Γαβγίζει όταν τρώω

giotis

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2011
153
0
Athens
τι να κανω? δεν του χω δωσει ποτε να φαει απ το φαγητο μου αλλα καθε φορα που με βλεπει τωρα τελευταια γαυγιζει [ενω παλια εκλαιγε] και εχω προβλημα με τουσ γειτονες. εχω δοκιμασει να το ταιζω πριν ή μετα το φαγητο μου αλλα παλι τα ιδια. εχω δοκιμασει να το παρω με το καλο να ασχολουμε μ αυτο οταν τρωω,να το μαλωσω ,να το βαλω τιμωρια στο μπανιο αλλα τιποτα... ειναι 2μηνων και κατι, θυληκο και πολυ λαιμαργο.

giotis

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2011
153
0
Athens
Γιατί δεν τρώς σε άλλο δωμάτιο?
γιατι ειναι γκαρσονιερα και δεν εχει αλλο δωματιο...σπουδες...

Να την αγνοήσεις τωρα που είναι νιάνιαρο ακόμα. Πρέπει να μάθει ότι δε θα της κάνεις τα χατήρια με το παραμικρό γαβ.
δεν μπορω να την αγνοω και να γαυγιζει γιατι εχω τρομερο προβλημα με τον επανω..οταν ειμαι σπιτι μου στην αθηνα την αφηνω να λησαξει...

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Α φοιτητής είσαι?! Ωραια κ εγώ! Οκ τότε δεν το ξερα. Καταρχάς θα σου πρότεινα να τρώς κάποια ώρα που δεν είναι ώρα κοινης ησυχίας (ωστε να μην έχιεις τεράστιο θέμα με τους γείτονες). Δευτερον δοκίμασες να την μαλώσεις έντονα? οταν σου γαυγίζει? Δεν έχεις κανένα άλλο χώρο?ενα μπάνιο ένα μπαλκονάκι κάτι. Με το που αρχίσει να γαυγίζει μάλωσε τη. Μετά αν συνεχίσει να σε αγνοεί απομόνωσε τη για 2 λεπτά. Να καταλάβει ότι γαυγίζοντας σου σε στερέιται. Σε 2 λεπτά ξαναβάλτη και συνέχισε το φαγητό. Αν ξαναγαυγίσει πάλι έξω. Κάντο 3-4 φορές και θα το πάρει το μηνυμα. Αλλά αυτό προυποθέτει να γίνει σε ώρα οχι κοινής ησυχίας. Γιατι δεν θα επιτευχθεί άμεσα το αποτέλεσμα.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Εγώ πάλι θα σου πω προτείνω κάτι άλλο... τουλάχιστον έτσι σκέφτηκα με τη δική μου που την πήτα περίπου στην ίδια ηλικία και τώρα που είναι 3,5 μηνών. Είσαι ο αρχηγός της αγέλης...και τι κάνει ο αρχηγός της αγέλης?
1) Τρώει πρώτος...! Άρα δε ταϊζουμε πριν, ταϊζουμε μετά!
2) Δεν αφήνει κανέναν να τολμήσει να πλησιάσει το φαγητό του... μην την αγνοείς μόνο, δείξει τη δυσαρέσκειά σου όταν πλησιάζει το φαγητό σου, όταν σκέφτεται και μόνο να "ζητιανέψει", γιατί στην ουσία αυτό κάνει.

Δε σου πα τίποτα το περίεργο να κάνεις ούτε τίποτα κακό.... απλά με κοφτά μη ή όχι ξεκίνα να την κρατάς σε απόσταση από εσένα και το στενό χώρο που τρως, π.χ. το τραπέζι... πριν ακόμη αρχίσει να γαυγίζει...
Και ΠΡΟΣΟΧΗ μην υποχωρήσεις ποτέ...τη στιγμή που θα κάνεις ένα βήμα πίσω αυτό ήταν, ξανά μανά από το μηδέν!

giotis

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2011
153
0
Athens
Α φοιτητής είσαι?! Ωραια κ εγώ! Οκ τότε δεν το ξερα. Καταρχάς θα σου πρότεινα να τρώς κάποια ώρα που δεν είναι ώρα κοινης ησυχίας (ωστε να μην έχιεις τεράστιο θέμα με τους γείτονες). Δευτερον δοκίμασες να την μαλώσεις έντονα? οταν σου γαυγίζει? Δεν έχεις κανένα άλλο χώρο?ενα μπάνιο ένα μπαλκονάκι κάτι. Με το που αρχίσει να γαυγίζει μάλωσε τη. Μετά αν συνεχίσει να σε αγνοεί απομόνωσε τη για 2 λεπτά. Να καταλάβει ότι γαυγίζοντας σου σε στερέιται. Σε 2 λεπτά ξαναβάλτη και συνέχισε το φαγητό. Αν ξαναγαυγίσει πάλι έξω. Κάντο 3-4 φορές και θα το πάρει το μηνυμα. Αλλά αυτό προυποθέτει να γίνει σε ώρα οχι κοινής ησυχίας. Γιατι δεν θα επιτευχθεί άμεσα το αποτέλεσμα.
οταν τη βαζω στο μπανιο λησαει....τελικα δεν βλαπω αλλη λυση...θα τρωω οταν δεν ειναι κοινη ησυχια και οταν υαυγιζει μεσα!!ευχαριστω!!!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Συμφωνώ. Να καταλάβει ότι ο αρχηγός τρώει κι εκεινη μετά.
Εμεις έχουμε τεράστιο πρόβλημα με τον Φρέντυ. Γαυγίζει στο φαγητό είτε είμαστε μόνοι είτε με παρεα, κι αυτό ξεκίνησε από μένα μικρή (13 ετών) που του έδινα μπουκιές, γιατί αν δεν έτρωγε και εκεινος μαζί μας, έκλαιγα.:shock:
Για να μην έχεις τα ίδια, δράσε όσο είναι νωρίς.:)

giotis

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2011
153
0
Athens
Συμφωνώ. Να καταλάβει ότι ο αρχηγός τρώει κι εκεινη μετά.
Εμεις έχουμε τεράστιο πρόβλημα με τον Φρέντυ. Γαυγίζει στο φαγητό είτε είμαστε μόνοι είτε με παρεα, κι αυτό ξεκίνησε από μένα μικρή (13 ετών) που του έδινα μπουκιές, γιατί αν δεν έτρωγε και εκεινος μαζί μας, έκλαιγα.:shock:
Για να μην έχεις τα ίδια, δράσε όσο είναι νωρίς.:)

το θεμα μου ειναι οτι το σκυλακι μονο 1 φορα εχει βαλει μαγειρεμενο φαγητο στο στομα του και ουτε προκειται να ξαναφαει ποτε,περιμενω να δω ποτε θα το καταλαβει!!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Καλα ποση ωρα κανεις να φας κι ενοχλουνται αμεσως οι γειτονες? :D Βλεπω να καταληγεις να τρως κι εσυ λαιμαργα να τελειωνει το φαγητο να σταματαει η φασαρια... :p Συμφωνω με τους υπολοιπους και καλυτερα να μην την κοιτας καν οταν ερχεται και ζητιανευει, αγνοησε τελειως την παρουσια της στον χωρο και θα το πιασει το νοημα καποια στιγμη.
Και καλυτερα να μην τρως τιποτα μετα τις 10 το βραδυ και σηκωνεις την πολυκατοικια στο ποδι... :p (πλακα κανω μην με παρεξηγησεις) :)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
τι να κανω? δεν του χω δωσει ποτε να φαει απ το φαγητο μου αλλα καθε φορα που με βλεπει τωρα τελευταια γαυγιζει [ενω παλια εκλαιγε] και εχω προβλημα με τουσ γειτονες. εχω δοκιμασει να το ταιζω πριν ή μετα το φαγητο μου αλλα παλι τα ιδια. εχω δοκιμασει να το παρω με το καλο να ασχολουμε μ αυτο οταν τρωω,να το μαλωσω ,να το βαλω τιμωρια στο μπανιο αλλα τιποτα... ειναι 2μηνων και κατι, θυληκο και πολυ λαιμαργο.
το θεμα μου ειναι οτι το σκυλακι μονο 1 φορα εχει βαλει μαγειρεμενο φαγητο στο στομα του και ουτε προκειται να ξαναφαει ποτε,περιμενω να δω ποτε θα το καταλαβει!!
Μαγειρεμένο είναι και το φαγητό μας!

Μήπως του έδωσες την ώρα που έτρωγες?

Άλλο έχει φάει το σκυλάκι μου μαγειρεμένο στην ώρα του μέσα στην ξηρά τροφή έστω και 1 μόνο φορά στην ζωή του και άλλο έχει φάει μαγειρεμένο την ώρα που τρώω εγώ και πόσο μάλλον αν του έχω δώσει λίγο!

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
πηγαινε τρωγε το παρκο για να μην εχεισ τον απο πανω:Ρ χωρις πλακα πηγαινε καπου που δεν θα ενοχλεις και κανε αυτα π σ ειπαν τα παιδια για ν καταλαβει οτι εισαι ο αρχηγος και τρως πρωτος!!στη βολτα της πχ παρε το φαγητο σας μαζι και να φαει αυτη δευτερη!!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
...ή απλώς μην τρως καθόλου... κόψτο βρε παιδάκι μου... εξάλλου σιγά σιγά έτσι όπως πάμε... σκυλοτροφή θα τρώμε κι εμείς σε λίγο...

πάντως κι εμένα η ρούνη (γκόλντεν) όταν βρίσκεται μέσα στο σπίτι την ώρα του φαγητού έχει αυτό το λυπησιάρικο ύφος, ταίστε με κι εμένα το φτωχό, αλλά ευτυχώς δε γαυγίζει. δε λέει να τα ταίζεις μαζί σου γιατί μετά σου παίρνουν τον αέρα, το ένα φέρνει το άλλο και γίνονται κακομαθημένα...

και συμφωνώ με τους προηγούμενους ότι ο αρχηγός τρώει πρώτος...

άντε και καλή μας όρεξη...!!!

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.810
58
ΑΘΗΝΑ
Τελικά βλέπω μία εμμονή με την αργηγία. Χαλαρώστε λίγο και χαρείτε μαζί με τα σκυλιά σας.
Από την άλλη βέβαια, όπως είπε και ο κος Γιώργος, εγώ έχω τσοπανόσκυλο.:rolleyes:

tinanef

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2009
246
0
Θεσσαλονίκη
εγω πάντως γουστάρω να του δινω και καμια μπουκιά οταν τρώω.το θέλω και το κάνω βρε παιδί μου!αμα ομως μου κανει νουμερα στο δικο του το φαγητο δεν βλέπει μπουκιά ούτε για δείγμα.βεβαια εγω έχω ένα μη κυριαρχικό σκυλί και με πολυ καλο χαρακτήρα, γιαυτό και το κάνω.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Τελικά βλέπω μία εμμονή με την αργηγία. Χαλαρώστε λίγο και χαρείτε μαζί με τα σκυλιά σας.
Από την άλλη βέβαια, όπως είπε και ο κος Γιώργος, εγώ έχω τσοπανόσκυλο.:rolleyes:
αυτό σημαίνει ότι ο τσοπάνης σου είναι ο αρχηγός;;;;;
γιατί σε μένα, που έχω κι εγώ τσοπανάκι, σε μερικά με .... νικάει....!!!!:):(:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97