Βόλτα

Cal.Srg

New Member
24 Δεκεμβρίου 2015
2
0
35
Καλησπερα σας,

βοηθηστε με παρακαλω γιατι θα καταληξω μεσα για φονο χρονιαρες μερες..
ειναι λοιπον παραδιπλα απτο σπιτι μου, ενα οικοπεδο/χωματερη οπου η μικρη μου συνηθως κατουραει.. εχω απαγορεψει πια να κανει κακα εκει γιατιειναι ενας μπαγλαμας εκει διπλα που με εβαλε μια φορα τις φωνες κ απο τοτε το αποφευγω...
σημερα λοιπον με εβριζε ολο το απογευμα κ ειπε θα με κανει και μηνυση και καταγγελια γιατι το σκυλι μου κατουραει στο οικοπεδο (που δν ειναι καν δικο του).. επισης θα απαιτησει λεει απτην αστυνομια το σκυλι να βγαινει με φιμωτρο.. η εμπειρια σας τι λεει? ειναι δυνατον ο τυπας να εχει πατημα στον νομο να με κανει μηνυση/καταγγια το κατουρημα?? ειναι δυνατον αυτα τα πραγματα?? σας παρακαλω για την απαντηση σας, μενει 2 σπιτια διπλα μου κ θελω ν ξερω καθως περναω καθε μερα απο κει μπροστα..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.922
Όχι δεν μπορεί να κάνει αυτά που ισχυρίζεται. Το οικόπεδο είναι κάποιου που γνωρίζεις; Εσύ αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κουβαλάς πάντα μαζί σου σακουλάκια για να μαζεύεις τα κακά του σκύλου σου και να είναι ο σκύλος σου τσιπαρισμένος και εμβολιασμένος. Εάν είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου δεν παει να φωνάξει και τις ειδικές δυνάμεις; Αστον να κουρεύεται..

• Like
Reactions: Orilis and korthem

korthem

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2015
176
187
34
Για τον τυπά-μπαγλαμά δεν ξέρω ποιος είναι και εάν έχει δίκιο... Είσαι σίγουρος ότι δεν του ανήκει έστω και μέρος του οικοπέδου; Γιατί εάν του ανήκει σαφέστατα μπορεί να σε καταγγείλει...

Αλλά που κολλάει η ούρηση ενός σκύλου με το φίμωτρο;;; Τι δηλαδή, εάν βάλεις φίμωτρο σταματάει ο σκύλος να ουρεί σε ξένα οικόπεδα;o_O:confused:
Από αυτά που λέει μου φαίνεται πως απλώς είναι παράξενος και τα έχει μαζί σου και με το σκύλο σου.

πρόκειται γι' αυτόν εδώ; Είχαν και άλλοι προβλήματα μαζί του στο παρελθόν... :D

• Like
Reactions: Cal.Srg

Cal.Srg

New Member
24 Δεκεμβρίου 2015
2
0
35
ειμαι σχεδον βεβαιη οτι δν του ανηκει το οικοπεδο, ειναι απλα παρα διπλα απτο σπιτι του και ισχυριζεται οτι μυριζει το σπιτι του...
εγω το κεφαλι μου καθαρο το εχω, η μικρη ειναι εμβολιασμενη, τσιπαρισμενη με αντιλυσσικο και σακουλακια για τις ακαθαρσιες...
οσο για το φιμωτρο με απειλησε οτι θα απαιτησει απτην αστυνομια να το φοραει..
που διαβασα οτι κανονικα θελει εκθεση απτον κτηνιατρο οτι το ζωο εχει επιθετικες τασεις.. καλα δν τα λεω?
αντε, δηλαδη μπορουμε παλι να βγουμε τη βολτα μας αφοβα!
γεμισαμε περιεργους
ευχαριστω ρε παιδια για τον χρονο σας

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
ο νόμος επιβάλλει ο σκύλος μας να είναι ελεγχόμενος
δηλαδή να μην βγαίνει ελεύθερος αλλά με λουρί...
δεν επιβάλλει φίμωτρο
επίσης επιβάλλει να μαζεύουμε τις ακαθαρσίες του...
πιστυω ότι εννοεί τις στερεές αλλα εσύ καλου κακού μια κι έχεις θέμα κράτα και το μπουκάλι το νερό που σου είπε ο @Beyond Wonderland
από εκεί και πέρα άστον να κουρεύεται....

• Like
Reactions: Aslan and ghelly