Γάτα προσπαθεί να επαναφέρει στη ζωή το φίλο της

kiara

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
372
1
θεσσαλονικη
Το video αυτό ραγίζει καρδιές πραγματικά. Ειναι μια γάτα που προσπαθεί με μαλάξεις να "ξυπνήσει" μια άλλη γάτα που χτύπησε ένα αμάξι.[video=youtube;GAaH_HlUD68]http://www.youtube.com/watch?v=GAaH_HlUD68&feature=player_embedded[/video]

πηγη: troktiko

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αν εξαιρέσεις ότι σαφώς και δεν κάνει μαλάξεις η γάτα, το βιντεάκι με έλιωσε....

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Αυτο που θελει λιωσιμο ειναι η καμερα στο κεφαλι αυτου που τραβουσε την ολη σκηνη.

kiara

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
372
1
θεσσαλονικη
Ενας λόγος που λατρεύω τις γάτες είναι ότι ένω είναι πολύ ανεξάρτητα ζώα κάνουν κάτι πράγματα ώρες ώρες και σε αποτελιώνουν.

Και τι να έκανε harryf3

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Αν δεν εχει μεγαλο καημο για τα ζωα, για ποιο λογο τραβαει το βιντεο? Γυρνας το κεφαλι αλλου και φευγεις.
Αν εχει καημο και είναι φιλοζωος, γιατι καθεται απραγος? Ας το πηγαινε για μια αξιοπρεπη ευθανασια ή εστω ας το εβγαζε στα χωραφια για να μην γινει κιμας σε λιγη ωρα από τα διερχομενα αυτοκινητα. Ετσι κινδυνευει και η άλλη η γατα που καθεται μαζι με την τραυματισμενη.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Η χτυπημένη γάτα είναι ήδη νεκρή, αλλά θα συμφωνήσω ότι θα έπρεπε να πάρουν την άλλη γάτα από εκεί....

Θυμήθηκα τώρα πριν από καμία 5ετία, έναν σκαντζόχοιρο, ένα βράδυ στην έξοδο του Μετσόβου, που προσπαθούσε να τραβήξει από τον δρόμο το ταίρι του, υποθέτω, που είχε γίνει χαλκομανία....
Ο μοναδικός τρόπος για να τον βγάλουμε από τον δρόμο, γιατί επέστρεφε, ήταν να ξεκολλήσουμε τον νεκρό σκαντζόχοιρο και τον ρίξουμε στο δάσος.....
Τραγικο....τραγικό.....

kiara

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
372
1
θεσσαλονικη
Mα απο οτι φαίνετε ήταν ήδη νεκρό.
Μαλλον δεν είδες όλο το βίντεο γιάτι φαίνετε ότι είναι ανάμεσα απο 2 σταθμευμένα αυτοκίνητα και στο τέλος αφού έχει φύγει η άλλη γάτα πάνε και το βάζουμε σε κλουβάκι.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Εγω παλι θα σας πω τι βλεπω και ας με πειτε σκληρο,εγω βλεπω εναν αρσενικο γατο ο οποιος προσπαθει να ξυπνησει την νεκρη για να ζευγαρωσει,μαλλον ηταν στις μερες τις,εξου και η γρατζουνιες στο προσωπο του.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Εγω παλι θα σας πω τι βλεπω και ας με πειτε σκληρο,εγω βλεπω εναν αρσενικο γατο ο οποιος προσπαθει να ξυπνησει την νεκρη για να ζευγαρωσει,μαλλον ηταν στις μερες τις,εξου και η γρατζουνιες στο προσωπο του.
Αυτο συμβαινει!
Παρολαυτα καθε νεκρο ζωο στη μεση ενος δρομου καθημερινα με γεμιζει στεναχωρια.... Ευτυχως που με "γεμιζουν" τα δικα μου ζωακια γιατι δεν ξερω αν θα μπορουσα να ζω σε αυτη τη χωρα...