Κοιτα λογικο το βλεπω ο εκτροφεας να θελει να βγαλει λεφτα. Αν το δουμε ψυχρα, εμποριο κανει και αυτος... Αν σου δινει την εντυπωση παντως οτι ψιλοαπατεωνιζει ή οτι απλα θελει να στα τρωει κτλ, κακως συνεργαστηκες μαζι του, αλλα αφου το εκανες, ζητα του απλα μερικες συμβουλες τωρα για αρχη και προσπαθησε να βρεις καποιον αλλον ανθρωπο να συνεργαστειτε. Πιστευω υπαρχουν εκτροφεις που δε θα ειχαν προβλημα να σου δωσουν καποιες συμβουλες, ασχετως απο που αγορασες το σκυλο... Αν και παροτι δεν ξερω απο ποιον εκτροφεα πηρες το σκυλο σου, εχω την εντυπωση οτι μαλλον τον εχεις παρεξηγησει..
Τωρα οτι μπορει να σε προμηθευσει με προιοντα πιο φτηνα αποτι θα τα βρεις αλλου, αυτο ισχυει. Εγω τροφη και βιταμινες αγοραζω απο τον εκτροφεα μου. Εψαξα, ειδα οτι με συμφερει οικονομικα να αγοραζω απο εκει και αυτο κανω... Συν οτι ετσι παρακολουθει καθε μηνα την εξελιξη του σκυλου μου, κατι που μου ειχε ζητησει εξαρχης. Φυσικα για τιμες κτλ ψαξτο κιεσυ.
Απτη στιγμη που ο εκτροφεας, σου ειπε θελει οπωσδηποτε το ταδε συμπληρωμα (ασβεστιο), εσυ οφειλες να τον ακουσεις. Απο που θα αποφασισεις να αγορασεις ειναι δικη σου επιλογη, αλλα οφειλες να ακουσεις αυτον που ειναι ας το πουμε ειδικος στη φυλη αυτη.
Παροτι δεν το γνωριζω καθολου το θεμα, μου κανει πραγματικα εντυπωση πως με ψιλαφηση καταλαβαινει ο κτηνιατρος την ελλειψη ασβεστιου......
ps.Μεγαλωσε λιγο τη γραμματοσειρα..