Βόλτα :)

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
γεια σας. μόλις γυρίσαμε από την απογευματινή μας βόλτα. ο μικρός έκανε πολλές παρέες και είμαι χαρούμενη για αυτό. συναντήσαμε μία θηλύκια μποξερίνα μεγάλη για το μέγεθός μας και χάρηκε που μυρίστηκαν μετά γνωρίσαμε 2 σκυλάκια στο μέγεθος μας και ήμασταν αρκετά φιλικοί. και χάρηκα τόσο πολύ γιατί τις τελευταίες μέρες φοβόταν τα σκυλάκια δεν ξέρω γιατί και σήμερα έκανε την πρώτη κίνηση τον επιβράβευσα και τον χάιδεψα μόλις μύρισε... παιχνίδι όχι ακόμα ελπίζω ότι με τον καιρό θα έρθει και αυτό!!

Dina1984

Well-Known Member
2 Μαϊου 2011
176
1
Μόλις συνηθίσει θα παίξει!! Στις πρώτες βόλτες είναι πάντα λίγο "κουμπωμένα"!:D

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
η βολτα μας πλεον γινεται σε νορμαλ ωρες και συνανταμε πολλα σκυλακια με τα οποια τρελαινεται να παιζει! μαλιστα ο κολλητος του ο τζακ ενα ημιαιμο πεκινουα δεν κανει βημα χωρις τον χουκ παρολο που δεν περπαταει γρηγορα!! μολις τον βλεπει ομως τρεχει να τον φτασει και ο δικος μου τον περιμενει υπομονετικα! δεν παιζουν καθονται και κοιτιουνται απλα!!! βεβαια σημερα ειχαμε και την πρωτη μας κατακτηση , μια σκυλιτσα στα κυβικα μας, την ρομινα! τρελο ερωτα η ρομινα για τον χουκ , ο δικος μου κυριος συγκρατημενος εκανε απλα παιχνιδια μαζι της! θα σας ενημερωσω για το ειδυλιο !
και για να μην παρεξηγηθω δεν σκοπευω να τον ζευγαρωσω!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97