Την πηρα τον Αυγουστο ,οταν ηταν 2 μηνων απο μια κοπελα, η οποια υποτιθεται πως ειχε τον πατερα και μια φιλη της ειχε την μητερα του κουταβιου.. Ειχαμε κανονισει να συναντηθουμε στην πλατεια της Πετρουπολης κι εγω νομιζα οτι θα ερχοταν για να μας καθοδηγησει προς το σπιτι οπου βρισκονταν τα κουταβια. Αυτη ομως ειχε φερει τα σκυλια στο αυτοκινητο και αργοτερα μας ειπε οτι τα κουταβια ειχαν ερθει απο Βουλγαρια..
Εγω ομως μολις την ειδα την ερωτευτηκα και δεν ασχοληθηκα με τις απατες της. Ευτυχως το σκυλακι ειναι απολυτα υγιες αν βεβαια εξαιρεσουμε οτι το εντερο του ηταν γεματο σκουληκια..
Οσο περναει ο καιρος δενομαστε ολο και πιο πολυ
Ο χαρακτηρας της εχει βελτιωθει παρα πολυ απ'οταν την πηρα (που ορμουσε στο λουρι ,γρυλιζε παρα πολυ ,μαγκωνοταν στα παντελονια μας) .Τα μονα προβληματα ειναι οτι ενω εχουμε μαθει πολλες εντολες (κατσε κατω , ελα δω, περιμενε κλπ.) δεν εχει μαθει ακομα να περπαταει διπλα μου στην βολτα με αποτελεσμα να με τραβαει αλλα οχι πολυ και αλλο ενα προβλημα ειναι οτι τρωει οτιδηποτε φαγωσιμο βρει στο δρομο (αν εγω δεν το δω).
Επισης ειναι παρα πολυ παιχνιδιαρα ,χαδιαρα , υπναρου
,υπακουη , δεν γαβγιζει εκτος κι αν υπαρχει σοβαρος λογος.
Ειμαι πολυ ευτυχισμενη πο την εχω διπλα μου