Βραδυνος επισκεπτης

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Με πηρε απο πισω μεχρι το σπιτι..και τον ανεβασα για φαι και νερο.
πραγματικα θα τον κρατουσα αλλα σε 2 μερες μετακομιζω σε αλλη πολη!:mad:
πιτμπουλιζει λιγο η ειναι ιδεα μου?
επισης στα πισω ποδια εχει 5 δακτυλα.
AADESP..JPGADES..JPGAD..JPG

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
κριμα γιατι φαινεται να τον εχουν παρατησει,φοραει λουρι και κολαρο για τα τσιμπουρια!
να βγαλω αγγελια ?αλλα μεχρι και σαββατο θα ειμαι εδω κυριακη φευγω μαλλον θα θα προλλαβω να κανω και κατι:mad:

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Για πηγαινε τον μεχρι τον κτηνιατρο να δεις μηπως έχει microchip (ποτε δεν ξέρεις.)
Βαλε οπωσδηποτε αγγελια κι εδω και fb. Αν τον έχει χασει καποιος ηδη θα τον αναζητα.
Τωρα αν τον έχουν παρατησει...

Περιοχη;

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Και κανένα ποστεράκι μπορείς να φτιάξεις (αν δεν έχει τσιπ τελικά).

Αν δεν έχει τσιπ, δύο λύσεις μπορώ να σκεφτώ:

Α. Βρίσκεις φιλοξενία μέχρι να φανεί αν τον ψάχνει κανένας και αν δεν τον ψάχνει μέχρι να υιοθετηθεί.
Β. Αφού τον θέλεις, τον παίρνεις μαζί σου! Προλαβαίνεις να πάρεις κουτί μεταφοράς ;)

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
μακαρι να τον ειχα βρει λιγο καιρο πριν.οπως ειπα κυριακη μετακομιζω(για αλλη πολη) οποτε ουτε κτηνιατρο δεν θα μπορεσω να παω μιας και ειναι κλειστα!
πρπει να ειναι μερες στο δρομο γιατι εχουν αρχισει να φαινονται τα πλευρα του.
θα αναγκαστω να τον αφησω παλι εξω.το μονο που μπορω να κανω ειναι να βαλω αγγελια για το που τον ειδα αν τυχον τον εχει χασει κανεις να ξερει περιπου την περιοχη.αν και η πολη που ειμαι δεν ειναι και τεραστια,αν καποιος τον ειχε χασει κανοντας βολτες με το αυτοκινητο σε ενα απογευμα θα τον ειχε βρει.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Δεν υπάρχει γιατρός ανοιχτός το Σάββατο στην περιοχή ώστε να δεις τουλάχιστον για τσιπ?

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Και κανένα ποστεράκι μπορείς να φτιάξεις (αν δεν έχει τσιπ τελικά).

Αν δεν έχει τσιπ, δύο λύσεις μπορώ να σκεφτώ:

Α. Βρίσκεις φιλοξενία μέχρι να φανεί αν τον ψάχνει κανένας και αν δεν τον ψάχνει μέχρι να υιοθετηθεί.
Β. Αφού τον θέλεις, τον παίρνεις μαζί σου! Προλαβαίνεις να πάρεις κουτί μεταφοράς ;)
γυριζω στο πατρικο μου και εκει δεν τα θελουν τα σκυλια ουτε με σφαιρες.
αν θες βαλε εσυ μια αγγελια στο fb και πες οτι γυρναει στην περιοχη της κοζανης.γιατι εγω δν εχω ιδεα απο fb

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
ναι τι λεω σαββατο αυριο το πρωι ειναι ανοιχτα!αρα θα τσεκαρω για τσιπ.μπερδευτηκα λιγο με της μερες.η ωρα φταιει

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Να σου πω την αλήθεια δεν βρίσκω ιδιαίτερο νόημα να μπει αγγελία αν δεν υπάρχουν στοιχεία επικοινωνίας και δεν βρίσκεται ο σκύλος σε σταθερό σημείο... Ίσως πιο αποτελεσματικό είναι να ρωτήσεις τους γιατρούς και τα pet shops της περιοχής σου αύριο, μήπως τυχόν ανοίκει σε πελάτη τους. Τουλάχιστον θα έχεις ακόμα τον σκύλο μαζί σου και η όποια απάντηση θα είναι άμεση. Α! Και το αστυνομικό τμήμα της περιοχής μήπως έχει δηλώσει κάποιος απώλεια.

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
τεσπα μαλλον δεν μπορω να κανω και πολλα.θα τσεκαρω αυριο για τσιπακι.αν δεν εχει (που κατα 99% δεν θα εχει) θα ρωτησω μια φιλη αν μπορεσει να τον κρατησει προσωρινα(που μαλλον δεν θα μπορει γιατι εχει αλλα 2 σκυλια) αλλιως θα τον μεταφερω ξανα εκει που τον βρηκα.

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Για να μπει αγγελια χρειαζεται ένα στοιχειο επικοινωνιας κατα προτιμηση τηλεφωνο ωστε αν σε παρει καποιος να μπορεις να του περιγραψεις που βρισκεται αφου δεν μπορεις να τον κρατησεις.
Δεν υπαρχει καποιος που να μπορεις να τον αφησεις;

edit :τωρα ειδα το ποστ σου

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
οπως το περιμενα δεν εχει τσιπακι ο σκυλος!
πριν λιγο τον αφησα στο σημειο που τον βρηκα.
λυπαμαι πραγματικα που δεν μπορεσα να βοηθησω.
ελπιζω να βρει το δρομο του ο μικρουλης.

edit
και η γνωστη μου που ισως να μπορουσε να τον κρατησει λειπει διακοπες

Last edited:

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
δεν ξερω αν εκανε για agility αλλα για συντροφος θα ηταν πολυ καλος..
παντος ηταν πανεμορφος ελπιζω να τον βρει καποιος και να τον κρατησει

edit οποιος παρατηρησε στην φωτο τα ματια του εχουν μαυρο γυρω γυρω.λες και φορουσε μολυβι:p

Last edited:

aris83

Well-Known Member
17 Απριλίου 2010
202
0
Γέρακας
Σου έστειλα ένα προσωπικό μήνυμα γιατί ίσως γνωρίζω κάποιον που να ενδιαφερθεί για τον σκύλο

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα