναι ο αρχηγός στην ''αγέλη'' μας
ΚΑΜΙΑ υποχώρηση σε αυτό.
Αυτα τα ολίγα,σας ζάλισα....Παρασύρθηκα