Βουνό - Θάλασσα, σημειώσατε Χ

tsaki

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2011
329
0
43
αλεξανδρουπολη, Εβρος
Με τετοιες μερες που κανει...μονο για βολτες ειναι..
Αφου ηπιαμε το καφεδακι μας στην αυλη αγναντευοντας το πελαο, Βαλαμε τις φορμες μας, και φυγαμε για την βολτουλα μας! Προορισμος, ενα λοφακι γεματο πευκα 10 λεπτακια με τα ποδια.
Δεν ειχαμε ξαναπαει και σκεφτηκα το ορεινο περιβαλλον θα του αρεσει.
Φυγαμε λοιπον. Ο Bruno, για πρωτη φορα ηταν σωστος κυριος..ουτε τραβουσε την αλυσιδα ουτε δυσανασχετουσε, ουτε τιποτα. Βαδιζε πλαι μου κουνωντας την ουρα του.
Σε 10 ημασταν ηδη εκει.. η μυρωδια των πευκων και του ανοιξιατικου χωματος, μεθυστικη. Ο μικρουλης το καταχαρηκε..επιφυλακτκος βεβαια, δεν απομακρυνοταν πανω απο 60-70 μετρα, και οταν ηθελε να το κανει, γαυγιζε προς το μερος μου, σα να μου ελεγε "ελα ελα να δεις". Πραγματικα αψογη συμπεριφορα.DSC01431..jpg
DSC01432..jpgDSC01440..jpgDSC01434..jpg
DSC01441..jpg
Απο το σημειο που καθομασταν, μπορουσαμε να δουμε τη θαλασσα.Του ριχνω μια ματια,"τι λες. εισαι?"

tsaki

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2011
329
0
43
αλεξανδρουπολη, Εβρος
Σε λιγο φτασαμε και στην παραλια..αραξαμε διπλα στο κυμα, ξαπλωσαμε στην αμμο, δαγκωσαμε πετρες ξυλα και οτι αλλο εχει ξεβρασει το νερο..βρηκαμε και μια παρεα αδεσποτων, γνωστα στην περιοχη, παιξαμε, γαβγισαμε, τελεια! Και παλι, δεν απομακρυνθηκε, ηταν παντα σε αποσταση ασφαλειας, γυρνουσε κοιτουσε που ειμαι, ερχοταν παλι.
Και ΝΑΙ, βρεξαμε και τις πατουσες μας! πρωτη εμπειρια με τη θαλασσα, δειλα δειλα μεν, αλλα η αρχη εγινε!
Ο καημενουλης κουραστηκε λιγο ομως χεχε..στο τελος ηρθε αραξε διπλα μου και κοιτουσε το νερο! Ωρα για σπιτι, σκεφτηκα. Στο γυρισμο, σκεφτηκα να μην του βαλω αλυσιδα, και επαθα πλακα! Περπαταγε διπλα μου, λιγο πισω παντα, ενα δυο βηματα, χωρις να σταματησει καθολου, ουτε να παει να μυρισει τιποτα, ουτε να αποσπαστει η προσοχη του! Κυριος!DSC01422..jpgDSC01425..jpgDSC01423..jpgDSC01420..jpgDSC01421..jpg

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Τι ωραίος σκύλος!!!! Καλές βόλτες σας εύχομαι! :D
Τα απαραιτητα για ώρα αναγκης τα έχεις; Ρωτα τον γιατρο να σου πει τι να παιρνεις μαζί σου.

tsaki

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2011
329
0
43
αλεξανδρουπολη, Εβρος
νερο εχω μαζι μου, και μπουκιτσες για επιβραβευση ή αμα πεινασει..σκεφτομαι ομως, οπως ειπες να ρωτησω τη γιατρο μας, για τιποτα φαρμακα, ενεσεις κλπ, σε περιπτωση φολας πχ, αν και εδω πανω δεν εχουμε τετοια κρουσματα, και εγω ζω σε ερημια, αλλα ποτε δε ξερεις! μπορει να τον δαγκωσει κανενα φιδι, κανενα αλλο σκυλι κλπ..οποτε ναι, θα ρωτησω! σε ευχαριστω

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Αχ οσο παει ομορφαινει και αυτο!!!!
Μπραβο σου που τον προσεχεις ετσι.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Προτιμώ την θάλασσα! Σκύλαρος και κούκλος! Να περνάτε πάντα καλά!!!

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
Να γεμιζουμε εκδρομες και ανασες ανοιξιατικες.Μπραβο γι μια ακομη φορα!Ο μικρος ειναι τεραστιου κάλους!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Είναι πρώτη μούρη ο μικρούλης ! :D:D Τί μικρούλης, μεγάλωσε τόσο πολύ μέσα σε ελάχιστο χρόνο ! Υπέροχες φωτογραφίες με το κουκλάκι, και πολύ μας άρεσε η ιστορία. Αν και αυτό το "αφού ήπιαμε το καφεδάκι μας στην αυλή αγναντεύοντας το πέλαο" εμένα με τσάκισε. Συνέχισε έτσι, και βλέπω το μισό φόρουμ να κατασκηνώνει στην αυλή σου μόλις φτιάξει ο καιρός ... :p
Αυτό με τα φίδια που λές, με προβλημάτισε. Καλή ιδέα να ρωτήσεις το γιατρό ...
Μέχρι το καλοκαίρι βλέπω τον γλύκα να μπαίνει στην θάλασσα και να μην μπορείς να τον φτάσεις ... :D:D

tsaki

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2011
329
0
43
αλεξανδρουπολη, Εβρος
μακαρι να μπαινει στη θαλασσα ο ατιμος! γιατι εγω περναω απειρες ωρες εκει, δε παω για μιση ωριτσα δηλαδη, καθομαι κανα 4ωρο! οχι για καφεδες βεβαια, παω παντα σε ερημικες παραλιες. Βιβλιο, μουσικουλα, κλπ. Οποτε αμα ερχεται κ ο σκυλος θα ναι σουπερ!
Τωρα οσο για τα φιδια, δεν εχω ακουσει ποτε σκυλο να τον τσιμπισει φιδι, φανταζομαι πως και τα σκυλια δεν ειναι τοσο ανοητα να πανε να το ενοχλησουν! αλλα ποτε δε ξερεις! ας προσεχω εγω καλυτερα...

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλε μεγαλωσε πολυυυ....και εχει γινει ενας κουκλος!!!Παντα να περνατε ομορφα!!!

elenib

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
105
0
Σπετσες
tsaki δε θελω να σε στεναχωρισω αλλα το δικο μου δεν μπαινει με τιποτα στη θαλασσα. το ιδιο και της κουμπαρας μου.

tsaki

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2011
329
0
43
αλεξανδρουπολη, Εβρος
ε καλα δε θα τον βαλω και με το ζορι! αν θελει ας μπει, αλλιως αραζει παραλια! Αν και, επειδη ο αλλος σκυλος που εχω, ο Μιλτος, μπαινει τρεχοντας και πλατσουριζουμε, μπορει να ζηλεψει!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
μπααααα....
δεν είδες εμάς;;;
η ρούνη σφεντόνα στη θάλασσα κι ο άρης την αγναντεύει από την παραλία σαν τους γέρους ναυτικούς....
μόνο το τσιμπούκι του λείπει....:D:D

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
Τωρα οσο για τα φιδια, δεν εχω ακουσει ποτε σκυλο να τον τσιμπισει φιδι, φανταζομαι πως και τα σκυλια δεν ειναι τοσο ανοητα να πανε να το ενοχλησουν! αλλα ποτε δε ξερεις! ας προσεχω εγω καλυτερα...
ειναι κ ανοητα κ περιεργα....πολλες φορες πηγαινουν κ μυριζουν το φιδι κ "χτυπιουντε" στα μουτρα!πολυ επικυνδηνο σημειο για το ζωο...καλα κανεις λοιπον κ προσεχεις.

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
Επιβεβαιωνω τη "φημη" των Ορεινων φιλων μας που κατατασσονται στη Φυλη "Ελληνικος Ποιμενικος" ως καθαροι τσοπανηδες προερχομενοι απο βουνα και λαγκαδια...Απο κολυμπι αρεσκονται τοσο ωστε οταν φτυνει ο βοσκος να μην πατησουν και...πνιγουν:paja1: Τη θαλασσα τη συμπαθουν τοσο ωστε να τη βλεπουν απο την ακρογυαλιά και να στεκονται εκ του ασφαλους αγερωχοι...χωρις δοκιμη σκεπτομενοι "αυτα ειναι σπορ για αλλους".
Ετσι κι ο Φοιβος,καπετανιος οχι μονο δε θελησε να γινει αλλά μαλλον και που μυρισε αυτη τη μεγααααλη μπλε περιοχη που κινειται και δεν ειναι σταθερη...πολυ ητανε.Πηγαμε στη θαλασσα αλλά εκανε τα παντα εκτος απο το να μπει μεσα.Ισως να εμπαινε ΜΟΝΟ εαν με εβλεπε να μπαινω και να απομακρυνομαι απο κοντα του... ;)

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Ισως να εμπαινε ΜΟΝΟ εαν με εβλεπε να μπαινω και να απομακρυνομαι απο κοντα του... ;)

κώστα, κι αυτό το έχουμε δοκιμάσει. αλλά χωρίς αποτέλεσμα.:(

για να καταλάβεις, μια φορά είχαμε δέσει τη ρούνη σ'ένα δέντρο και ο άρης ελεύθερος, μπαίνει ο άντρας μου στη θάλασσα προσπαθώντας να τον παρασύρει, αλλά το μόνο που καταφέραμε ήταν να βγει η ρούνη από το κολάρο της και να βουτήξει κι ο άρης ν'αναρωτιέται..."προς τι τόση φασαρία πια;;;;;;":confused::confused:
(κι εγώ παρακολουθούσα απ'έξω, μια και ήταν γενάρης......σιγά μην έμπαινα...)

θα δοκιμάσουμε και φέτος και να δούμε....:confused:

σε σένα μακάρι να συμβεί :p:p

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Ο Ραμον που ειναι μισος τσοπανης κ μισος λαμπραντορ σε αυτο το θεμα εχει παρει τσοπανισια γονιδια!Ακομα κ στο ποταμακι με μισο μετρο πλατος εψαχνε να βρει πετρουλες να πατησει πανω για να μη βραχει!....Σαν το παιχνιδι Βραχακια απο το καστρο του Τακεσι ενα πραμα!Οταν εβελεπε οτι δεν ειχε πετρουλες απλα πηδουσε απο πανω!