Βολτα κουταβιου

nikriga

Member
18 Ιουνίου 2012
7
0
Εχω ενα κουταβακι πιτμπουλ 2.5 μηνων.Μου το εδωσαν απο πολυ μικρο μολις 19 ημερων.Ηταν πιο αδυνατο απο τα αδερφια του και με την καταλληλη φροντιδα μιας και δεν ειχε πιει το μητρικο του γαλα σημερα που το ζυγισα ειναι 4.5 κιλα οσο τα αδερφια του περιπου.Αν το επαιρνα κοντα μου στην καφετερια που πηγαινω που εχει και τραπεζακια στο γκαζον να δει κοσμο θα ηταν καλο?Η θα πρεπει να ειναι πιο μεγαλο σε ηλικια?Δε θα το παω περπατοντας με το αμαξι ενοειται.Θελω τις γνωμες σας.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Πολύ καλό θα ήταν για κοινωνικοποίηση. Έχει ξεκινήσει τα εμβόλια έτσι δεν είναι;
Kράτα το αγκαλιά, και μόνο η βόλτα εκεί είναι καλό για το κουτάβι.

christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Θα είναι super!!!
Αρκεί εάν δεν έχει κάνει εμβόλια και θες να είσαι σίγουρος ότι δεν θα κολλήσει τίποτα
να το κρατάς αγκαλιά και μόνο αγκαλιά χωρίς να έρθει σε επαφή με το έδαφος, άλλα ζώα ή να το χαιδέψουν άνθρωποι που έχουν χαιδέψει ζώα που δεν είναι εμβολιασμένα

nikriga

Member
18 Ιουνίου 2012
7
0
Απο εμβολια ειναι οκ βεβεαια σε ενα μηνα θα ξανακανει περιπου.Θα το παρω και θα το εχω διπλα μου στο τραπεζι οχι ελευθερο λουρακι εχει θα παρω και ενα σκοινακι μετα απο το πετ σοπ για μικροσωμα σκυλακια και θα το κραταω

christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Πως είναι οκ αλλά θα κανακάνει σε ένα μήνα? Ποιο εμβόλιο έχει μείνει?
Αφού τελειώσουμε όλα τα εμβόλια (εκτός της λύσσας) μόνο τότε είναι οκ για να βγει βόλτα και να περπατάει μόνο του! Μέχρι τότε βόλτες αγκαλιά!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ