Γειά σας! (bull terrier)

ille

New Member
27 Αυγούστου 2010
2
0
Αθήνα
Κατ'αρχήν συγχαρητήρια για τον χώρο!
Κατά δεύτερον λέγομαι Έλλη και δεν έχω ακόμα σκυλάκι. Είμαι στην διαδικασία ψαξίματος.
Η αγαπημένη μου ράτσα είναι τα bull terrier τα οποία και ψάχνω.
Δεν έχω καμία εμπειρία με σκυλάκια, αν και τα λατρεύω, οπότε νομίζω πως εδώ θα περάσω ευχάριστα και επικοδομητικά τον χρόνο μου!

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
Καλως ορισες . Μακαρι να καταφερεις να αποκτησεις το σκυλακι που θες .

Το απο που και τα σχετικα θα σου τα πουν αλλοι.

υγ. Τι εχετε παθει τωρα τελευταια ολοι με τα γουρουνοσκυλα?:D

ille

New Member
27 Αυγούστου 2010
2
0
Αθήνα
Ευχαριστώ για το καλωσορισμα!

Γιατί το λες γουρουνόσκυλο??
Η μητέρα μου όταν της έδειξα την ράτσα μου είπε ότι μοιάζει με ποντίκι...:(

Το βρίσκω πολύ ιδιαίτερο και όμορφο σκυλάκι και με πολύ ενδιαφέρον χαρακτήρα και προσωπικότητα, απ'ότι έχω διαβάσει μέχρι τώρα...!!
Δεν ήξερα ότι έχει γίνει της μόδας!!!

Azk

Member
8 Αυγούστου 2010
22
0
Καλησπέρα και καλώς ήλθες... Bull terrier είναι η αδυναμία μου... ιδιαίτεροι σκύλοι για ιδιαίτερους ανθρώπους :p Δέν είναι και τόσο της "μόδας" (όπως το πάρει κανείς το "μόδα" ). Το πρώτο πράγμα που θα σου πούν είναι πως δέν είναι η σωστή ράτσα για πρώτος σκύλος σου. Εγώ διαφωνώ ριζικά, όταν πραγματικά σε εμπνέει ένας σκύλος και τον αγαπάς, μήν αλλάξεις πορεία! Θα δείς πως όποιος το λέει άσχημο στο τέλος θα το λατρέψει! Ο δικός μου είναι δύο μηνών και θα χαρώ πολύ να σε βοηθήσω με απορίες σου, σκέψεις κλπ. Όσον αφορά στα εκτροφεία bt γνωρίζω 2 : Cerwyn και Angels Warriors! Κάνε τα τηλέφωνά σου, τα google search σου και είμαστε στη διάθεσή σου :)

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
Γιατί το λες γουρουνόσκυλο??
Η μητέρα μου όταν της έδειξα την ράτσα μου είπε ότι μοιάζει με ποντίκι...:(
Χαχα .. Μια χαρα ομορφα ειναι! :)Γουρουνοσκυλα δεν τα λεμε λογω εμφανισης αλλα λογω του ηχου που κανουν οταν αναπνεουν εντονα:D

Azk

Member
8 Αυγούστου 2010
22
0
Χαχα .. Μια χαρα ομορφα ειναι! :)Γουρουνοσκυλα δεν τα λεμε λογω εμφανισης αλλα λογω του ηχου που κανουν οταν αναπνεουν εντονα:D
Να δείς τον δικό μου να αναπνέει έτσι ενώ τρώει... pigforce.

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
Καλώς όρισες Έλλη.
Υποψιάζομαι οτι ισως να μην σου ταιριάζει και πολύ η ράτσα αυτή, αλλά όπως και να έχει σου εύχομαι καλή τύχη στη ανεύρεση κουταβιού.
Ο Azk σωστά ανέφερε τα 2 εκτροφεία που πρέπει να ρωτήσεις.

Επικοινώνησε με τους εκτροφείς και ρώτα ό,τι θες να μάθεις.
Για ό,τι επιπλέον θες να μάθεις εγώ και ο Allegro είμαστε στη διάθεσή σου. :D