Γαύγιζμα ωρών

her

New Member
20 Νοεμβρίου 2009
3
0
Καλησπέρα.
Έχω ένα σκυλάκι ημιαιμο golden retriever 9 μηνών. Το έχω εδώ και 2,5 μήνες. Αντιμετωπίζω πρόβλημα γιατί γαυγίζει συνέχεια. Το βράδυ δεν γαυγίζει καθόλου αλλά την ημέρα χαλάει τον κόσμο. Διαβάζω ότι το καλύτερο είναι να μην του δίνεις σημασία όταν γαυγίζει. Παρόλου που το κάνω αυτό συνεχίζει να γαυγίζει για ώρες.

Τι κάνω λάθος; Πως το αντιμετωπίζω;
:confused::confused::confused:

(Έψαξα στο forum αλλά νομίζω ότι είναι λίγο διαφορετικά στην περίπτωση μου)

her

New Member
20 Νοεμβρίου 2009
3
0
Το βγάζω πρωί, μεσημέρι, βράδυ.
Για παράδειγμα το πρωί κατά τις 7,30 που μάλλον ξυπνάει γαυγίζει. Μετά το βγάζω έξω και σταματάει. Ξανά γαυγίζει μετά στις 12 μέχρι τις 3 (και μετά το μεσημεριανό του φαγητό). Και πολλές φορές όλο το απόγευμα από τις 6 έως τις 9,30.
Επίσης γαυγίζει και όταν είμαστε μαζί και το αφήνω μόνο του.

Οι ώρες που αναφέρω είναι ενδεικτικές.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Δωστου μια δικη σου φορεμενη καλτσα,παιξε λιγο μαζι του(με την καλτσα) και μετα αφησε τον.

her

New Member
20 Νοεμβρίου 2009
3
0
Δωστου μια δικη σου φορεμενη καλτσα,παιξε λιγο μαζι του(με την καλτσα) και μετα αφησε τον.
Όσο είμαι μαζί του τότε δεν φωνάζει. Με το που φεύγω ξεκινά πάλι ! δεν ξέρω τι να κάνω γιατί πλέων έχω πρόβλημα και με την γειτονιά.

Αν το πάω σε σχολή εκπαιδευτών θα αλλάξει καθόλου στο θέμα αυτό ;

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Όσο είμαι μαζί του τότε δεν φωνάζει. Με το που φεύγω ξεκινά πάλι ! δεν ξέρω τι να κάνω γιατί πλέων έχω πρόβλημα και με την γειτονιά.

Αν το πάω σε σχολή εκπαιδευτών θα αλλάξει καθόλου στο θέμα αυτό ;
Ναι θα αλλαξει σημαντικα ως προς την συμπεριφορα του!Αλλα δεν ξερω ως προς το γαυγισμα του!Ας μιλησουν οι ειδικοι πανω σε αυτο!

Απλως να ξερεις αν πατε σε εκπαιδευτη,να μην το κρατησει με καμια παναγια εκει τον σκυλο αυτος!Θα πηγαινετε μαζι και θα φευγετε μαζι,σε καθε μαθημα θα διδασκει ο δασκαλος εσενα και εσυ μετα στο σκυλο!

Προσεξε!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Οταν λες το βγάζεις, τι εννοεις? Πόση ώρα κρατάει η βόλτα σας και τι κάνετε? Πως εκτονώνεται ο σκύλος? (τρέχει? Παιζεις μαζί του?).

Επίσης διάβασε στο φόρουμ πως να αντιμετωπίσεις το "αγχος αποχωρισμού". Αν ο σκύλος γαυγίζει μόνο όταν φεύγεις, μπορεί να οφείλεται σ'αυτό.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul