ΓΡΥΛΛΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ

nic0le

Member
9 Απριλίου 2010
7
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΖΩΟΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ FORUM! EXΩ ENA ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ BEAGLE ΑΡΣΕΝΙΚΟ, ΤΟΝ BORIS! EINAI 4 MHNWN KAI ΠΟΛΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΗΣ! ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΧΤΕΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑ ΒΟΛΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΑΡΤΙ, ΑΠΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ NOMIZΩ ΚΑΤΩ. ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΓΑΖΩ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΛΙΣ ΕΣΚΥΨΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΧΑΡΤΙ, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΡΥΛΛΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΜΕΙΝΑ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΓΩΣΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΕ ΠΟΥ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΔΑΓΚΩΣΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ. ΓΥΡΙΣΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΠΤΗΡΑ ΕΝΟΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΣ. ΤΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑ ΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ 2 ΞΥΛΙΕΣ ΟΜΟΛΟΓΩ ΣΤΟΝ ΠΟΠΟ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟ ΣΚΥΛΙ. ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ 2ΜΙΣΗ ΩΡΕΣ ΕΚΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΠΟΛΑΚΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ. ΓΡΥΛΛΙΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΤΕΣΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΑΓΚΩΜΑΤΟΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ, ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ - ΕΝΩ ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΓΡΥΛΛΙΖΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΜΠΩΛ ΟΤΑΝ ΕΤΡΩΓΕ- ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΠΩΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΗΝ ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ ΜΕ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΟ ΦΑΓΗΤΟ (ΒΑΣΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ) ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙ- ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,
NICOLE

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καλως ηρθες!
Το ποστ σου ειναι πολυ κουραστικο με τον τροπο που επελεξες να το γραψεις... καντο με μικρα και μαυρα γραμματα για να το διαβασουμε:)

Παρεπιπτοντως αυτο που με ξαφνιασε ειναι το φιμωτρο σε 4 μηνων κουταβι:confused:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
4 μηνών και έδειξε τόσο επιθετική συμπεριφορά?
Οπωσδήποτε να απευθυνθείς σε εκπαιδευτή..!!!!
Σίγουρα έχουν γίνει κάποια λάθη από μεριά σου στο να μην έχει γίνει κατανοητό πως εσύ είσαι ο αρχηγός της αγέλης.
Αυτή η συμπεριφορά αν δεν φτιαχτεί μεγαλώνοντας και ειδικά στην ηλικία της εφηβείας θα έχεις σοβαρό πρόβλημα με αυτό το σκυλί.
Χωρίς να είμαι εκπαιδευτής ίσως κοίταγα και τον θυροειδή του μερικές φορες λόγο ορμονών οδηγούνται σε τέτοιες συμπεριφορές.

Οπωσδήποτε η κατάσταση επιβάλλεται να την αναλάβει εκπαιδευτής.

edit.: το φίμωτρο του το φοράς για τις φόλες ή για κάποιον άλλο λόγο?

Last edited:

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.046
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Οπωσδήποτε να απευθυνθείς σε εκπαιδευτή..!!!!
:confused:

Λοιπόν, κουτάβι είναι. Προφανέστατα η επιθετικότητα δείχνει πως η Νικόλ δεν είναι αρχηγός της αγέλης. Εγώ προτίνω πριν τα τρεξίματα σε εκπαιδευτές για το παραμικρό, να διαβάσει και να εφαρμόσει τα όσα γράφονται εδώ

Πώς να γίνετε ο αρχηγός της αγέλης

nic0le

Member
9 Απριλίου 2010
7
0
Αν το σκυλί μου βγει βόλτα χωρίς φίμωτρο είναι ικανό να φάει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης φόλας- plus κάποιοι γείτονες μου δεν χαρακτηρίζονται για τη φιλοζωϊα τους. Μετά από άδεια του κτηνιάτρου μπαίνει το φίμωτρο. Δεν είναι αυτό το πρόβλημά μου αλλά το γιατί ο σκύλος μου άρχισε να γίνεται επιθετικός όταν πάμε να του ακουμπήσουμε έστω το μπωλάκι την ώρα που τρώει. Γρυλλίζει και άμα επιμέινει κανείς σίγουρα θα τον δαγκώσει. Οι εκπαιδευτές ζητάνε εξωφρενικά ποσά, αν έχετε κάποιον να προτείνετε που να είναι καλός και να παίρνει λογικές τιμές, ευχαριστώ.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Μωρε καλος είναι κι ο εκπαιδευτης, αλλά επειδη δεν θα παει, ας διαβασει όπως λες ο,τι μπορει. Σιγουρα γινονται πολλα λαθη κι αυτό με την τιμωρια και το δεσιμο στον νιπτηρα είναι ένα από τα μεγαλα.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Λοιπόν, κουτάβι είναι. Προφανέστατα η επιθετικότητα δείχνει πως η Νικόλ δεν είναι αρχηγός της αγέλης. Εγώ προτίνω πριν τα τρεξίματα σε εκπαιδευτές για το παραμικρό, να διαβάσει και να εφαρμόσει τα όσα γράφονται εδώ

berna όταν υπάρχει ήδη επιθετική συμπεριφορά δεν μπορεί να αντικαταστήσει ένα forum την μοναδικότητα κάθε περίπτωσης.
Αν ειδικά πρόκειται για νέο ιδιοκτητη το καλύτερο θα ήταν να απευθυνθεί σε εκπαιδευτή.
Ένα κουτάβι 4 μηνών που δείχνει τόσο επιθετική συμπεριφορά..δεν είναι τόσο απλή υπόθεση και σίγουρα θέλει εμπειρία για να αντιμετωπιστεί.

nic0le

Member
9 Απριλίου 2010
7
0
Τι πόσα πρέπει να παίρνει ένας εκπαιδευτής??? ζητάνε από 600 έως 1000 ευρώ για τα κουτάβια...έλεος! την τιμωρία την συστήνουν όλοι οι κτηνίατροι και οι εκπαιδευτές. Σας παρακαλώ όσοι είστε άσχετοι μην μπαίνετε στο κόπο να σχολιάσετε ότι σας κατέβει γιατί μόνο βοήθεια δεν προσφέρετε. Ευχαριστώ για το κειμενάκι αλλά επειδή για κάποιο λόγο δεν μου το εμφανίζει στείλτε το μου ξανά. Ευχαριστώ.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
1) ποτέ δεν χτυπάμε το σκυλί μας με τίποτα και για κανένα λόγο,
2) η τιμωρία δεν είναι καθόλου αποτελεσματική, η επιβραβευση είναι ο σωστός τρόπος εκμάθησης
3) χρησιμοποίησε την λογική να διορθώσεις συμπεριφορές, π.χ. όταν θέλεις να του πάρεις κάτι απο το στόμα δώστου μια λιχουδιά απο την τσέπη σου
4) εαν έχεις σκοπό να συνεχίσεις να το χτυπάς και να το δένεις 2 ώρες κάθε φορά που δεν σου αρέσει κάτι, φρόντισε να του βρείς καλό σπίτι γιατί δεν κάνεις για σκυλί, και δεν πρόκειται ποτέ να έχεις ένα καλό σκυλί.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Τι πόσα πρέπει να παίρνει ένας εκπαιδευτής??? ζητάνε από 600 έως 1000 ευρώ για τα κουτάβια...έλεος! την τιμωρία την συστήνουν όλοι οι κτηνίατροι και οι εκπαιδευτές. Σας παρακαλώ όσοι είστε άσχετοι μην μπαίνετε στο κόπο να σχολιάσετε ότι σας κατέβει γιατί μόνο βοήθεια δεν προσφέρετε. Ευχαριστώ για το κειμενάκι αλλά επειδή για κάποιο λόγο δεν μου το εμφανίζει στείλτε το μου ξανά. Ευχαριστώ.
Τιμωρία και απομονωση συστηνουν ολοι οι εκπαιδευτες και κτηνιατροι??? Μαλλον εχεις ξεκινησει λαθος κοπελα μου.. Αλλα εμεις ειμαστε ασχετοι ...
4 μηνων κουταβι σε βολτα με φιμωτρο και ειναι φυσικο??Δε τον λυνεις ποτε και τον εχεις παντα διπλα σου για να μην τρωει απο κατω...

nic0le

Member
9 Απριλίου 2010
7
0
Εγώ δεν κάνω ότι μου κατέβει αλλά μόνο ότι μου έχουν υποδείξει κτηνίατροι και φίλοι που είχαν παρόμοια προβλήματα και τώρα έχουν πολύ καλά σκυλιά. Η τιμωρία που ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα βάλει το σκύλο μου υποδεικνύεται από τους καλύτερους κτηνιάτρους και έχω δει να κάνει τα ατίθασα σκυλάκια φίλων μου απόλυτα υπάκουα και καλά. Καλά μόνο εσείς έχετε σκυλί??? Το να δώσεις μία φαπίτσα στο ποπό του σκύλου, κάτι που έκανα 1η φορά με ένα 'μη' παράλληλα δεν είναι ξύλο. Δεν λέω πως του μαθαίνει κάτι αλλά δεν το λες και ξύλο. Διαβάστε πριν γράψετε τον πόνο σας, Κρατώ μόνο την 3η συμβουλή γιατί οι λοιπές είναι εντελώς άσχετες με την περίπτωσή μου.

nic0le

Member
9 Απριλίου 2010
7
0
Είναι beagle...για να μην ακουμπάει κάτω τη μουσούδα του όταν βγαίνει έξω θα πρέπει να τον κρατάω στον αέρα...και δεν κάνω τίποτα διαφορετικό από αυτό που μου λένε οι κτηνίατροι και οι φίλοι μου που έχουν σκυλιά..

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Μηπως θα μου βαλεις και μενα φιμωτρο?

Ναι οι εκπαιδευτες ζητανε 500 και 700 ευρω!Αλλο αν εσυ δεν εχεις να τα δωσεις!

Αλλαξε γρηγορα κτηνιατρο!
Ο κτηνιατρος ειναι μονο για περιπτωσεις ΥΓΕΙΑΣ!Για τιποτα αλλο!Που σου ειπε κιολας να του φορεσεις και φιμωτρο στο μωρο!4 μηνων νεουδι!

Βρε αυτο θελει θετικες εμπειριες απο σενα!

Κατσε ενημερωσου λιγο και μετα σχηματιζεις αποψη!

Οσον αφορα τους ασχετους εδω μεσα,σου γραφω εγω ως πλεον ασχετος εχοντας εναν σκυλο 3 μηνες μεγαλυτερο του δικου σου και μη εχοντας φορεσει ΠΟΤΕ φιμωτρο σε καμια βολτα!

Ο σκυλος σου δεν εχει γνωρισει την επιβραβευση απο σενα!
Εχεις μπει στην διαδικασια να του διδαξεις να μην κανει κατι και να τον επιβραβευσεις!
Η του εβαλες το φιμωτρο,ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε?

Δεν ειναι ετσι τα πραγματα ομως!

Κοψε λοιπον τις τιμωριες με αυτον τον τροπο!
Ο σκυλος αν ειναι να τον μαλωσεις θα τον μαλωσεις λεκτικα ΕΚΕΙΝΗ την ΣΤΙΓΜΗ που εκανε το λαθος!Οχι αργοτερα!Δεν καταλαβαινει!Δεν μπορει να συνδιασει το δεσιμο που του εκανες εσυ κατω απο τον νυπτηρα μετααα την βολτα!ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ τον μαλωνεις!

Κατσε διαβασε γιατι αναμεσα σε αυτα τα ποστ που σου εγραψαν υπαρχουν και εκπαιδευτες και εκτροφεις που εχουν αφιερωσει χρονο και κοπο να σου απαντησουν!

Να χαιρεσαι τον μικρο σου και να εχετε μια αρμονικοΤΑΤΗ συμβιωση απο εδω και περα ευχομαι!Καλη συνεχεια!Οτι θες ειμαστε εδω!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Δεν μου λες να σου κανω και μια απλουστατη ερωτηση εδω που τα λεμε?

Νομιζεις οτι με το φιμωτρο θα σταματησει να τρωει απο κατω αργοτερα?

Γελιεσαι...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Mόνο μια παρένθεση.., άλλο κτηνίατρος και άλλο εκπαιδευτής.., εκτός και αν πάμε στον εκπαιδευτή για εγχείριση και στον κτηνίατρο για εκμάθηση τουαλέτας.

Από εκεί και πέρα το σκυλάκι δεν έχει δείξει τυχαία αυτήν την συμπεριφορά γιατί συν όλα.. κάποια πράγματα δεν τα έχεις χειριστεί καλά..
Λόγο απειρίας να μπορέσεις να διαχειριστείς τέτοια προβλήματα επιβάλλεται να απευθυνθείς σε εκπαιδευτή.
Για δικό σου καλό..και για να μπορέσεις να συνυπάρξεις με τον σκύλο σου.

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
και για εξηγησε και στους ασχετους με τι επαγγελματικες γνωσεις σου κανει υποδειξεις εκπαιδευσης ο κτηνιατρος σου??
και επιμενεις και σε αυτες??
εσυ μπηκες ζητωντας συμβουλες..κατσε και διαβασε τι σου γραφουν τα παιδια να σε βοηθησουν θελουν,μην εισαι αντιδραστικη...

ενα σκυλι δεν μπορει να συνδυασει την 2,5ωρη τιμωρια που του επεβαλλες με αυτο που εκανε...
διαβασε λιγο,ενημερωσου, και μετα χαρακτηριζε τον καθενα που παει να σε βοηθησει ασχετο..

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
1) ποτέ δεν χτυπάμε το σκυλί μας με τίποτα και για κανένα λόγο,
2) η τιμωρία δεν είναι καθόλου αποτελεσματική, η επιβραβευση είναι ο σωστός τρόπος εκμάθησης
3) χρησιμοποίησε την λογική να διορθώσεις συμπεριφορές, π.χ. όταν θέλεις να του πάρεις κάτι απο το στόμα δώστου μια λιχουδιά απο την τσέπη σου
4) εαν έχεις σκοπό να συνεχίσεις να το χτυπάς και να το δένεις 2 ώρες κάθε φορά που δεν σου αρέσει κάτι, φρόντισε να του βρείς καλό σπίτι γιατί δεν κάνεις για σκυλί, και δεν πρόκειται ποτέ να έχεις ένα καλό σκυλί.
Συμφωνώ στο 10000%!

Ένας τρόπος να περιορίσεις την κτητικότητα στο φαγητό είναι να τον ταϊζεις κρατώντας το μπωλ του φαγητού του κοντά στο σώμα σου. Κάτσε σε μια καρέκλα και κράτα το μπωλ με το φαγητό ανάμεσα στα πόδια σου.

Τον μαθαίνεις σιγά-σιγά ότι τρώει κοντά σε άλλον και δε συμβαίνει τίποτα ;)

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
Λοιπον , επειδη τα παιδια που ειναι χρονια εδω εχουν ακουσει παρα πολλα , και μαλλον η υπομονη τους εχει εξαντληθει επειδη πολλοι νεοι σαν εσενα και μενα χαρακτηριζουν ασχετους, ανθρωπους που εχουν αφιερωσει απειρες ωρες με τα σκυλια τους , και οχι μονο, θα προσπαθησω να ριξω τους τονους και να σου πω δυο πραγματακια οχι σαν εμπειρος αλλα σαν πιο ψυχραιμος.

Βeagle και εγω , και πραγματι η μυτη τους ειναι κολλημενη στο εδαφος ολη τη διαρκεια της βολτας και πολυ δυσκολα μπορεις να διακρινεις το "μυρισμα" απο "το εβαλα στο στομα και το τρωω". ΟΜΩΣ...

Το φιμωτρο δεν ειναι λυση. Ειναι μωρο .. δεν το λυπασαι?

Στο δια ταυτα... να σου πω τι εκανα εγω. Μεσα στο σπιτι παρε κατι ακινδυνο, οπως φυλλα απο δεντρο , ξυλα , η οτιδηποτε.
Οταν παει να το φαει, γιατι θα το κανει δεν υπαρχει περιπτωση, εχε στο χερι σου λιχουδια, απεσπασε του την προσοχη και μαθε του το "αστο".

Οταν αφησει , λιχουδια χαρες και πανυγηρια.

Πολλες επαναληψεις με λιχουδια , με χαδια, με οτιδηποτε θετικο.

Θα φαει και μερικα ... δεν πειραζει ... κουταβι ειναι , αλλα θα ειναι ελεγχομενα απο σενα.

Ετσι ..ΜΠΟΡΕΙ .. να μπορεις να του παρεις και απο το στομα κατι και να μην σου αγριευει, σιγα σιγα .

Βεβαια το οτι σε δαγκωσε δεν ειναι καθολου καλο και ισως θα επρεπε να συμβουλευτεις και καποιον ειδικο.

με την τιμωρια το μονο που θα καταφερεις θα ειναι να τρωει απο κατω κρυφα απο σενα , και αυτο ειναι το χειροτερο.

Ουτε ειδικος ειμαι και σιγουρα δεν ειμαι καθολου εμπειρος, απλα προσπαθω να σε βοηθησω .

Αν λεω μπουρδες παρακαλω να με διορθωσει καποιος πιο εμπειρος μην τα κανω χειροτερα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97