Βόλτα εφιάλτης από αδέσποτα και γαυγίσματα...

giotis

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2011
153
0
Athens
Ενω εχω λυσει οολα τα προβληματα που ειχα με το σκυλο μου και γενικα περναμε τελεια,εχω προβλημα με τη γειτονια και ολα αυτα τα σκυλια που ναι παρατημενα στις αυλες τον σπιτιων..

μενω λογο σπουδων λιγο πιο εξω απ το μεσολογγι κ το καθε οικοδομικο τετραγωνο εχει 6 σκυλια σε αυλες και καθε βραδυ κ απογευμα που βγαινω, γαυγιζουν το ενα μετα το αλλο.Η δικια μου με το που τ ακουει τραβαει το λουρι να παει προς το σκυλο που γαυγιζει καθε φορα και μου βγαζει τον ωμο....
+ εχω και 2-3 φιλικα αδεσποτα που μας παιρνουν απο πισω και χοροπηδανε και παλι τραβαει το λουρι.

Πραγματικα θελω να βγαινω ολη τη ωρα βολτα εξω με το σκυλο μου και δεν μπορω γτ πλεων μου φαινεται ΜΑΡΤΥΡΙΟ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? να αρχισω να κανω καταγγελιες? πως εχει ο νομος? γαυγιζουν 10 λεπτα στις 12 το βραδυ.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ενω εχω λυσει οολα τα προβληματα που ειχα με το σκυλο μου και γενικα περναμε τελεια,εχω προβλημα με τη γειτονια και ολα αυτα τα σκυλια που ναι παρατημενα στις αυλες τον σπιτιων..

μενω λογο σπουδων λιγο πιο εξω απ το μεσολογγι κ το καθε οικοδομικο τετραγωνο εχει 6 σκυλια σε αυλες και καθε βραδυ κ απογευμα που βγαινω, γαυγιζουν το ενα μετα το αλλο.Η δικια μου με το που τ ακουει τραβαει το λουρι να παει προς το σκυλο που γαυγιζει καθε φορα και μου βγαζει τον ωμο....
+ εχω και 2-3 φιλικα αδεσποτα που μας παιρνουν απο πισω και χοροπηδανε και παλι τραβαει το λουρι.

Πραγματικα θελω να βγαινω ολη τη ωρα βολτα εξω με το σκυλο μου και δεν μπορω γτ πλεων μου φαινεται ΜΑΡΤΥΡΙΟ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? να αρχισω να κανω καταγγελιες? πως εχει ο νομος? γαυγιζουν 10 λεπτα στις 12 το βραδυ.
Αυτα τη ζωη τους..., και εσυ τη δικη σου...:cool:

giotis

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2011
153
0
Athens
δεν γινεται γτ μενω σε περιεργη περιοχη και εκει ποθ δεν εχει αλλα σκυλια δεν εχει και φωτα...

δλδ που καταληγουμε??

hailander

Well-Known Member
2 Μαϊου 2008
425
15
Δεν είναι ευθύνη σου που γαυγίζουν τα άλλα σκυλιά.Τώρα το οτι μπορεί να βγεί κανένας περίεργος από κανένα παράθυρο και να αρχίζει να στα ''χώνει'',είναι άλλο θέμα,στο οποίο δεν είμαι κατάληλος να σε συμβουλέψω τι να κάνεις για ευνόητους λόγους.(οι παλεότεροι γνωρίζουν)

giotis

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2011
153
0
Athens
Μα το θεμα μου ειναι οτι δεν μπορω να την κανω εχοντας στο λουρι ενα σκυλο που με το μου βγαινει απ την πορτα του σπιτιου ακουει γαυγισματα απο παντου και ειναι ολη την ωρα στην τσιτα τραβοντας μου το λουρι και αντι να πηγαινει ευθεια πηγαινει περα δοθε...και ακομα δεν μπορω μεσα στο βραδυ που παω να βγω μια ησυχη βολτα να ακουω τοοοοση φασαρια...

την αλλη φορα δυσκολευοταν η δικια μου να τα κανει και ειμασταν στο σημειο της 15 λεπτα,,ε 15 λεπτα δεν σταματησε ενα να γαυγιζει και το τραγικο ειναι οτι δεν βγαινει κανενας απο το σπιτι που ηταν....
Δλδ τι σκατα τον παιρνεις υποτιθεται γ φυλακα..γαυγιζει 15 λεπτα το σκυλι σου και δεν βγαινεις να δεις τι παιζει...?

δεν φταινε τα σκυλια ομως,φταινε οι ιδιοκτητες που μεσα σε κατοικημενη περιοχη παιρνουν τσοπανοσκυλα που γαυγιζουν με το παραμικρο..και ως συνηθως τη βλακεια τους την πληρωνουν τα σκυλια.αλλα το χουμε συζητησει σε αλλο θεμα αυτο..

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Μα το θεμα μου ειναι οτι δεν μπορω να την κανω εχοντας στο λουρι ενα σκυλο που με το μου βγαινει απ την πορτα του σπιτιου ακουει γαυγισματα απο παντου και ειναι ολη την ωρα στην τσιτα τραβοντας μου το λουρι και αντι να πηγαινει ευθεια πηγαινει περα δοθε...και ακομα δεν μπορω μεσα στο βραδυ που παω να βγω μια ησυχη βολτα να ακουω τοοοοση φασαρια...

την αλλη φορα δυσκολευοταν η δικια μου να τα κανει και ειμασταν στο σημειο της 15 λεπτα,,ε 15 λεπτα δεν σταματησε ενα να γαυγιζει και το τραγικο ειναι οτι δεν βγαινει κανενας απο το σπιτι που ηταν....
Δλδ τι σκατα τον παιρνεις υποτιθεται γ φυλακα..γαυγιζει 15 λεπτα το σκυλι σου και δεν βγαινεις να δεις τι παιζει...?

δεν φταινε τα σκυλια ομως,φταινε οι ιδιοκτητες που μεσα σε κατοικημενη περιοχη παιρνουν τσοπανοσκυλα που γαυγιζουν με το παραμικρο..και ως συνηθως τη βλακεια τους την πληρωνουν τα σκυλια.αλλα το χουμε συζητησει σε αλλο θεμα αυτο..
Ολα αυτα σιγα σιγα θα τα συνηθισει. Να της μιλας εσυ σαν να μην συμβαινει τιποτα και να συνεχιζετε την βολτα παρακατω...

giotis

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2011
153
0
Athens
πανε 2 μηνες τωρα και εγω δεν αντεχω αλλο... δεν μπορω που δεν μπορω να κοιμηθω απο τα γαυγισματα του διπλανου που γαυγιζει οταν ανοιγω τα πατζουρια,οταν βγαινω στο μπαλκονι,οταν ακουει θορυβους,οταν βλεπει αλλα σκυλια,οταν βλεπει ανθρωπους κτλ.. και την αστυνομια να παρω τι θα κανει, εδω που ειμαι τπτ.

Last edited:

cgri1976

Well-Known Member
δοκιμασε αυτο που λεει ο ice.... να της μιλας και να της αποσπας την προσοχη της απο τα γαυγισματα και τα αλλα σκυλια. δεν θα γινει αμεσως αυτο..σιγα σιγα..παρε το αγαπημενο της παιχνιδι και μολις παει να γινει το κακο...κανε τον αδιαφορο, γιατι το σκυλι σου δεν ειναι χαζο θα τσιτωθει γιατι εσυ πρωτος εχεις τσιτωθει και εχεις δικιο, και μετα μιλα της, πες και ενα τραγουδι γι ανα κανεις τον αδιαφορο....

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Εχεις άδικο!
Μάθε το σκυλί σου να μην δίνει σημασία.
Αν περναγες από δρόμο με ταβερνες και σε τραβαγε, θα έπρεπε να κλείσουν οι ταβέρνες για να μην σε τραβάει προς τα κοψίδια;

giotis

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2011
153
0
Athens
Εχεις άδικο!
Μάθε το σκυλί σου να μην δίνει σημασία.
Αν περναγες από δρόμο με ταβερνες και σε τραβαγε, θα έπρεπε να κλείσουν οι ταβέρνες για να μην σε τραβάει προς τα κοψίδια;
δεν εχω αδικο γτ δεν παραβαινω εγω το νομο κοινης ησυχιας...
δεν θα ανοιγα θεμα αν ηταν γ τις ταβερνες :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Ο epial έχει δίκιο gioti. Ένα πρόβλημα που έχουμε με τον ένα μας σκύλο είναι κι αυτό, και είναι πρόβλημα του σκύλου μας που προσπαθούμε να λυσουμε με ΒΥ και όχι πρόβλημα των άλλων σκύλων.

giotis

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2011
153
0
Athens
ωραια ασ πουμε οκ εγω θα μαθω το σκυλο μου...με το νομο τι γινεται και την κοινη ησυχια?

slink

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
52
1
Καλησπέρα...
giotis...

Μάθε να ζεις με τα αδέσποτα. Θα πολλαπλασιαστούν τους επόμενους μήνες, με την δικαιολογία της οικονομικής κρίσης.
Γίνε φίλος μαζί τους και θα δεις ότι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα...

giotis

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2011
153
0
Athens
Σου εχουν δημιουργησει προβληματα για τις ωρες κοινης ησυχιας?

ναι...και τωρα που μιλαμε το διπλανο γαυγιζει πχ.. αλλα γενικα οποτε τη βγαζω βολτα ειναι κοινης ησυχιας ωρα. το καλο ομως ειναι οτι δικια μου δεν γαυγιζει ποτε σ αυτα που τις γαυγιζουν ουτε τσαμπουκαλευεται κτλ...

giotis

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2011
153
0
Athens
Καλησπέρα...
giotis...

Μάθε να ζεις με τα αδέσποτα. Θα πολλαπλασιαστούν τους επόμενους μήνες, με την δικαιολογία της οικονομικής κρίσης.
Γίνε φίλος μαζί τους και θα δεις ότι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα...
οχι δεν εχω κανενα προβλημα..εγω τα ταιζω ετσι κ αλλιως.
απλα δεν μπορω 15λεπτα που θελω να ειμαι με το σκυλο μου να εχω ενα να την καβαλαει...

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.810
58
ΑΘΗΝΑ
Ενώ το ξεκίνησες καλά, στην πορεία το χάλασες. Δε γαβγίζουν μόνο τα τσοπανόσκυλα!

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Βρε giotis δεν καταλαβαινω.

Ταιζεις τα αδεσποτα αλλα σε ενοχλει να παιζουν με την σκυλα σου. Τι να κανουν να εξαφανιστουν την ωρα που βγαινεις εσυ βολτα για να μην ενοχλουν?

Σε ενοχλουν τα δεσποζομενα γιατι γαυγιζουν και σε κρατανε περισσοτερο εξω γιατι δεν μπορει να συγκεντρωθει η σκυλα σου. Δεν λεω απαραδεκτη η πρακτικη των αυλοσκυλων αλλα τι να κανουμε? Δεν ειδες την γειτονια οταν πηγες να μεινεις στο σπιτι?

Σε ενοχλει το γαυγισμα τις ωρες κοινης ησυχιας αλλα εκεινες τις ωρες βγαζεις την σκυλα σου βολτα με αποτελεσμα να λυσσαει η γειτονια.

Η αλλαζεις γειτονια ή αλλαζεις ωρες και μερος που βγαζεις την σκυλα σου βολτα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ