Γειά σας και από μένα!!

maria8

New Member
30 Οκτωβρίου 2011
3
0
Παιδιά καλημέρα σε όλους αρχικά! Χρειάζομαι την συμβουλή σας... Μέσω γνωστού πληροφορήθηκα πριν λίγες ημέρες για ενα ζευγάρι που έχει μαζέψει απο το δρόμο μια σκυλίτσα η οποία ήταν εγκυος.. Η μικρούλα λοιπόν γεννησε 7 πανέμορφα κουτάβια, τα οποία αυτη την στιγμή είναι με την μαμά τους εννοείται, απλά αυτοί που τα έχουν βιάζονται να τα δώσουν μόλις απογαλακτιστούν...δηλαδη μολις φτασουν 40 ημερων απο οτι μου ειπε.Με συμβολαιο υιοθεσιας απο οτι μου ειπε. Εγω του ζητησα λοιπον ενα απο αυτα, αλλα τον παρακαλεσα σχεδον αν ειναι ευκολο να μεινει με την μαμα του λιγο παραπανω.. :( αλλα απο οτι καταλαβα δεν ειναι και πολυ διατεθειμενος να το κρατησει παραπανω... Το θεμα μου ειναι πως πρεπει να προετοιμαστω καταλληλα για την αφιξη του μωρου, θελω να κανω πραγματικα το καλυτερο που μπορω, σε περιπτωση που δεν το κρατησει παραπανω...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

Εχεις δουλίτσα...και διάβασμα. Τίποτα όμως ακατόρθωτο.

Για ξεκίνα να διαβάζεις:

Mεγαλώνοντας ένα κουτάβι
Πώς θα το μάθω να "τα κάνει" έξω...
Crate-Κλουβί
Η Άσκηση του Κουταβιού Ανάλογα με την Ηλικία
Προϊόντα εξωπαρασίτωσης: Δράση και χρήσεις.

...και πάλι εδώ είμαστε

maria8

New Member
30 Οκτωβρίου 2011
3
0
σ'ευχαριστω πολυ... !! θα τα διαβασω ολα!! δεν φανταζεσαι ποσο ανυπομονω την στιγμη που θα ερθει σπιτι.. πηγα χθεσ και το ειδα.. το καλο μου ειναι μια γλυκα!!! δεν μπορεσα να βγαλω φωτο να το βλεπατε...

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.571
5.993
Πειραιάς
καλως ηρθες μαρια,

τα κουταβια πρεπει να μενουν με τη μητερα τους για 8 εβδομαδες πριν την αποχωριστουν.σωστα του ειπες να το κρατησει λιγο ακομα.

καλως να το δεχτεις !

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Καλώς ήρθες και με το καλό να γίνεις σκυλομαμά.
Μέχρι τότε προλαβαίνεις να διαβάσεις αρκετά πράγματα.

maria8

New Member
30 Οκτωβρίου 2011
3
0
υπαρχει και ενα αλλο προβλημα... πως θα ξερω τι μεγεθος θα γινει? η μαμα της που ειδα ειναι διασταυρωση με... Ντασχάουντ, αν το λεω καλα..