Καλησπέρα, το ονομα μου ειναι θανάσης και εδω και 10 μερες ειμαι ιδιοκτήτης ενός malinois 6 μηνων....τα πηγαίνουμε πολυ καλά έως τώρα και του αφιερώνω πολύ χρόνο...δεκτές οποιεσδήποτε συμβουλές αν και είμαι και σε επαφή με τον εκτροφέα του
Καλή δύναμη με το malinois σου
Αγόρι; Κορίτσι; To όνομά του; Το εκτροφείο του;
Υποχρεωτικά θα του αφιερώνεις πολύ χρόνο. Δεν έχεις επιλογή
Γιατί...malinois, αν επιτρέπεται;
Αγορι είναι. ?..χαμπο το ονομα του.....απο επαρχία είμαι ....έχω εναν φίλο που ασχολείται πολυ με σκυλιά εκπαιδευση και εκτροφη....ταξιδια στο βέλγιο κλπ..εγώ dogo argentino ηθελα αλλά μου είπε οτι δεν μου δινει αυτος τετοιο...ε είχα δει διαφορα malinois που είχε (πήγαινε και σε αγώνες) και μου άρεσαν ηθελα ενα σκύλο και συντροφιάς και φύλακα.
καλως ηρθες...!!!
να χαίρεσαι το σκυλάκι σου....θηλυκό ή αρσενικό ...?
να δείς πόσο θα αλλάξει η καθημερινότητα σου ...
θα έχεις μια γλυκιά παρέα κάθε μέρα που πότε δεν θα σου θυμώσει για τίποτα και θα σε αγαπάει γιατί απλά
τον πάς μια βόλτα....!!!!!
Ναι Νομίζω ξέρω..pedigree έχει.ο φιλος μου δεν ειναι εκτροφεας αλλά μιας και αυτος ειναι στο βέλγιο δεν γίνεται να επικοινωνώ και θεωρώ εκτροφέα το φίλο μου και αυτός με οδηγεί
Εκτροφέας ναι ειναι αυτός που εκανε τη γέννα, με τις αναλογες εξετάσεις προγεννητικά κλπ και δήλωσε και τη γέννα στο ανάλογο κυνολογικό οργανισμό της χώρας του.
Μιλάω βεβαια για σωστό εκτροφέα.
Ναο οκ, στο βέλγιο έχει γεννηθεί, ο φίλος μου του έχει κάνει μια βασική νομίζω εκπαίδευση, κάτσε, ανέβα, κλπ, τωρα γνωριζόμαστε και οταν μου πει θα παμε για περεταίρω εκπαίδευση
Ο σκύλος σε ποιόν ανήκει τελικά ?
Τον έχεις εσύ...αλλά τα χαρτιά του ο φίλος σου...και το σκυλί είναι από εκτροφείο του Βελγίου ?
Το ανέβα τι εντολή είναι ?
Kτο σκυλί το εχω εγω, ειναι απο εκτροφείο βελγίου, οσο για τα ανεβα, οταν το λέω ανεβαίνει στο αυτοκίνητο (αγροτικο) η γενικα σε καποιο χτιρακι , οταν τ πήρα μ ειπε να περάσω απο το σπίτι του για τα χαρτιά αλλά δεν ετυχε να πάω ακομα..
Φρόντισε να περάσει ο σκύλος στην ιδιοκτησία σου και να ασχοληθείς γρήγορα με την εκπαίδευσή του.
Μην τον αφήνεις πάνω στην καρότσα (υποθέτω) του αγροτικού είναι επικίνδυνο για το σκυλί και φυσικά εννοείται ότι ΔΕΝ το δένουμε στην καρότσα.