Γάβγισμα και μπόξερ

artemakiii

New Member
1 Οκτωβρίου 2011
3
0
Καλημέρα σας. Είμαι πολύ χαρούμενη σε λίγες μέρεσ θα αποκτήσω το σκύλο που έψαχνα τόσο καιρό... Πρόκειται για ένα μποξεράκι. Είμαι πάρα πολύ φιλόζωη και συγκεκριμένα τα μπόξερ με ξετρελαίνουν, άρα δεν υπήρξε καμία δυσκοία στην επιλογή του σκύλου. Το μόνο που με απασχολεί είναι πως επειδή θα μετακομίσω σε διαμέρισμα δεν ξέρω πόσο επιθυμιτό θα γίνει από τους νέους γείτονες. Πάνω απ'όλα όμως φοβάμαι μη γαβγίζει σε ώρες που εγω θα λείπω από το σπίτι. Για παράδειγμα ξέρω οτι πολλα σκυλιά αρχιζουν να γαβγίζουν μόλις φεύγει ο ιδιοκτήτης τους από το σπίτι και κλείνει την πόρτα επείδη τον αναζητούν. Πως θα μπορέσω να το αποφύγω αυτό?? Σας ευχαριστώ πολύ..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

Με το καλό να παραλάβεις το σκυλάκι σου. Ελπίζω όσο καιρό το έψαχνες, να έμαθες ότι δεν το παίρνουμε από pet shop και αγγελίες ιδιωτών ε;

artemakiii

New Member
1 Οκτωβρίου 2011
3
0
Ναι έψαξα και βρήκα ένα εκτροφείο στο μέρος που θα μετακομίσω και απλά ήθελα την γνώμη όσων έχουν ήδη σκύλο και ξέρουν πολύ περισσότερα από εμένα. :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Μπράβο σου λοιπόν.
Οταν λες εκτροφείο, εννοείς αυτά με το pedigree μέσα στην συμφωνηθείσα τιμή έτσι;

Τώρα για τις λοιπές ανησυχίες σου...βλέποντας και κάνοντας...
Αν πας να μείνεις με ενοίκιο, ο νόμος σε προστατεύει αλλά καλό είναι, να είναι ενήμερος ο ιδιοκτήτης εκ των προτέρων. Επίσης βάσει νόμου, ποτέ δεν παρκάρουμε τον σκύλο μας στην βεράντα. Απαγορεύεται. Αν θέλεις, διάβασε για το crate. Σε πολλές περιπτώσεις, αποδεικνύεται σωτήριο. Λέμε συνήθως, ότι καλό θα ήταν, όταν έρθει το κουτάβι, να μπορείς να μείνεις λίγες μέρες στο σπίτι, να δεις και πως τα πάει. Αλλιώς, όταν φεύγεις, σφραγίζεις μπαλκονόπορτες, παράθυρα και ενδιάμεσες πόρτες και κάνεις και τον σταυρό σου. Κάποιοι ακόμη πιο ευγενείς, θα σου πουν ίσως, να κάνεις μια βόλτα από τα γύρω σου διαμερίσματα, να συστηθείς ως νέα γειτόνισσα και να ενημερώσεις ότι θα έρθει το κουτάβι και ζητάς συγγνώμη εκ των προτέρων αν για λίγες μέρες τους ενοχλήσει. Και ζητάς και την βοήθειά τους, δήθεν να σε ενημερώσουν αν και πόσο πολύ και για πόση ώρα, έκλαιγε το καημένο. Με το καλό να σου έρθει. Τα υπόλοιπα στην πορεία. Και διάβασε το φόρουμ, όσο περισσότερο μπορείς.

artemakiii

New Member
1 Οκτωβρίου 2011
3
0
Ναι έχει ήδη βιβλιάριο υγείας τα 2 πρώτα εμβόλια, αποπαρασιτώσεις microchip και pedigree.. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ θα κάνω ότι μπορώ.. :)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Το μόνο που με απασχολεί είναι πως επειδή θα μετακομίσω σε διαμέρισμα δεν ξέρω πόσο επιθυμιτό θα γίνει από τους νέους γείτονες
Εφόσον ο ιδιοκτήτης (γιατί ανέφερες τους γείτονες..) δεν έχει πρόβλημα..και δεν έχετε υπογράψει κάτι τέτοιο στο συμβόλαιο (στους ειδικούς όρους να μην θέλει κατοικίδιο..) είσαι καλυμμένη.
Από εκεί και πέρα ο νόμος σε καλύπτει και οι γείτονες δεν μπορούν να πουν τίποτα.

Προσπάθησε να μην είσαι για αρχή, πολύ προκλητική..π.χ. όταν φεύγεις το σκυλί μέσα στο σπίτι και όχι σε μπαλκόνι κλπ..
και κάθε απορία θα λυθεί.., έχουν γραφτεί στο φόρουμ τα πάντα.., βήμα βήμα οι λύσεις για κάθε απορία.!! :)

Handlergr

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2009
313
0
Athens, Greece
Τα μπόξερ είναι από τις φυλές που δεν γαβγίζουν πολύ. Οπότε λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Σαν σκυλιά είναι ζωηρά πολλές φορές, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι νευρικά.

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
να κάνεις μια βόλτα από τα γύρω σου διαμερίσματα, να συστηθείς ως νέα γειτόνισσα και να ενημερώσεις ότι θα έρθει το κουτάβι και ζητάς συγγνώμη εκ των προτέρων αν για λίγες μέρες τους ενοχλήσει. Και ζητάς και την βοήθειά τους, δήθεν να σε ενημερώσουν αν και πόσο πολύ και για πόση ώρα, έκλαιγε το καημένο. Με το καλό να σου έρθει. Τα υπόλοιπα στην πορεία. Και διάβασε το φόρουμ, όσο περισσότερο μπορείς.
Ναι, και μην ξεχασεις την μηλοπιτα. :)