Βοήθεια

masouraki

Well-Known Member
1 Ιουλίου 2008
58
0
Athens, Gerakas
Καλησπέρα σας. Έχουμε υιοθετήσει απο 30 Μαϊου ένα κουτάβι περίπου 4 μηνών θυληκό visla ημίαιμο που μας ακολούθησε στο δρόμο.Πήγαμε κτηνίατρο, αρχίσαμε εμβόλια, εκπαίδευση στο σπίτι με τις συμβουλές εκπαιδευτή γιατρού και...τις δικές σας.Η Λήτρα...(απο το...Αλήτρα), δείχνει φοβερή προσωπικότητα και προσαρμογή.Ανεβαίνει στη μηχανή για μικρή βόλτα, κάθετε ήσυχη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου με τη ζώνη ασφαλείας για σκύλους, κάνει την ανάγκη της όπου βάλουμε την πάνα της, βάζει μόνη της σχεδόν το φιμωτράκι για την καθημερινή βόλτα 2 χλμ.(φοβόμαστε τις βρωμιές γιατί δεν έχει ολοκληρώσει τα εμβόλια).Σαν σκύλος βέβαια, κάνει και αυτά που είναι στη φύση του....κλαίει για λίγο όταν φεύγουμε, γαυγίζει στις γάτες, και μασουλάει....έχει 30 τ.μ.βεράντα για πάρτη της όταν λείπουμε και είναι μαζί μας στο σπίτι όταν γυρίζουμε.Καλά ως εδώ? Εχθές το βράδυ, είχε εκνευρισμό απο γατάκι στον κήπο και γαύγιζε την ώρα που λείπαμε, και μάλιστα ώρα κοινής ησυχίας.Που το ξέρω? Η κάμερα ασφαλείας του σπιτιού την έχει καταγράψει.Ο ενοχλημένος γείτονας (σεβαστό ως εδώ...)την άρχισε στα βρισίσια(ο.κ. δεκτό, λες και καταλαβαίνει το σκυλί....)και μετά την....έκανε στόχο και της πέταγε με μανία κομμάτια...ωμής πατάτας Ο ΓΕΛΟΙΟΣ!!!!!!Αυτό που δεν ξέρει είναι οτι τον έχει γράψει η κάμερα...Του αφησα σημείωμα οτι ζητώ συγνώμη για την ενόχληση αλλά για όλα τα υπόλοιπα θα τον μηνύσω.Επίσης του πέταξα πίσω την ωμή πατάτα που ο σκύλος μου περιφρόνησε και του είπα οτι αυτό του γεύμα αξίζει σε κείνον μόνο.Θα βγάλω άκρη με τη μηνυση ή να τον πλακώσω στις πατάτες να δει πως είναι?
Ευχαριστώ για την υπομονή σας.....

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Δεν θα βγάλεις άκρη.
Καλό είναι να τον ενημερώσεις ότι καταγράφεται από κάμερα (η κάμερα ΔΕΝ πρέπει να γράφει την αυλή του ή δημόσιο χωρο, αλλά μόνο μέσα στο χώρο σου)
Ετσι θα αποφύγεις στο μέλλον τα χειρότερα (φόλα ίσως)
Αν δεν είσαι σίγουρη για τό τί κάνει ο σκύλος και επειδή έχει και κυνηγετικό αίμα μέσα του, καλύτερα περιόριζέ τον μέσα στο σπίτι όταν λείπεις. Σίγουρα είναι χειρότερα, αλλά ...

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Δεν παλευεται ο κοσμος...κανε οτι καλυτερο μπορεις.Μονο προσεχε την εκδικητικοτητα του.Να προσεχεις μην πεταξει τπτ αλλο αντι για πατατες.Θα εχει βεβαια το φοβο της καμερας ασφαλειας αλλα το κακο μπορει να γινει και μεσα σε ενα λεπτο.:(

masouraki

Well-Known Member
1 Ιουλίου 2008
58
0
Athens, Gerakas
Η κάμερα γράφει το δικό μου σπίτι αλλά απλά ο πατάτας μένει κολλητά και καταγράφηκαν οι ...πατατοβολές! Τον ενημέρωσα οτι "η ευγενική χορηγία του στον ύπνο της γειτονίας έχει καταγραφεί απο κάμερα, την οποία και χτύπησε με την πατάτα άρα μπορώ να τον κατηγορήσω για φθορά ξένης περιουσίας." Μου την έδωσε τόσο η κακία του που θα τον τραβήξω για τα σκουπίδια που πέταξε στην βεράντα μέχρι και για ......:)....ψυχική οδύνη του σκύλου που προσπαθούσε να αποφύγει τα κομμάτια......Τουλάχιστον ας πέταγε σαλάμι ο τσίπης............Η λήτρα-όνομα και πράγμα-δεν μένει ώρα μέσα στο σπίτι, θέλει αέρα-γι αυτό της αρέσει μηχανή αυτοκίνητο-και τρέξιμο.Το βράδυ μας βάζει για ύπνο, όταν σβήσουν τα φώτα κοιμάται κάτω δίπλα μου και μόλις κοιμηθούμε πάει έξω στο κρεββάτι της.

Last edited:

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Το σαλαμι που θα πεταξει ο μακακας δυστυχως θα εχει και δηλητηριο μεσα. Εγω θα του εκανα μηνυση. Με το να του πεις για καμερα προστατευεις εσενα αλλα για μηνυση υπαρχει προηγουμενο και θα το σκεφτει να μακακιαστει και σε αλλους. Για να λειτουργησουν καποτε οι νομοι στη μπανανια μας -ισως σε 200 χρονια- πρεπει να γινει η αρχη απο καποιους.

GeorgeK

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2008
172
0
καλύτερα δώσε του ένα τηλέφωνο (άλλου) γείτονα ή κάποιου που εμπιστεύεσαι να πηγαίνει να τον ηρεμεί όταν θα λείπεις και θα φωνάζει.
λεπτομέρειες:
αν η κάμερα περνάει την μάντρα και βλέπει και σε αυτόν πρόσεξε γιατί μπορεί να τραβάει εσένα για παραβίαση ιδιωτικής ζωής.
ειδοποίησέ τον ότι ο χώρος καταγράφεται από cctv και να προσέχει τι κάνει..
αν τα πράγματα γίνουν χειρότερα (καλοκαίρι - ανοιχτά τζάμια) μπορείς να του την στείλεις συστημένη για κακοποίηση ζώου αλλά και αυτός για διατάραξη κοινής ησυχίας..

σε κάθε περίπτωση βέβαια προτίνησε να πας από κει και να του μιλήσεις για να τα βρείτε.έχε υπόψιν ότι αν είναι κανένα στραβόξυλο και πάτε για μηνύσεις κλπ θα πάρετε ημερομηνίες σε κανά 2 χρόνια....και στο μεσο διάστημα παίζει να βρεις οτιδήποτε του περισσεύει στον κήπο σου.

masouraki

Well-Known Member
1 Ιουλίου 2008
58
0
Athens, Gerakas
H κάμερα είναι αυστηρά σε δικό μου χώρο, άρα πρόβλημα δεν έχω.Για το σαλάμι πλάκα έκανα μη το πάρετε οτι σοβαρολογούσα....Μήνυση θα του κάνω γιατί τα πέταγε με μανία πάνω στο σκύλο βρίζοντας για να την χτυπήσει.Και ναι...κάτι στην μπανανία πρέπει να λειτουργήσει. Να πληρώσω εγώ για διατάραξη να πληρώσει κι αυτός για όλα τα άλλα.

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Τζορτζ κατι θρασυδειλα μικροτσουτσουνα πλασματα σαν αυτον μονο αμα ξερουν οτι δε θα την πληρωσουν κανουν παπαριες. Στο σπιτι της δε θα πεταξει κατι αντε κανα αμαξι να γρατζουνισει. Απο το να βρει το μικρο της φολιασμενο καλυτερα μηνυση

masouraki

Well-Known Member
1 Ιουλίου 2008
58
0
Athens, Gerakas
Τον ίδιο χαρακτηρισμό του έδωσα εχθές....με κάλυψες απόλυτα.Μήνυση λοιπόν για να μάθει να σέβετε όλα τα πλάσματα.Κανόνισα ήδη ραντεβού με το δικηγόρο μου, θα σας κοινοποιήσω τα περαιτέρω.Να ρωτήσω κατι όμως, γιατί σκύλο έχω πρώτη φορά στη ζωή μου.Κάποια μέρα που έβλεπα το Video παρακολούθησης είδα και άκουσα με έκπληξη το κουτάβι μου να θρηνεί με όρθιο το ρύγχος (αυτό το ουυυυυυυ που έχω δει σε λύκους).Το κάνουν και τα μικρά ή εκτός απο διασταύρωση visla-νοικοκυράς (τρελαίνεται για δουλειές σπιτιού...)είναι και λύκος?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
To κάνουν συνήθως όταν ακούνε θορύβους υψηλής συχνότητας (συναγερμό αυτοκινήτου, σειρήνα περιπολικού ή ασθενοφόρου κτλ )
Το βιντεακι με τις «πατατοβολες» θα το ανέβαζα και ‘γω στο youtube! *demonio*
Εξημέρωσε μας σχετικά με τη συζήτηση που θα έχεις με το δικηγόρο σου.

Αααα!!! Να μην το ξεχάσω! Καλώς ήρθες στο Dogforum masouraki! :D

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ο δικος μου το εκανε αυτο και οταν ενιωθε μονος.
μαζι με την σταση που επαιρνε κανοντας αυτο το "ουυυυυ" ,φαινοταν οτι "καλει" ...
μπορει να το καταλαβα και λαθος.