Γεια ειμαι ο Μεζες!!

Mezes

New Member
22 Δεκεμβρίου 2012
4
0
32
Καλησπερα σας!! Ειμαι καινουργια στο φορουμ! πριν απο 1 μιση μηνα εγινα μαμα αυτου του φανταστικου πλασματος στην φωτογραφια!! Τον λενε Μεζε (ειναι!!!) και τον βρηκα παρατημενα στον δρομο!!! Ειναι πολυ παιχνιδιαρης αν και λιγο ατακτος! Ειναι 3 -3 μιση μηνων ημιαιμο τεριε!! ειναι πολυ διαφωτιστικα αυτα που λετε και η αληθεια ειναι οτι εχω βοηθηθει αρκετα. . Θα ηθελα να σας ρωτησω αν το κλουβακι μεταφορας για ταξιδια μπορει να χρησιμοποιηθει και στο σπιτι σαν crate? Ευχαριστω εκ των προτερων.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Κούκλος ο Μεζές...ωραίο όνομα!! Και τυχερός...Εννοείται ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν crate...εφόσον μπορεί να κινηθεί άνετα όταν θα τον αφήνεις για αρκετή ώρα...(δεν μιλάω για το βράδυ που κοιμάται). Να σου ζήσει !!

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Το τσιμπησες το μεζεδακι σου εεε?

Και ειναι και αγαπημενο χρωματακι.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Να σου ζήσει το μεζεδάκι σου!:)

Για την ερώτηση σου, δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω, αλλά υποθέτω ότι η Κατερίνα έχει δίκιο!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
10 τυλιχτά στην Αγαθή...από μένα και τον Superman!!!
Αγάθη ;)

Αλλά κρατήστε τα κεράσματα για μετά τα Χριστούγεννα....
Να έρθω πρώτα....και μετά...
Σας ευχαριστώ πάντως..., το εκτιμώ! :)
(θα έχω να τρώω δέκα μέρες...χαχαχαχα)

Mezes

New Member
22 Δεκεμβρίου 2012
4
0
32
χαχαχα ευχαριστω για το καλωσορισμα και για τις συμβουλες σας!! αργησα να γραψω λογω εορτων καταλαβαινετε!! εχω ακομα μια απορια και συγχωρεστε με αν ειναι χιλιοειπωμενη (σιγουρα ειναι). Λοιπον αναφορικα με το θεμα της τουαλετας εχει μαθει να τα κανει στην πανα τουθ και πλεον ελαχιστες φορες αστοχει και τα κανει 3 εκατοστα διπλα απο αυτη. Το θεμα μου ειναι η μεταβαση στο να τα κανει εξω τωρα πλεον που πηγαινουμε βολτες. Οση ωρα και να τον εχω εξω ενω κανει κακα του δεν κανει με τιποτα τσισα του και οταν γυρναμε σπιτι τρεχει σφαιρα στην πανα του για να ξελαφρωσει. Τι κανω σε αυτες τις περιπτωσεις?

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
χαχαχα ευχαριστω για το καλωσορισμα και για τις συμβουλες σας!! αργησα να γραψω λογω εορτων καταλαβαινετε!! εχω ακομα μια απορια και συγχωρεστε με αν ειναι χιλιοειπωμενη (σιγουρα ειναι). Λοιπον αναφορικα με το θεμα της τουαλετας εχει μαθει να τα κανει στην πανα τουθ και πλεον ελαχιστες φορες αστοχει και τα κανει 3 εκατοστα διπλα απο αυτη. Το θεμα μου ειναι η μεταβαση στο να τα κανει εξω τωρα πλεον που πηγαινουμε βολτες. Οση ωρα και να τον εχω εξω ενω κανει κακα του δεν κανει με τιποτα τσισα του και οταν γυρναμε σπιτι τρεχει σφαιρα στην πανα του για να ξελαφρωσει. Τι κανω σε αυτες τις περιπτωσεις?
οχι μαλωμα σε καμια περιπτωση!

Μην του κοψεις την πανα εντελως...ειναι καλη για ''back-up'' για οποτε δεν μπορεις/προλαβεις να τον βγαλεις να ''πιπισει'' (χαχαχα)

μερικες καλες/μεγαλες βολτες που θα τον κουρασουν και αναγκασουν να πιει νερο και ''πιπισει'' εξω (με την αναλογη επιβραβευση οποτε αυτο συμβαινει) θα βοηθαγαν!

Mezes

New Member
22 Δεκεμβρίου 2012
4
0
32
οχι μαλωμα σε καμια περιπτωση!

Μην του κοψεις την πανα εντελως...ειναι καλη για ''back-up'' για οποτε δεν μπορεις/προλαβεις να τον βγαλεις να ''πιπισει'' (χαχαχα)

μερικες καλες/μεγαλες βολτες που θα τον κουρασουν και αναγκασουν να πιει νερο και ''πιπισει'' εξω (με την αναλογη επιβραβευση οποτε αυτο συμβαινει) θα βοηθαγαν!
ευχαριστω πολυ!! θα το δοκιμασω απο αυριο κιολας!!

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
να σου ζησει!!! ειναι γλυκας!
προσοχη μονο μην μαθει να κανει πιπι στο τελος της πολυωρης βολτας γιατι θα εχεις προβλημα οταν βιαζεσαι...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi