Βοηθησε τις φιλοζωικες οργανωσεις!

sofia_D.

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2015
94
13
31
Οι φιλοζωικες στο πανελληνιο, χρειαζονται ενεργους εθελοντες με σημαντικη συνεισφορα. Ειμαι εθελοντρια και ομολογω πως εχω τρομοκρατηθει απο τα γεγονοτα - εκατονταδες αδεσποτα και καθολου χρηματα για να τα υποστηριξουμε δυστυχως. Υπαρχουν μερικες πενιχρες δωρεες, αλλα φυσικα ειναι ανεπαρκεις για την καλυψη των αναγκων των τοσων σκυλων που προστατευουμε. Χρειαζομαστε χρηματα για τροφες/φαρμακα/πανσιον/οικονομικη υποστηριξη ατομων που φιλοξενουν ζωα μας/στειρωσεις κλπ. κλπ.
Υπαρχνουν ενδιαφερομενοι που μπορουν να συνεισφερουν?Ακομα και το 1 ευρω, θα πιασει τοπο!
Ευχαριστω.

• Like
Reactions: mareco

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.790
20.101
Εσύ Σοφία μου, σε ποιά φιλοζωική δραστηριοποιείσαι;
Κάνετε κι εσείς test dna, για να αποδείξετε την "καθαροαιμία" των προς υιοθεσία σκύλων σας;

sofia_D.

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2015
94
13
31
Εσύ Σοφία μου, σε ποιά φιλοζωική δραστηριοποιείσαι;
Κάνετε κι εσείς test dna, για να αποδείξετε την "καθαροαιμία" των προς υιοθεσία σκύλων σας;
Εγω δεν δραστηριοποιουμαι σε καποια συγκεκριμενη ειναι η αληθεια, ψαχνω σε φιλοζωικα site και προσφερω βοηθεια(οικονομικη)/φιλοξενω σκυλακια απο διαφορες περιοχες. Κυριως ομως συνεισφερω στην φιλοζωικη της Κορινθου.
Test DNA? Οχι, δεν υπαρχουν λεφτα γι'αυτα, ειναι πολυ ακριβα και ποιος ο λογος? Αν θελει καποιος καθαροαιμο, ας παει σε εκτροφεα οχι φιλοζωικη!Ειναι καποιοι ανοητοι που ζητανε, αλλα αρνουμαστε - οσοι ζητουν κατι τετοιο σιουρα θα ειναι ανευθυνοι σκυλογονεις και θελουν το σκυλι για μοστρα, οχι συντροφο.:rolleyes::p
Γιατι λες 'κανετε και εσεις'?Κανει και κανεις αλλος?(y)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.790
20.101
Γιατι λες 'κανετε και εσεις'?Κανει και κανεις αλλος?(y)
Είχαμε μια ιδιαίτερα επιμορφωτική συζήτηση σήμερα σε άλλο θέμα.
Κάποια στιγμή, θα πέσεις πάνω του :D

• Like
Reactions: Lavernne

sofia_D.

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2015
94
13
31
Είχαμε μια ιδιαίτερα επιμορφωτική συζήτηση σήμερα σε άλλο θέμα.
Κάποια στιγμή, θα πέσεις πάνω του :D
ΑΑ ωραια, μπορεις να μου πεις ποια ειναι αυτη η τοσο επιμορφωτικη συζητηση για να απαντησω και εγω?:rolleyes:

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
φουκαρα αντμιν θα σε τρελανουμε σημερα.
ε ρε μπαν που μας χρειαζεται!

τα διπλα προφιλ απαγορευονται χρυσή μου.

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.255
Αθήνα

sofia_D.

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2015
94
13
31
Μήπως θέλεις να αντιγράψεις το ποστ σου περί DNA εδώ: http://www.dogforum.gr/community/threads/Υιοθεσια-ημιαιμων-καθαροαιμων-σκυλων-και-γατων.30243/

Βέβαια όλοι οι άλλοι που είπαν το ίδιο πράγμα βγήκαν αμαθή ψώνια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις, αν το ακούσει από σένα μπορεί να κάνει διαφορά :)
παρακαλω..?

sofia_D.

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2015
94
13
31
φουκαρα τον αντμιν θα σε τρελανουμε σημερα.

τα διπλα προφιλ απαγορευονται χρυσή μου.
διπλα προφιλ...?Σιγα μην εχω και χρονο για 300 διαφορετικα;)

• Like
Reactions: ioanna a

sofia_D.

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2015
94
13
31
φουκαρα αντμιν θα σε τρελανουμε σημερα.

τα διπλα προφιλ απαγορευονται χρυσή μου.[/QU
που τα βρισκει τα καθαροαιμα στην 'υιοθεσια καθαροαιμων/ημιαιμων'?Εμεις πλασσαρουμε σκυλο ετσι, ΜΟΝΟ αν ειναι απο ανθρωπο που εχει καλεσει την φιλοζωικη να βαλει τον σκυλο για υιοθεσια διοτι για δικους του λογους ο ιδιοκτητης δεν μπορει αλλο να ανταπεξελθει και μας δειξει ο ιδιος το pedigree.