Βροχή

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Η δικια μου σιχαινεται την βροχη οσο τιποτα αλλο στον κοσμο.
Οταν βρεχει και μονο τουρμπο- κατουρηα και μεσα παλι- μουλαρονει και αρνειται να περπατισει εστω ενα βημα!!!

zoulou

Well-Known Member
19 Απριλίου 2007
245
0
48
Μυτιλήνη - Λέσβος
www.era-aegean.gr
Σήμερα το πρωί δούλευα, πριν πάω για δουλειά έβγαλα το spirit στην αυλή, μιας και στο σπίτι ήταν ο αρραβωνιαστικός μου, ο οποίος σε 1 περίπου ώρα θα τον έβαζε μέσα. Έ ένα έχω πω, τον έβαλε μέσα αγκαλιά (και είναι και 9 μηνών colden, ένα βάρος το έχει, εγώ αγκαλιά δε μπορώ να τον πάρω πλέον) μιας και έπιασε βροχή.
Και μη σκεφθείτε ότι ήθελε απλά να μείνει και άλλο έξω, έπαιζαν επί 1 ώρα περίπου!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
Εμένα παλιά δεν "μασούσε" - έβγαινε και με τη βροχή. Εδώ και κανα εξάμηνο μόλις βρέχει, κάνει λες και είναι από ζάχαρη - τον τραβάω για να κάνει ότι είναι να κάνει και γελάει μαζί μας η γειτονιά :lol:

Νομίζω πως με τον καιρό "φλωρεύουν". Για παράδειγμα ο δικός μου το χειμώνα δεν αντιδρά στο "κάτσε" αν δεν έχει από κάτω χαλί! ](*,) Στο κρύο πλακάκι το ποπό μας δεν το βάζουμε...

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
vrmode said:
Νομίζω πως με τον καιρό "φλωρεύουν". Για παράδειγμα ο δικός μου το χειμώνα δεν αντιδρά στο "κάτσε" αν δεν έχει από κάτω χαλί! ](*,) Στο κρύο πλακάκι το ποπό μας δεν το βάζουμε...
Και μας το κάνει αυτό :shock:Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί στο χαλί ακούει στο κάτσε και το ξάπλα και στο πάρκο με κρύο δεν ακούει,μέχρι που μας το εξήγησε η εκπαιδεύτριά της.Λέω κοίτα να δεις που καλόμαθε ο απ'αυτός της :evil: Σκυλια σου λέει μετά :roll:

Σε μεγάλη βροχή δεν την έχω τεστάρει αλλά σε ψιλόβροχο που την έχω βγάλει έχω παρατηρήσει πως συνέχεια τινάζει τις σταγόνες από πάνω της,αυτό τι σημαίνει?Δεν μουλαρώνει ούτε και δεν θέλει να βγει από το σπίτι....

Με πολλή βροχή γιατί να το βγάλεις το σκυλί έξω?Και εγώ γιατί να γίνω μούσκεμα?Τα κάνει στο μπαλκόνι,εξάλλου δεν βρέχει και συνέχεια στην Αθήνα....

zoulou

Well-Known Member
19 Απριλίου 2007
245
0
48
Μυτιλήνη - Λέσβος
www.era-aegean.gr
Τελικά από ότι φαίνεται μόνο το δικό μου «τερατάκι» δεν έχει πρόβλημα!!!!
Ακόμα και σε μία λακκούβα με νερό αν του πεις κάτσε, θα κάτσει!
Μήπως στη προηγουμένη ζωή του ήταν πάπια :?: :?:
:lol: :lol:
Το μόνο πρόβλημα του είναι ότι δεν τα κάνει σε βρεγμένο χώμα :?
Παράλογο :!: :?: :!:

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
zoulou said:
Το μόνο πρόβλημα του είναι ότι δεν τα κάνει σε βρεγμένο χώμα :?
Παράλογο :!: :?: :!:
Το ίδιο η μικρή και σε μένα. Πρέπει να είναι θεόστεγνο για να το τιμήσουμε, διαφορετικά πφφφφ, τα κρατάμε 100 ώρες.

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
αφου τα κρατατε παλι καλα :lol: :lol: :lol:
εμας η κακομαθημενη τα ξαμολαει :evil: δεν κρατιεται καθολου :(

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223