Γεια σας.Με λενε κατερινα.Δεν εχω ξαναμπει σε forum κ δεν ξερω πως ακριβως λειτουργει το συστημα οποτε συγνωμη για τυχων βλακειες που μπορει να κανω.Χρειαζομαι επειγοντος βοηθεια.Το προπερσινο πασχα βρηκα ενα κουταβι περιπου 40ημερων στο δρομο κ μιας κ δεν μπορουσα να τον δωσω καπου(Σημειωση ειμαι ασχετη με σκυλια.Δεν ειχα ποτε μου κατοικιδιο) τον πηρα μαζι μου στις διακοπες κ κολλησαμε μαζι απο τοτε..τον αγαπαω πολυ αλλα δυστηχως αυτη τη στιγμη εγω ειμαι πλεον πελαγωμενη κ ο πασχαλης(ετσι τον λενε)δυστηχισμενος..που να γραψω την ιστορια μας ωστε να βοηθησει καποιος αμα μπορει.χονδρικα το προβλημα ειναι οτι ειναι πολυ αγριος με ολους εκτος απο μενα.Αποτελεσμα να μην μπορω να τον εχω μαζι μου(φετος απεκτησα πολυ απαιτητικη δουλεια κ με τον πασχαλη να επιτιθεται σε ολους ειναι αδυνατον να τον εχω οπως παλια στη δουλεια μαζι μου)κ να ειναι συνεχεια μονος του μεσα στο σπιτι(στην αυλη δεν με αφηνουν απο την γειτονια γιατι αμα δει καποιον γαυγιζει κ ηδη βρηκα 2φορες φολα)μιας κ κανεις δεν μπορει να τον πλησιασει.πλεον δεν αφηνει ουτε τη μαμα μου να μπει στο σπιτι μου.Δεν ειναι κακος απλα ειναι φυλακας κ εγω δεν τον εμαθα σωστα.Ρωτησα εκπαιδευτες κ μου ειπαν πως δεν μπορει να γινει κατι.Εχω 3λυσεις.1)Να συνεχισουμε ετσι οπως τωρα για κανα 8μηνο ωσπου να χω τα λεφτα να βρω αλλο σπιτι με αυλη.2)Να βρω καποιον που να μπορει να τον βγαζει βολτα για καποιες ωρες καθε μερα(δεν ξερω αν μπορει να γινει κατι τετοιο) κ τελος 3)Να τον δωσω σε καποιον που να χει κτημα οπου να μπορει να τρεχει κ να παιζει κ να ναι φυλακας.Κ για τα 3 εχω απειρες αποριες...συγνωμη που σας ζαλισα.