Βοηθεια με τη ρατσα σκυλου

Sotirisd

Member
22 Ιουλίου 2013
16
0
pepito.jpgΣας παρακαλώ όσοι γνωρίζουν να μου πουν αν μπορούν, τι ράτσα μπορεί να είναι ο άνωθεν σκυλάκος.

Sotirisd

Member
22 Ιουλίου 2013
16
0
Ναι δικός μου ειναι ειναι 2 μηνών παμε για τα 3,εγω πιστευω πως ειναι μίξη με καννις εσυ τι λες ? φιλικα Σωτήρης

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.934
Αν θα μπορούσα να τολμήσω να πω μία φυλή αυτή θα ήταν επανιέλ μπρετόν και όχι κανίς. Να σου ζήσει!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
και εμενα πιο πολυ σε επανιελ μπρετον μου φέρνει. Εφοσον ομως δεν ειναι καθαρόαιμο δεν μπορεις να ξέρεις με τι θα μοιάζει οταν ενηλικιωθει!
Να σου ζήσει! πως το απέκτησες?

Sotirisd

Member
22 Ιουλίου 2013
16
0
και εμενα πιο πολυ σε επανιελ μπρετον μου φέρνει. Εφοσον ομως δεν ειναι καθαρόαιμο δεν μπορεις να ξέρεις με τι θα μοιάζει οταν ενηλικιωθει!
Να σου ζήσει! πως το απέκτησες?
Το ειχε ένας κυριος που το ειχε φέρει απο έξω και επειδή στην πολυκατοικία δεν τον ήθελαν μου τον χάρισε εμένα,πολυ ήσυχος και υπακουος ακόμα και απο αυτη την ηλικια.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Είναι ένας ημίαιμος ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ κούταβος!
Να σου ζήσει!
Με κανίς δεν μοιάζει ούτε στο ελάχιστο.

george84

New Member
22 Ιουλίου 2013
1
0
Athens
Καλησπέρα σε όλους! Καινούριος στο forum..και μιας και πιάσαμε σχετικό θέμα..τι γονίδια λέτε να έχει η γλυκύτατή μας Ήρα?

Last edited:

Sotirisd

Member
22 Ιουλίου 2013
16
0
Τι να σας πω ρε παιδια εμενα μου ειπα οτι ειναι καθαροαιμο καννις,αμεσως το κατάλαβα,αφου τα κανείς έχουν πολλα μαλλιά και τα ματια τους πέφτουν μπροστά μετα πληροφορήθηκα οτι ειναι μισό καννις,που όπως λετε και εσείς αποκλείεται!!!

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Καλησπέρα σε όλους! Καινούριος στο forum..και μιας και πιάσαμε σχετικό θέμα..τι γονίδια λέτε να έχει η γλυκύτατή μας Ήρα?
Καμιά φωτογραφία αν μπορεις.
Οτι αφορά θεμα περι καθαροαιμίας διάβασε το forum, τα καθαρόαιμα σκυλιά έχουν pedigree, αν αυτό το χαρτί δεν υπάρχει τότε το σκυλάκι είναι ένα ημίαιμο που λιγουλάκι μοιάζει σε κάποια φυλή.

Sotirisd

Member
22 Ιουλίου 2013
16
0
Καμιά φωτογραφία αν μπορεις.
Οτι αφορά θεμα περι καθαροαιμίας διάβασε το forum, τα καθαρόαιμα σκυλιά έχουν pedigree, αν αυτό το χαρτί δεν υπάρχει τότε το σκυλάκι είναι ένα ημίαιμο που λιγουλάκι μοιάζει σε κάποια φυλή.
Φωτογραφία έχω βάλει στην πρωτη σελίδα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn