Βοηθήστε μεεεεεεεε

bloomgirl

Member
2 Φεβρουαρίου 2011
22
0
ΑΘΗΝΑ-ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
ρε παιδια θελω να φυγω 4 μερεσ κ δεν ξερω που να αφησω τον σκυλο μου...θελω καποθ εμπιστα....δεν εχει μινει ποτε μονο τ το βραδυ παντα κοιμαται μαζι μου....κ νιωθω περιεργα που θα τον αφησω πισω...ανυσηχωωωωωωωωωωω...τι να κανω??

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.109
Αν το σκυλάκι σου είναι μεγάλης ηλικίας και δεν έχει μείνει ποτέ κάπου αλλού, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο.
Ψάξε πάντως να βρεις κάποιες πανσιόν και να ρωτήσεις. Δεν είναι τόσο δύσκολο. Δόξα τω Θεό, στην Αθήνα τουλάχιστον, υπάρχουν αρκετές.

johnaras210

Well-Known Member
12 Μαρτίου 2011
80
0
ΜΕΓΑΡΑ
Θα μπορουσες καλλιστα να παρεις καποια σαν μπειμπι σιττερ εκτος και αν δεν εμπιστευεσαι αλλουσ στο σπιτι σου για σκυλια καταλαβες??

bloomgirl

Member
2 Φεβρουαρίου 2011
22
0
ΑΘΗΝΑ-ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
ναι αυτο θελω...τετοια φαση θελω....ξερω για τισ πανσιον απλα δεν τισ εμπιστευομαι....ειναι 9 μηνων...κ απλα εχει τισ συνηθειες του....και το κανω πρωτη φορα...να τον αφηνω....
θα το επερνα μαζι μου αλλα λογο οικονομικου κοστους δεν μπορω.....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.109
Το θεωρείς δηλαδή καλύτερο και πιο εμπιστοσύνης, να βάλεις έναν παντελώς άγνωστο και μέσα στο σπίτι σου, που εκτός όλων των άλλων, δεν θα έχεις και την παραμικρή ιδέα πως θα συμπεριφερθεί στο σκυλί σου, απ' το να πας σε κάποιον γνωστό επαγγελματία του χώρου, που είναι η δουλειά του αυτή.
Ok...

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Έχεις κάποιον γνωστό/ή, φίλο/ή που να τα πηγαίνει καλά με το ζουζούνι σου και να είναι πρόθυμος/ή να το φιλοξενήσει? (Ε, αν έχει και λίγες γνώσεις από σκυλιά καλό θα είναι).Να του/της πεις όλα τα "πρέπει"και τα "θέλω" και ότι άλλες ειδικές οδηγίες πριν τα συμφωνήσετε. Εμάς μας είχε βοηθήσει πολύ για ένα τετραήμερο μια πολύ πολύ καλή μας φίλη και ο Ρας την βλέπει σαν "θεία" του! Όλα πήγαν καλά, μόνο που ένοιωθε ανασφάλια και την ήθελε συνέχεια μαζί του, οπότε έμαθε το θηρίο να ανοίγει το crate για να περνάει τη νύχτα στο δωμάτιό της.

Edit:'Εκτοτε έχει μείνει και δύο φορες σε πανσιόν. Στην αρχή είχαμε και εμείς ενδοιασμούς, αλλά αφού πήραμε πίσω το Ρασάκο χωρίς αλλαγή στην συμπεριφορά του και χωρίς το παραμικρό θέμα υγείας (ουτέ καν διάρροια με το ευαίσθητο πεπτικό του) έχουμε συμπεράνει ότι οι άνθρωποι έκαναν καλά την δουλειά τους και πλέον τους εμπιστευόμαστε. Μην ταλαιπωρούμε και την "θεία"!

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Mία babysitter που άφηνε το σκυλάκι της μια φίλη μου το έπαιρνε στο σπίτι της , δεν έμενε στο δικό σου. Η συγκεκριμένη κυρία ήταν πολύ καλή αλλά βρε bloomgirl είναι πάρα πολύ πιο αξιόπιστη μια καλή πανσιόν για το σκυλάκι σου παρά η οποιαδήποτε τυχαία που θα το πάρει σπίτι της και μέχρι και να το χάσει μπορεί. Μόνο που οι τιμές των πανσιόν είναι κάπως τσιμπημένες.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.109
Βασικά έχει ψάξει καθόλου συγκριτικά το κόστος του να το πάρεις μαζί σου, με το κόστος της οποιαδήποτε πανσιόν ή babysitter; Είσαι σίγουρη ότι δεν σε συμφέρει να ταξιδέψει μαζί σου;

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Οι σωστες πανσιον απαρτιζονται απο ανθρωπους που ειναι επαγγελματιες και το σκυλακι ειναι πολυ πιο ασφαλες απο το να ειναι με καποιον ασχετο. Επισης εχουν συνεχη κτηνιατρικη παρακολουθηση. Το μονο που θα πρεπει να μιλησεις μαζι τους γιατι ζητουν καποια εμβολια οπως το πνευμοντογκ που πολλοι ιδιοκτητες δεν το κανουν και το οποιο πρεπει να εχει γινει αρκετο καιρο πριν δεχτουν το σκυλακι, αν δεν κανω λαθος ενα μηνα τουλαχιστον πριν.

bloomgirl

Member
2 Φεβρουαρίου 2011
22
0
ΑΘΗΝΑ-ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
δεν εχω κανεναν που να μπορει.....κ εχω ακουσει οτι στισ πανσιον δενε ιναι παντα τοσοσ καλα τα πραγματα....αναλογα βεβαια γιατι ακουει κ αλλες αποψεις που μου λενε τα καλυτερα οπως εσυ για παραδειγμα....
πας πραγα κ ειναι δυσκολο να το παρω μαζι μου αεροπορικος....τεσπα...
που το ειχες αφησει εσυ?σε ποια πανσιον??

christos1976

Active Member
26 Φεβρουαρίου 2011
34
0
νομιζω οτι το κοστος σε πανσιον ειναι καπου 10 euro την ημερα αναλογα το μεγεθος του σκυλου...ειχα ρωτησει πριν 2 χρονια.... τωρα η μεταφορα του σκυλου με αεροπλανο . για παραδειγμα η ξαδερφη μου που το παιρνει στην ροδο και το σκυλι ειναι μποξερ 30 κιλα, πληρωνει καπου 100 euro.... ρωτα και την kritikopoula να σου πει το ονομα της πανσιον να μαθεις τι παιζει απο τιμες..οπως ειπε και ο mareco πιο πριν...

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Τα χρηματα ειναι πολυ παραπανω. Εγω πριν 4 χρονια εδινα 50€ την ημερα και αυτο γιατι πηγαινα σε αυτο που εστειλα απο το 1992. Η τιμη που αναφερω ηταν για δυο σκυλια που μοιραζονταν το ιδιο δωματιο.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Για γάτα που ρώτησα πρόσφατα ήταν 20 ευρώ την ημέρα, με ένα τηλέφωνο όμως θα μάθεις και θα δεις τι σε συμφέρει.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Χμμμ vasgial με βάζεις σε σκέψεις... Εμάς ήταν σε δικό του kennelόσπιτο με μικρή αυλιτσα και με τρέξιμο-εκτόνωση σε μεγάλη και περιφραγμένη έκταση και με τροφή που του πήγαμε εμείς. Αλλά και στη Ναύπακτο που πήγε ένας γνωστός μας τον δικό του πάνω κάτω τόσα του πήραν.