Γειά χαρά

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί αγαπώ πολύ τα σκυλιά, είχα και έχω πάντα σκύλους, μα δεν ξέρω και τα πάντα και μ' αρέσει να συζητάω για ένα πάθος μου, τους συντρόφους που δεν αλλάζω και δεν αφήνω κι έχω θυσιάσει ακόμη και σχέσεις γι' αυτούς, βάζοντας τους πάνω από πολλά, πολλές και πολλούς. Είχα όμως και απώλειες όπως μαρτυράει η υπογραφή μου, κάποιες πολύ σκληρές και άλλες από φυσικά αίτια. Μα έχω κι αναμνήσεις, όμορφες πολύ όμορφες. Και μια ιστορία που ξέρω πλέον μόνο εγώ και δεν τη μοιράζομαι παρά μόνο με τον εαυτό μου κι αφορά το πως μου έσωσε τη ζωή ένα σκυλάκι 7 κιλών. Να είστε όλοι καλά.
Άρης

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλώς ήρθες Άρη. Μιλησέ μας για το/τα σκυλιά που έχεις τώρα:)

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Έχω δύο κούκλες!!!
Νάνα: 12χρονη κουκλάρα χασκίνα. Πολύ αυθόρμητη, ιδιαίτερα ανεξάρτητη, με ελάχιστες στιγμές τρυφερότητας αλλά ειλικρινά ακριβώς τη στιγμή που το χρειάζομαι περισσότερο. Κοιμάται πάντα κάτω απ' το κρεββάτι κι όταν θέλει να βγεί απλά ανεβαίνει στο κρεββάτι και με ... κουτουλάει κι όποιος έχει χάσκυ μάλλον ξέρει τι θα πει κουτουλιά!!! Όταν πηγαίνουμε βόλτα τραβάει όλα τα βλέμματα και είναι αρκετά κοκέτα ώστε να προσελκύει τα χάδια μα και να γυρνάει το κεφάλι ακατάδεχτα. Ποτέ δεν αγριεύει, πέρα από μια και μοναδική στιγμή πριν από 11 χρόνια που ήμασταν στη βραδινή μας βόλτα μαζί με το Ελ (τον θιβετιανό μου φίλο των 7 κιλών που ανέφερα πριν κι ο οποίος έφυγε δυστυχώς, από φυσικά αίτια ευτυχώς) και κάποιος νεαρούλης με ένα ''μπαντογκ'' θεώρησε σωστό να το αφήσει να επιτεθεί στον Ελ και κατά προέκταση σε 'μενα που καθόμασταν σε ένα παγκάκι ενώ η Νάνα έτρεχε μέσα σ' ένα περιβολάκι λίγο παραπέρα. Ούτε έχω ξανακούσει τέτοιο βρυχηθμό, ούτε ξανάδα τέτοια κίνηση τόσο μονοκόμματη και απότομη. Ένα σκυλί έφυγε με αίματα εκείνο το βράδυ και σας εγγυώμαι πως δεν ήταν κανένα απ' τα δικά μου.
Λόλα: το μωρό! το 7χρονο ανθρωπάκι μου που με καταλαβαίνει πάντα, που δίνει το χέρι της, με κοιτάει στα μάτια και καταλαβαίνει. Της λέω ''σ' αγαπώ'' και κάνει σαν τρελό. Η Βελγίδα μου που όταν ήταν μωρό τη βρήκα να έχει κατεβάσει απ' το τραπέζι και να τρώει δυο ντομάτες έχοντας δίπλα την τροφή της παρατημένη. Όταν χρειάζεται είναι Λύκος, μα συνήθως τρίβεται και παίζει. Ποτέ δε θα με κάνει να τη δω σαν ενήλικη. Είναι το ίδιο ζωάκι που σε ηλικία 8 μηνών ενώ η Νάνα μόλις είχε γεννήσει τη βρήκα στην καλαθούνα κουρνιασμένη στην αγκαλιά της Νάνας και τα κουταβάκια απέξω...

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Καλως ηρθες. Την ιστορια της υπογραφης να την αναπτυξεις καποια στιγμη.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλως ήρθες!
Να χαίρεσαι τις κούκλες σου!
Ωραίες περιγραφές και για τις 2 :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Καλώς ήρθες Αρη :)
Μ' αρέσει ο τρόπος που μιλάς για τα σκυλιά σου. Είσαι στο μυαλό όλων μας.
Δεν ταιριάζει όμως με την υπογραφή σου :-|

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Η υπογραφή μου υπερβαίνει στο μυαλό μου κάθε ανάμνηση που έχω γιατί ως τα 25 ζούσα σε ένα πολύ καλά προστατευμένο περιβάλλον και δεν είχα μάθει το κακό που όλοι μας μπορούμε να κάνουμε στους άλλους γύρω μας δίποδους και τετράποδους.

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλως ηρθες με τα κοριτσια σου....της περιεγραψες πολυ ομορφα και τις δυο:)
Ευχομαι πολλα πολλα χρονια ευτυχησμενα!!!

bytzamas

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
123
0
Και μια ιστορία που ξέρω πλέον μόνο εγώ και δεν τη μοιράζομαι παρά μόνο με τον εαυτό μου κι αφορά το πως μου έσωσε τη ζωή ένα σκυλάκι 7 κιλών.
κι όμως, ακούγεται τόσο συγκλονιστικό που πολλοί θα ήθελαν να το ακούσουν....

dimitris73

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2010
419
0
Παρότι ουσιαστικά έχουμε "συνομιλήσει" σε άλλο θέμα, σε καλωσορίζω και εγώ "επίσημα";)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul