Γειά σας και από εμένα

nazerakis

Member
22 Φεβρουαρίου 2012
9
0
SALONIKA
Μόλις χτες αποκτήσαμε και εμείς ένα θηλυκό jack russel είναι 56 ημερών και την λένε (έλα ντε είμαστε στο ψάξιμο :):)

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Καλως την δεχτηκες .....και καλως ηρθες
για ονομα , παντως, μπορουμε να βοηθησουμε ολοι με ιδεες αρκει να μας δωσεις καποιες κατευθυνσεις
π.χ. ξενο ,ελληνικο

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
Καλως ηρθες στην παρεα μας ,να την χαιρεσαι την ρασελινα σου(ελα να γινομαστε περισσοτεροι),,να περασετε πολλα υπεροχα χρονια μαζι.Θελουμε φωτογραφιες και να μας δωσεις πληροφοριες για αγορα,χαρακτηρα,και πολλα αλλα..Απο αθηνα εισαι;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Tζακ ράσσελ ε;;;
Βγάλτην Λίνα και θα μείνει μεταξύ μας ότι την έβγαλες από το Βελζεβουλίνα!!! *demonio*

nazerakis

Member
22 Φεβρουαρίου 2012
9
0
SALONIKA
Καλως ηρθες στην παρεα μας ,να την χαιρεσαι την ρασελινα σου(ελα να γινομαστε περισσοτεροι),,να περασετε πολλα υπεροχα χρονια μαζι.Θελουμε φωτογραφιες και να μας δωσεις πληροφοριες για αγορα,χαρακτηρα,και πολλα αλλα..Απο αθηνα εισαι;
Από θεσσαλονικη είμαι φίλε μου όλα τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην πορεία

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
Από θεσσαλονικη είμαι φίλε μου όλα τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην πορεία
επιτελους ενα τζακ στην θεσσαλονικη,περιμενουμε φωτος και ελπιζουμε καποια στιγμη οταν τελειωσει με τα εμβολια της και θα μπορει να βγαινει βολτα να μας κανετε την τιμη να γνωριστουν με τον δικο μου τον φιξ που ειναι 5.5 μηνων.Καλη υπομονη (με την καλη εννοια),και καλες τρελες.