Γεία σας,καλώς σας βρήκα!!Να 'στε καλά!!

Lewnidas

Member
15 Απριλίου 2013
6
0
Αθήνα
Γεία σας!!Λεωνίδας,όπως βλέπετε!

Δεν έχω ούτε είχα κάποιο σκύλο ως τώρα,στα 19 μου κοντά(θα μάζευα ένα αδέσποτο,με το οποίο έπαιζα πολύ,μαλλον ημιαιμάκι Γ.Π.,αλλά δεν "προχώρησε" λόγω άρνησης της μάνας μου,που θα επωμιζόταν κυρίως την ευθύνη,αφού εγώ ήμουν αρκετά μικρός και πάλι καλά το υιοθέτησε αλλος,όπως είδα αργότερα),αλλά όποτε είχα την ευκαιρία να συναναστραφώ σκυλιά όποιας ράτσας ή μη ένιωθα μια έντονη επιθυμία να περνάω πολύ χρόνο μαζί τους!

Ενδιαφέρομαι,λοιπόν,πολύ να αποκτήσω (εκτροφικό φυσικά) Γ.Π. και εδώ και περίπου ένα χρόνο συγκεντρώνω ό,τι πληροφορία μπορώ για τα σκυλιά γενικότερα και για τα Γ.Π. ειδικότερα.
Έτσι,διαβάζω για εκτροφεία,τρόπους διατροφής,εκτόνωση,υγεία και ό,τι άλλο έχει σχέση.Η πιθανή αποκτηση σκύλου θα γίνει υπό αυστηρές πρυποθέσεις,όπως τη δυνατότητα μου να το συντηρώ και να του διαθέτω αρκετό ποιοτικό χρόνο καθημερινά,αλλά και το κυριότερο αν θα βρίσκομαι Αθήνα,σπίτι μου,ή κάπου αλλού λόγω σπουδών(δίνω δεύτερη φορα πανελλήνιες και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα περάσω Αθήνα)!

Κυρίως,όμως,γράφω για να ευχαριστήσω προσωπικά τον καθένα που γράφει στο dogforum,γιατί,χωρίς να χρειαστεί ως τώρα να ρωτήσω τίποτα,έχω μάθει πάρα,πάρα πολλά και χρήσιμα χωρίς το παραμικρό κόστος!Να είστε όλοι καλά,εσείς και τα σκυλιά σας!Καλή συνέχεια και πρόοδο!

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Γειά σου,μακάρι να περάσεις εκεί που θέλεις με έναν πολύ καλό βαθμό!

Όταν φύγεις φαντάρος το έχεις σκεφτεί αν οι γονείς σου θα βοηθήσουν?

Lewnidas

Member
15 Απριλίου 2013
6
0
Αθήνα
Γειά σου,μακάρι να περάσεις εκεί που θέλεις με έναν πολύ καλό βαθμό!

Όταν φύγεις φαντάρος το έχεις σκεφτεί αν οι γονείς σου θα βοηθήσουν?
Σε ευχαριστώ πολύ!Για χυχολόγος πάω.Φαντάρος θα πάω σε καμιά 7ετία (4-5 χρονια σχολή + 1,2 χρόνια κάποιο μεταπτυχιακό).Για να το πάρω το σκυλί θα συμφωνούν και οι δικοι μου εξαρχής,αν και εγω θα έχω τη φροντίδα του κυρίως.Μετά απο καμιά 7ετία,λοιπόν(αν πάμε ακόμα στρατό :p ) θα βοηθήσουν να βρεθεί λύση!

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Γειά σου, Λεωνίδα, καλώς ήρθες..!!!

Με το καλό να περάσεις στην σχολή της επιλογής σου..!!!:)
κ μπράβο σου που το ψάχνεις κ ενημερώνεσαι, αναφορικά με τον μελλοντικό σου φιλαράκο..!!

Lewnidas

Member
15 Απριλίου 2013
6
0
Αθήνα
Σε ευχαριστώ πολύ!!Πέρα από ό,τι δίνει ο σκύλος,είναι μια ζωή και η ζωή έχει ευθύνη!Μακάρι να πάνε όλα καλά και να βρεθώ με τον Ρόκο(του 'χω βρει και πιθανό όνομα :p )!