Γειά σας και από εμένα [malinois]

pilot

Member
6 Απριλίου 2013
18
0
43
Καλησπέρα, το ονομα μου ειναι θανάσης και εδω και 10 μερες ειμαι ιδιοκτήτης ενός malinois 6 μηνων....τα πηγαίνουμε πολυ καλά έως τώρα και του αφιερώνω πολύ χρόνο...δεκτές οποιεσδήποτε συμβουλές αν και είμαι και σε επαφή με τον εκτροφέα του

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.112
Καλώς ήρθες στο φόρουμ!

Καλή δύναμη με το malinois σου :)
Αγόρι; Κορίτσι; To όνομά του; Το εκτροφείο του;
Υποχρεωτικά θα του αφιερώνεις πολύ χρόνο. Δεν έχεις επιλογή :rolleyes:
Γιατί...malinois, αν επιτρέπεται;

Είδες πόσα πράγματα, μπορείς να μας πεις; :)

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Ειπε ομως ενα πολυ βασικο !! Οτι μιλαει με τον εκτροφεα του !!! Καλως ηρθες και να τον χαιρεσαι και ευτυχως εχουμε αρκετους μαλινουαδες εδω !

pilot

Member
6 Απριλίου 2013
18
0
43
Αγορι είναι. ?..χαμπο το ονομα του.....απο επαρχία είμαι ....έχω εναν φίλο που ασχολείται πολυ με σκυλιά εκπαιδευση και εκτροφη....ταξιδια στο βέλγιο κλπ..εγώ dogo argentino ηθελα αλλά μου είπε οτι δεν μου δινει αυτος τετοιο...ε είχα δει διαφορα malinois που είχε (πήγαινε και σε αγώνες) και μου άρεσαν ηθελα ενα σκύλο και συντροφιάς και φύλακα.

dimitragriffon

Active Member
12 Ιανουαρίου 2013
28
0
καλως ηρθες...!!!
να χαίρεσαι το σκυλάκι σου....θηλυκό ή αρσενικό ...?
να δείς πόσο θα αλλάξει η καθημερινότητα σου ...
θα έχεις μια γλυκιά παρέα κάθε μέρα που πότε δεν θα σου θυμώσει για τίποτα και θα σε αγαπάει γιατί απλά
τον πάς μια βόλτα....!!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.112
Θανάση...όταν λέμε "εκτροφέας" του, εννοούμε αυτούς με τα pedigree;

pilot

Member
6 Απριλίου 2013
18
0
43
Ναι Νομίζω ξέρω..pedigree έχει.ο φιλος μου δεν ειναι εκτροφεας αλλά μιας και αυτος ειναι στο βέλγιο δεν γίνεται να επικοινωνώ και θεωρώ εκτροφέα το φίλο μου και αυτός με οδηγεί

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Aρα αν καταλαβα ειναι από βελγικό εκτροφείο και εχεις και φίλο εκπαιδευτη που σε καθοδηγει???

Γιατι σε εμπόδισε να παρεις dogo argentino? το θεωρησε πιο "απαιτητικό" στην εκπαιδευση από το malli?

pilot

Member
6 Απριλίου 2013
18
0
43
Αν καταλαβαίνω σωστά εκτροφέας είναι αυτος που εχει φροντίσει για την αναπαραγωγή του σκυλιού

pilot

Member
6 Απριλίου 2013
18
0
43
Το θεώρησε πιο απαιτητικό, επίσης θεώρησε οτι το malinois υπερτερεί στη φύλαξη και επίσης δεν θα μπορούσε να με βοηθήσει το ίδιο με το dogo argentino

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Εκτροφέας ναι ειναι αυτός που εκανε τη γέννα, με τις αναλογες εξετάσεις προγεννητικά κλπ και δήλωσε και τη γέννα στο ανάλογο κυνολογικό οργανισμό της χώρας του.
Μιλάω βεβαια για σωστό εκτροφέα.

pilot

Member
6 Απριλίου 2013
18
0
43
Ναο οκ, στο βέλγιο έχει γεννηθεί, ο φίλος μου του έχει κάνει μια βασική νομίζω εκπαίδευση, κάτσε, ανέβα, κλπ, τωρα γνωριζόμαστε και οταν μου πει θα παμε για περεταίρω εκπαίδευση

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Ο σκύλος σε ποιόν ανήκει τελικά ? :rolleyes:
Τον έχεις εσύ...αλλά τα χαρτιά του ο φίλος σου...και το σκυλί είναι από εκτροφείο του Βελγίου ?
Το ανέβα τι εντολή είναι ?

pilot

Member
6 Απριλίου 2013
18
0
43
Kτο σκυλί το εχω εγω, ειναι απο εκτροφείο βελγίου, οσο για τα ανεβα, οταν το λέω ανεβαίνει στο αυτοκίνητο (αγροτικο) η γενικα σε καποιο χτιρακι , οταν τ πήρα μ ειπε να περάσω απο το σπίτι του για τα χαρτιά αλλά δεν ετυχε να πάω ακομα..

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Φρόντισε να περάσει ο σκύλος στην ιδιοκτησία σου και να ασχοληθείς γρήγορα με την εκπαίδευσή του.
Μην τον αφήνεις πάνω στην καρότσα (υποθέτω) του αγροτικού είναι επικίνδυνο για το σκυλί και φυσικά εννοείται ότι ΔΕΝ το δένουμε στην καρότσα.