Γαυγίζει υπερβολικά στα αυτοκίνητα

anezatom

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2011
45
0
Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο πρόβλημα εκ μέρους ενός φίλου μου.Εχει ενα μαλινουα 6 μηνών το οποίο γαυγίζει υπερβολικά στην βόλτα στο 99% των περιπτώσεων ΜΟΝΟ τα αυτοκίνητα.Αλλα σε σημείο υπερβολικό που αν πας να τον τραβήξεις θα γυρίσει να σε δαγκώσει....Εχει κάποιος να προτείνει κάτι.

Υ.Γ.1 Ο σκύλος δεν ειναι φοβικός απεναντίας.
Υ.Γ.2 Η εκπαιδευσή του είναι προγραμματισμένη για τις επομένες εβδομάδες.

anezatom

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2011
45
0
Κοιταξε ο σκύλος γενικά είναι της φιλοσοφίας ότι κινείται εκτελείται...απλα δεν δείχνει να το ξεπερνα.Στην τελευταία βολτα χρησιμοποίησε πνίχτη αλλά και πάλι οταν πλησίαζε αυτοκίνητο τρελενόταν..

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
πιστεψε με δεν ειναι ο μονος σκυλος.
απλα πρεπει-επρεπε απο τοτε που τον πηρε να τον δουλευει που φανταζομαι δεν το εχει κανει γιατι λογικα θα του το χε λεισει το θεμα ο εκτροφεας η ο εκπαιδευτης του.

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Να ξέρεις πως ο σκύλος μέχρι κάποια ηλικία (δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά αφού πιάσει χρόνο και μετά) είναι στην περίοδο του φόβου! Οτιδήποτε δεν το γνωρίζει, είτε οπτικά είτε ηχητικά θα το γαβγίζει γιατί τον φοβίζει. Είναι και μικρούλης ο συγκεκριμένος οπότε είναι απόλυτα λογικό.

frog

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2011
129
0
Αθηνα
Τι εννοεις οτι κινειται εκτελειται; Διτροχο τετρατροχο κ πεζοπορο; Αν ναι θα συμφωνησω με τον υπερηρωα οτι επρεπε ηδη να εχει ξεκινησει εκπαιδευση!! Κ αν οπως λες δεν κωλωνει πουθενα, το μαλιν εχει πολλα κιλα α@&@&α μαλλον!! Πνιχτη μπορει να εβαλε αλλα αυτο δεν σημαινει κατι, πρεπει να ξερει να τον δουλεψει κιολας!! Να δαγκωσει ποιον εννοεις; Το φιλο σου; Μου φαινεται λιγο περιεργο για τοσο μικρο αλλα ποτε δεν ξερεις!! Σιγουρα ετσι οπως τα λες νομιζω οτι πρεπει να επισπευσει την εκπαιδευση!!

anezatom

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2011
45
0
Σας λέω δεν έχω ξαναδει τετοιο σκύλο, ο εκπαιδευτής έχει πάθει την πλάκα του όσον αφορά το θέμα α@&@&α ο σκύλος δεν κολάει πουθενά με πνίχτη ή χωρίς.Μέχρι που έφτασε σε σημείο να μας πει για μελλοντικό πιθανό ζευγάρωμα με εκτροφέα.Ελπίζω με την εκπαίδευση τις περισσότερες βόλτες να συνηθίσει.

frog

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2011
129
0
Αθηνα
Καλα ξεμπερδεματα ευχομαι στο φιλο σου!! Και μαλινουα κ ψυχακιας κ τσαμπουκας κ χοντροπετσος!!! Φονικο οπλο ελπιζω σε καλα χερια!! Ο φιλος σου ηθελε τετοιο σκυλο η απλα του βγηκε ετσι; Σορυ αν βγαινω εκτος θεματος απλα ρωταω μηπως κ εχει σκοπο να ασχοληθει με κανενα σπορ κ επελεξε τετοιο εργαλειο!! Α κ για να μην παρεξηγηθω οι φρασεις μου ειναι συμβολικες!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97