Γειά σας καλώς σας βρήκα!

tigris

New Member
21 Ιανουαρίου 2012
3
0
thessaloniki
Γεια σας είμαι ο Σπύρος από Θεσσαλονίκη και πριν ένα μήνα πήρα ένα κουταβάκι το οποίο το έιχε βρεί κάποιος στο δρόμο και το έσωσε. Είναι περίπου 3.5 μηνών του έχουμε κάνει το πρώτο εμβόλιο και είναι πολύ παιχνιδιάρικο! Αυτή είναι η φωτογραφία του

http://www.dogforum.gr/v3/members/tigris-albums-tigrakos-picture32095-384388_123795387738.jpg

Γνωρίζει κανείς τι ράτσα μπορεί να είναι? Μου είπαν ότι θα γίνει μεγαλόσωμο!

Επίσεις έχω και ένα ακόμη το οποίο ήταν και αυτό αδέσποτο και ήρθε σπίτι μας σε άθλια κατάσταση το φροντίσαμε και από τότε μας φυλάει μέρα νύχτα!

Attachments

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Καλως ηρθες!
Να χαιρεσαι τα σκυλακια σου και μπραβο σου που τα μαζεψες απο το δρομο.

Ο μικρουλης ειναι πολυ ομορφος και τσοπανοφερνει.

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
οχι yasemin kangal ειναι! :p οντως τσοπανοφερνει! εχει και μεγαλα πατουσια ομορφο ειναι! να σου ζησει!

tigris

New Member
21 Ιανουαρίου 2012
3
0
thessaloniki
ευχαριστώ! είναι χοντρούλικο το ταιζω 2 φορες την μέρα πρωί απόγευμα κροκέτες και κονσέρβα αναμικτα είναι καλά για ανάπτυξη?
Έχω πάρει και κροκέτες που είναι για ανάπτυξη!
Κάτι τέτοιο πρέπει να είναι θα βγάλω και άλλες φώτο για να τον δείτε καλύτερα! :D

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
εννοεις τροφη για κουταβια φανταζομαι... δε σου ειπε ο κτηνιατρος τι και ποσο να του δεινεις? η ποσοτητα ειναι αναλογη και με το βαρος του! η συσκευασια λεει την δοσολογια! εγω προσωπικα δεν εδωσα ποτε κονσερβα στα σκυλια μου και δε γνωριζω! αλλα φροντισε η ξηρα τροφη να ειναι καλης ποιοτητας!

tigris

New Member
21 Ιανουαρίου 2012
3
0
thessaloniki
δεν τον ρώτησα όταν το πήγα για εμβόλιο είχε χειρουργίο και μου το έκανε μια κοπέλα νοσοκόμα αλλά πρέπει να ρώτησω. με το μάτι τα βάζω αλλά τα τρώει όλα! το ζύγησα σήμερα και είναι 11-12 κιλά! Οι κροκέτες είναι καλές που του δίνω για την κονσέρβα και εγώ δ έχω ακούσει καλά λόγια αλλά το άλλο που έχουμε το μεγάλο δεν τρώει σκέτες κροκέτες πλέων!

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Σε πολλά πετ σοπ έχουν ποτηράκια που αναγράφουν και τα γραμμάρια πάνω! πάρε ένα τέτοιο και δες τι λέει η συσκευασία της ξηράς ότι πρέπει να του δίνεις... αυτό με το μάτι δεν είναι ότι καλύτερο γιατί μπορεί να του δίνεις είτε παραπάνω είτε λιγότερο και τώρα που είναι μωράκι πρέπει να προσέχεις παραπάνω που ειναι στην ανάπτυξη! ;)
Αν σου τρώει την ξηρά, μην του δίνεις και κονσέρβα... γενικά δεν ακούγονται τα καλύτερα για την ποιότητα της τροφής για τις κονσέρβες... άσε που θα σου μάθει έτσι και μετά θα έχεις θέμα με το φαγητό!

Κατά τ άλλα να το χαίρεσαι και μπράβο σου που το πήρες!
Είναι αξιαγάπητο ! :D

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Καλως ηρθες!!! 3,5 μηνων και 12 κιλα θα γινει μεγαλουτσικος! Τον δικο μου οταν τον πηρα 2,5 μηνων ηταν 10 και εφτασε τα 45+. Καλο κουραγιο!:p
Παντως ειναι ενας πανεμορφος κουταβος, να τον χαιρεσαι!!!