Γάτες - Σκύλος: σημειώσατε 1!

iGeorge

Well-Known Member
2 Μαϊου 2010
143
3
41
Αθήνα
Είμαι λίγο σε απόγνωση... Δεν ξέρω τι να κάνω ώστε να συμφιλιωθούν οι γάτες μου με τον Pluto. 1,5 μήνα τώρα είναι στο ίδιο σπίτι και επικρατεί η ίδια κατάσταση, έχουμε πελαγώσει! Πόρτες ανοιγοκλείνουν συνέχεια, ο κακομοίρης έχει φάει τόσες φάπες από τις γάτες... Και βγάζει και φωνή! :-( Παρ'όλα αυτά δε λέει να βάλει μυαλό, εκεί τις πλησιάζει! Δε λένε να τον συνηθίσουν με τίποτα. Τον κυνηγάνε! Είναι και λίγο κωμική η κατάσταση εκτός των άλλων. Το βρίσκω λογικό γιατί ήταν σε ένα σπίτι 4 χρόνια και ξαφνικά έκανε έφοδο ένα τέρας (έτσι το βλέπουν μάλλον αυτές). Απλά έχω αρχίσει και κουράζομαι λίγο και δεν ξέρω τι να κάνω. Στεναχωριέμαι και για τις γάτες που τις απομονώνω διαρκώς. Είναι καλές και πολύ χαδιάρες αλλά με το σκύλο γίνονται τίγρεις! Μου ήρθε μια τρελή ιδέα βασικα... Αν αλείψω το σκύλο μου με αυτό το φυτό http://www.youtube.com/watch?v=nUK3MkQDEOI λέτε να δω αποτέλεσμα; :p
Υ.Γ. Δεν κάνω πλάκα! :)

Last edited:

inmymemory

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2010
66
0
Anoixi
Μάλωνε τον όταν τους γαβγίζει για να καταλάβει ότι δεν πρέπει να το κάνει αυτό. ΘΑ φάει και 2-3 ΚΑΛΕΣ απ'τις γάτες και πιθανόν να στρώσει. Όταν γαβγίζει στις γάτες κουνάει και ουρά?

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Οι γατες θελουν το χρονο τους στα θεματα της "προσεγγισης".
Ειναι σαν τις γυναίκες
:D
Ειναι στειρωμενες;

iGeorge

Well-Known Member
2 Μαϊου 2010
143
3
41
Αθήνα
inmymemory Τον μαλώνω όταν γαυγίζει αλλά ναι, κουνάει την ουρά του! Θέλει να παίξει. Πάει κοντά και τους γαυγίζει για να τον κυνηγήσουν, έτσι κάνει και με εμένα καμιά φόρά. Βέβαια οι γάτες το παίρνουν λίγο πιο προσωπικά και του ρίχνουν και τις νυχιές τους...
aggeliki222 Ναι τις έχω στειρώσει. Το ένα είναι αρσενικό και το άλλο θηλυκό. Το ξέρω οτι είναι σαν τις γυναίκες... Ζηλεύουν και μπορούν να βγάλουν νύχια αν πάσα στιγμή! :p

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
:pΚακίες.....ακού εκεί βγάζουν νύχια σαν τις γυναίκες.....:p

Θέλουν χρόνο! Τον νιώθουν "εισβολέα" τον pluto! Η Μάιρα χθές σε μια από τις γάτες που μπήκε στο μπαλκόνι όρμηξε χθές:eek: δεν πρόλαβα να την διώξω! Δεν είναι δικές μου της γειτονιάς είναι αλλά η μικρή τις νιώθει ξένες. υπομονή!!!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97