Θέλω να πάρω ενα σκυλάκι και είμαι ανάμεσα σε Γαλλικό μπουλντογκ και σε παγκ. Θα ηθελα να μου πείτε την γνωμη σας. Με αυτά που διάβασα αποκλείεται να πάρω από pet shop. Από που να πάρω ομως? Καινούργιος στο forum και θα ήθελα την βοηθειά σας.
Θα πάρω αυριο αλλά από όσα έχω διαβάσει δεν ειναι να εμπιστεύεσαι κανέναν. Και άκουσα οτι είναι λίγοι οι εκτροφείς. Πάντως ευχαριστώ...Πάρε τηλέφωνο στον ΚΟΕ (2108145165) και ζήτα τους στοιχεία εκτροφέων.
Αυτή νομίζω ότι είναι μια καλή αρχή
τι εννοεις ακους κ διαβαζεις διαφορα?Βασικά ακούω και διαβάζω πολλά τις τελευταίες μέρες και δεν ξέρω τι να πιστέψω. Ποιο θεωρείτε εσείς καλύτερο από τα δυο?
Για αρρώστιες κακούς εκτροφείς και τέτοια διάφορα...τι εννοεις ακους κ διαβαζεις διαφορα?
το σιγουρο ειναι οτι διαλεξες δυο φυλες οι οποιες λιγο πολυ θα πρεπει να μενουν..στασημες τους ζεστους μηνες κ σε κλιματιζομενο χωρο(οχι τρελα πραματα αλλα θελουν την προσοχη τους λιγο),λογω της ιδιομορφιας του στενου τους ρυγχους . κατα τα αλλα ειναι κ τα δυο αξιολατρευτα, με μια δικη μου πρωσοπικη κλιση πρως το γαλλακι, καθωτι πιο υπερκινητικο κ ομορφο (στα ματια μου), ασε που βγαινει κ σε απειρα χρωματα!Μου αρέσουν πάρα πολύ και τα δυο αλλά από όσα διάβασα και άκουσα τα παγκ ειναι πιο ευαίσθητα και μπορεί να πάθουν περισσότερες αρρώστιες. Ενώ στην αρχή ήθελα πιο πολύ παγκ τώρα θέλω πιο πολύ γαλλικό. Ειμαι σε μεγάλο διλλημα. Και οχι τόσο για το πιο μπορεί να αρρωστήσει πιο εύκολα οσο για το ότι και τα δυο ειναι τέλεια...
απο αρρωστιες..διστυχως ολων μας οι φυλες πασχουν, ακομη κ τα ημιαιμα, τωρα οτι μπορεις να αποφυγεις μεσω κληρονομικοτητας κ γονιδιων καλο ειναι!Για αρρώστιες κακούς εκτροφείς και τέτοια διάφορα...
οσο σφουγγαρισμα γλυτωσεις τοσο το καλυτερο!αν ξερεις απο που κραταει η σκουφια του κ ειναι υγειες (οχι μονο εξωτερικα, κ οχι μονο τωρα, δηλαδη να μην ειναι ενα ακομη ''γουρουνι στο σακι'' απο πετ σοπ) γιατι να μην το παρεις?παλι κουταβος θα ναι!αν ειναι κ γαλλακι..ε, τοτε θα ναι αιωνιος!Ευχαριστώ πολύ... Όλους σας.... Α και κατι τελευταιο.. Εχω βρει ένα γαλλικό από έναν γνωστο που είναι 4 μηνών. Λέτε να το κοιτάξω η να δω για μικρότερο?