Γειά σας και από εμάς!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.109
Καλώς ήρθες :)

Γράψε μας τίποτα περισσότερο. Βάλε μας και φωτό. Πως θα κάνουμε συζήτηση; :)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλημέρα και καλως ήρθες!
Καλά λέει η mareco, πες μας κάτι παραπάνω, βάλε καμιά φώτο να θαυμάσουμε :)

alexia-lucy

Member
8 Μαρτίου 2011
6
0
:) Την πηρα τον Αυγουστο ,οταν ηταν 2 μηνων απο μια κοπελα, η οποια υποτιθεται πως ειχε τον πατερα και μια φιλη της ειχε την μητερα του κουταβιου.. Ειχαμε κανονισει να συναντηθουμε στην πλατεια της Πετρουπολης κι εγω νομιζα οτι θα ερχοταν για να μας καθοδηγησει προς το σπιτι οπου βρισκονταν τα κουταβια. Αυτη ομως ειχε φερει τα σκυλια στο αυτοκινητο και αργοτερα μας ειπε οτι τα κουταβια ειχαν ερθει απο Βουλγαρια..
Εγω ομως μολις την ειδα την ερωτευτηκα και δεν ασχοληθηκα με τις απατες της. Ευτυχως το σκυλακι ειναι απολυτα υγιες αν βεβαια εξαιρεσουμε οτι το εντερο του ηταν γεματο σκουληκια..
Οσο περναει ο καιρος δενομαστε ολο και πιο πολυ:) Ο χαρακτηρας της εχει βελτιωθει παρα πολυ απ'οταν την πηρα (που ορμουσε στο λουρι ,γρυλιζε παρα πολυ ,μαγκωνοταν στα παντελονια μας) .Τα μονα προβληματα ειναι οτι ενω εχουμε μαθει πολλες εντολες (κατσε κατω , ελα δω, περιμενε κλπ.) δεν εχει μαθει ακομα να περπαταει διπλα μου στην βολτα με αποτελεσμα να με τραβαει αλλα οχι πολυ και αλλο ενα προβλημα ειναι οτι τρωει οτιδηποτε φαγωσιμο βρει στο δρομο (αν εγω δεν το δω).
Επισης ειναι παρα πολυ παιχνιδιαρα ,χαδιαρα , υπναρου :p ,υπακουη , δεν γαβγιζει εκτος κι αν υπαρχει σοβαρος λογος.:D Ειμαι πολυ ευτυχισμενη πο την εχω διπλα μου:)

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Διάβασε τα υποπνήματα στην ενότητα
"Εκτροφή,αναπαραγωγή & επιλογή".

Δυστυχώς είναι λάθος επιλογή που πήρες σκυλί είτε από κάποιον που ζευγάρωσε τα σκυλιά του,
είτε το έφερε από Βουλγαρία.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλώς ήρθες. Δεν νομίζω οτι έχει νόημα για σένα πια το γιατί δεν παίρνουμε έτσι σκύλο αλλά διάβασε τα λινκ που θα σου βάλουν για να ξέρεις την επόμενη φορά ή για να τα λες στους επόμενους. Εύχομαι να είναι υγιές το σκυλάκι σου και να το χαίρεσαι. Μην την αφήνεις να τρώει απο κάτω έτσι μπορεί να φάει κάτι που θα της κάνει κακό. Πάντα έχουμε τα μάτια μας 14 έξω. Να την τραβάς αμέσως.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
καλώς ήρθες και να χαίρεσαι την κούκλα σου,

το πιο σημαντικό είναι αυτό που είπε και η σταματία, από πάνω, να προσέχεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ όταν είστε έξω, να μην τρώει τίποτα από το δρόμο.

δεν τα προλαβαίνεις τα άτιμα, μια χραπ κάνουν και το εξαφανίζουν. και ο λόγος είναι μη φάει καμιά φόλα. αμέσως τράβηγμα και προχωράτε παρακάτω.

μέσα στο φόρουμ θα βρεις πάρα πολλές και χρήσιμες πληροφορίες για διάφορα θέματα που απασχολούν τους σκυλογονείς.
άλλα πάλι θα σε κάνουν να γελάσεις πάαααρα πολύ. (όπως αυτό με το τι έχουν καταβροχθίσει τα κοπροσκυλάκια μας.... όποτε δεν είμαι καλά το διαβάζω και μου φτιάχνει η διάθεση!!!!)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Ευχομαι το σκυλάκι σου να είναι υγειές και να περάσετε πολλά χρόνια μαζί.
Πολλοί έχουμε κάνει το ίδιο λάθος με ΄σενα απο άγνοια :( Άλλοι σταθήκαμε τυχεροί, άλλοι όχι. ¨οπως και να έχει είναι μεγάλο το ρίσκο. Διάβασε πολύ στο φόρουμ, θα βρεις πληροφορίες για να μεγαλώσεις σωστά το σκυλάκι σου αλλά και πληροφορίες για πιο λόγι δεν πρέπει να υποστηρίζουμε τέτοιου είδους ''αγοροπωλησείες".
Για να σε βοηθήσω να ξεκινησεις σου παραθέτω τα λινκ που μπορείς να ξεκινήσεις το διάβασμα:
Mεγαλωνοντας ενα κουταβι
Εγχειρίδιο εκπαίδευσης
Θέλω κουτάβι ράτσας...αλλά
καθαρόαιμα-πανέμορφα-κουτάβια
pet shops-puppy mills
Πως διαλέγω εκτροφέα

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλως ηρθες,συμφωνω με τους παραπανω τωρα το λαθος εγινε οσο πιο καλα ενημερωμενη εισαι τοσο καλυτερα θα ειναι....οποτε καλο διαβασμα:D!!!Ευχομαι παντα να ειναι γερη και να περνατε ομορφα!!!:)

alexia-lucy

Member
8 Μαρτίου 2011
6
0
Σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας:) Ναι οντως βιαστηκα πολυ στην αρχη απο τον ενθουσιασμο μου. Μετα ακουγα συνεχεια διαφορα περιστατικα με σκυλακια που ειχαν αγοραστει απο πετ σοπς και που προερχονταν απο τα Βαλκανια και καταλαβα οτι μεχρι στιγμης ειμαι πολυ τυχερη. Εχει κανει ολα της τα εμβολια ,εχουμε αποπαρασιτωθει ,την εχει ξαναδει γιατρος και μας ειπα οτι ειναι πολυ καλα. check-up ποτε πρεπει να της κανω?

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
γενικές εξετάσεις αίματος και ούρων και τέτοια εννοείς φαντάζομαι?
Το συνηθισμένο είναι κάθε Απρίλη-Μάη και Οκτώμβρη-Νοέμβρη (δύο φορές το χρόνο δλδ) νομίζω.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.109
Εξετάσεις για ερλίχεια και καλαζάρ δύο φορές τον χρόνο (συνήθως Ανοιξη και Φθινόπωρο) και γενικές αίματος οπωσδήποτε μία φορά τον χρόνο.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Εξετάσεις για ερλίχεια και καλαζάρ δύο φορές τον χρόνο (συνήθως Ανοιξη και Φθινόπωρο) και γενικές αίματος οπωσδήποτε μία φορά τον χρόνο.
α συγγνώμη τα μπερδεψα:oops: