Βοηθεια για ναρθηκα..

tolpap

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
136
0
Παιδες θελω τη βοηθεια σας ειμαστε 7,5 μηνων και οπως εχω ξαναγραψει σε αλλο ποστ εχουμε πολυ μαλακο χονδρο στο ενα αυτι με αποτελεσμα η ακρη-μυτη πανω πανω να λυγιζει προς τα πισω!!!!!λεω να βαλω ναρθηκα ειναι καλη ιδεα η θα δημιουργησει προβλημα??? αν το δεσω για ποσο καιρο πρεπει και που να παω για να ειμαι σιγουρος οτι θα γινει σωστα ????:confused:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Eκτροφεας υπαρχει? Αν οχι, ο κτηνιατρος σου τι λεει?

tolpap

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
136
0
Eκτροφεας υπαρχει? Αν οχι, ο κτηνιατρος σου τι λεει?
υπαρχει αλλα αποφευγει τους ναρθηκες λεει..ο κτηνιατρος ειναι σχετικα νεος και δεν ξερω αν πρεπει να τον εμπιστευτω.. θελει προσοχη το συγκεκριμενο θεμα νομιζω..

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
υπαρχει αλλα αποφευγει τους ναρθηκες λεει..ο κτηνιατρος ειναι σχετικα νεος και δεν ξερω αν πρεπει να τον εμπιστευτω.. θελει προσοχη το συγκεκριμενο θεμα νομιζω..
Και εγω ειμαι της αποψης οτι αν ειναι να σηκωθουν τα αυτια θα το κανουν χωρις ναρθηκες, συμπληρωματα κλπ
Περιμενε να σου πουν καλυτερα αυτοι που εχουν εμπειρια απο γερμανικα.

tolpap

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
136
0
Και εγω ειμαι της αποψης οτι αν ειναι να σηκωθουν τα αυτια θα το κανουν χωρις ναρθηκες, συμπληρωματα κλπ
Περιμενε να σου πουν καλυτερα αυτοι που εχουν εμπειρια απο γερμανικα.
τη ζημια την επαθε γιατι τον ειχα απο μικρο σε box μεταφορας με αποτελεσμα να βρισκουν τα αυτια του και να μην μπορει να σκληρηνει ο χονδρος...

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
εδω ειναι το θεμα ψαχνω καποιν ειδικο σε αυτο το θεμα εδω στην Αθηνα...
... ξέρω καλό κτηνίατρο ( που πηγαίνουμε εμείς στο Πειραιά ) δεν ξέρω αν ασχολείται με αυτα ... θες να σου δώσω το τηλ του? λογικά και απο το τηλ μπορεί να το πει .... αν και εγω είμαι της άποψης οτι δεν χρειάζεται νάρθηκας

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
φίλος με γ/π και με ίδιο πρόβλημα με το δικό σου έβαλε 2 φορές νάρθηκα και δεν είδε θεαματική βελτίωση.....ο σκύλος είναι πλέον πάνω απο 1 έτους οπότε και τα περιθώρια είναι πολύ μικρά.....

παρ΄όλα αυτά εσύ δεν χάνεις να δοκιμάσεις.....

Last edited:

cosmo

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2010
102
0
φίλος με γ/π και με ίδιο πρόβλημα με το δικό σου έβαλε 2 φορές νάρθηκα και δεν είδε θεαματική βελτίωση.....ο σκύλος είναι πλέον πάνω απο 1 έτους οπότε και τα περιθώρια είναι πολύ μικρά.....

παρ΄όλα αυτά εσύ δεν χάνεις να δοκιμάσεις.....
σωστα ταρα.υαπαρχει ενας κτηνιατρος στην καισαριανη που ξερει απο αυτια .ασχολειτε με τα ντοπερμαν.θα παω και θα σου πω.δυσκολα ομωσ τα πραγματα

keegan

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2010
340
0
υαπαρχει ενας κτηνιατρος στην καισαριανη που ξερει απο αυτια
O Στέλιος .....πάρα πολύ καλός στη δουλειά του και σε εμένα με εποχές dob μου είχε κάνει καταπληκτική δουλειά και εξυπηρέτηση..

Οι νάρθηκες πια δεν αρκούνται μόνο στο κλασσικό μοντέλο τσιρότων και επιδέσμων, έχουν αναβαθμιστεί, μπορούν να τοποθετηθούν μικρά ελαστικά κομμάτια στο σημείο που χρειάζεται ανόρθωση με μια ειδική κόλλα που μοιάζει σαν βεζινόκολα (αλλά καμία σχέση όμως) και τα αποτελέσμα είναι τις περισσότερες φορές αρκετά ικανοποιητικά.

Ένας ακόμη τρόπος σε περίπτωση που δεν λειτουργεί κάτι από αυτά είναι μια μικρή επέμβαση στο πίσω μέρος του αυτιού, όπου τοποθετείται μια γάζα που σκληρένει με το πέρας του χρόνου και κρατά το τμήμα του αυτιού στην επιθυμητή θέση.

υγ.
Τolpap έχεις p.m

Last edited:

tolpap

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
136
0
O Στέλιος .....πάρα πολύ καλός στη δουλειά του και σε εμένα με εποχές dob μου είχε κάνει καταπληκτική δουλειά και εξυπηρέτηση..

Οι νάρθηκες πια δεν αρκούνται μόνο στο κλασσικό μοντέλο τσιρότων και επιδέσμων, έχουν αναβαθμιστεί, μπορούν να τοποθετηθούν μικρά ελαστικά κομμάτια στο σημείο που χρειάζεται ανόρθωση με μια ειδική κόλλα που μοιάζει σαν βεζινόκολα (αλλά καμία σχέση όμως) και τα αποτελέσμα είναι τις περισσότερες φορές αρκετά ικανοποιητικά.

Ένας ακόμη τρόπος σε περίπτωση που δεν λειτουργεί κάτι από αυτά είναι μια μικρή επέμβαση στο πίσω μέρος του αυτιού, όπου τοποθετείται μια γάζα που σκληρένει με το πέρας του χρόνου και κρατά το τμήμα του αυτιού στην επιθυμητή θέση.

υγ.
Τolpap έχεις p.m
Σε ευχαριστω πολυ φιλε το πηρα θα επικοινωνησω αυριο το πρωι.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Βάλε νάρθηκα...δεν έχεις να χάσεις τίποτα!

Κακό δεν κάνεις στον σκύλο!

Βάλε τον νάρθηκα και άσε να τον πετάξει από μόνος του, όσες μέρες και αν χρειαστούν!

tolpap

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
136
0
Φιλοι κατοχοι γερμανικων ποιμενικων λοιπον ακουστε τι εκανα σε πρωτη φαση για οποιον τον ενδιαφερει ...με τον εκπαιδευτη μου που ειναι κατοχος γ.π. και εχει ξαναφτιαξει αυτια πολλες φορες οπως μου ειπε βαλαμε ενα ναρθηκακι που φτιαχνει εκεινος, ειναι στην ουσια ενα κομματι σφουγγαρι που μπαινει μεσα στο αυτι, κωνικο και αυτο γιατι οτιδηποτε αλλο μου ειπε κανει ερεθισμους στο αυτι και το δενει απο εξω με απλη χαρτοταινια που ειναι σκληρη και παιζει το ρολο του ναρθηκα..θελλει μονο προσοχη στη βαση του αυτιου τα νευρα να κολληθουν-κρατηθουν προς τα εξω.αυτα.Θα το κρατησω 10-15 μερες και θα σας πω τα αποτελεσματα.Εχει δουλεψει πολλες φορες οπως μου ειπε αυτο το συστημα ακομη και σε πεσμενα τελειως αυτια γ.π. παντα..απλα μπορει να χρειαστει επαναληψη.αυτα.

Last edited:

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
Βάλε νάρθηκα...δεν έχεις να χάσεις τίποτα!

Κακό δεν κάνεις στον σκύλο!

Βάλε τον νάρθηκα και άσε να τον πετάξει από μόνος του, όσες μέρες και αν χρειαστούν!
+1
ειδικα αν ειναι ακομα μικρος ειναι πολυ πιθανον να φτιαξει...
και εγω νομιζω να βαλεις

keegan

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2010
340
0
Ακούγεται καλό ως πατέντα και ελπίζω να μην χρειαστείς να τα ξαναδέσεις....μόνο που δεν κατάλαβα αν ο ακουστικός πόρος θα κλείσει τελείως σύμφωνα με την τεχνική του δεσίματος.
Αν ναι τότε καλό θα ήταν ανα 7 μέρες να τα έλυνες για πολύ λίγο και να τα καθάριζες με λίγο epiotic μιας και με τις θερμοκρασίες της εποχής θα γίνεται "πάρτυ" μεσα στον πόρο.

tolpap

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
136
0
Ακούγεται καλό ως πατέντα και ελπίζω να μην χρειαστείς να τα ξαναδέσεις....μόνο που δεν κατάλαβα αν ο ακουστικός πόρος θα κλείσει τελείως σύμφωνα με την τεχνική του δεσίματος.
Αν ναι τότε καλό θα ήταν ανα 7 μέρες να τα έλυνες για πολύ λίγο και να τα καθάριζες με λίγο epiotic μιας και με τις θερμοκρασίες της εποχής θα γίνεται "πάρτυ" μεσα στον πόρο.
Δεν κλεινει τελειως και βοηθα και το σφουγγαρι σ'αυτο απ'οτι μου ειπε, δεν μπαινει μεσα-μεσα στο αφτι, το αυτι το δεσαμε απο την βαση και πανω αλλα τωρα που το ειπες, και σε ευχαριστω, θα του ριξω μια ματια σε λιγες ημερες για καλο και για κακο ....το σφουγγαρι και η ταινια το κρατανε παντως καγγελο και οταν κοιμαται και οταν τρεχει κλπ ειναι καλη ιδεα απ'οτι δειχνει και αν δεθει σωστα σχετικα ακινδυνη ίδωμεν...και κατι τελευταιο παιδες <<κυριως οι νεοι >>προσοχη στα box βρισκουν τα αυτια και σπανε συνεχεια οι χονδροι την επαθα και εμαθα..

Last edited: