Βοήθεια!!

malou t.

Member
16 Αυγούστου 2012
20
0
Γεια σας!!Είμαι νέο μελος οποτε συγνώμη αν υπήρχε κάπου αλλού παρόμοιιο θέμα!!

Πριν 5 μέρες μας χάρισαν τη Μαλού! Ημίαιμο κανίς.είναι 42 ημερών και είχαμε κάποιο πρόβλημα.έκανε αιμετό παράσιτα και την πήγαμε αμλεσως στον κτηνίατρο! αυτός της έκανε αμέσως ένεση με βιταμίνες για να δυναμώσει τ σκυλάκι και μας χορήγησε Vermox για 3 μερεσ..το σκυλάκι την ίδια μέρα απέκτησε ενέργεια..έβγαλε τ παράσιτα,δν 3αναέκανε εμετο και έτρωγε κανονικότατα.! Σήμερα που είναι η 2η μέρα που της δίνω Vermox απο τ πρωί έκανε κακακια της αλλά ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ ΝΕΡΟ!!!!Επίσης είναι κακόκεφη και κοιμάται ! Δεν ξέρω τι να κάνω!είναι φυσιολογικό.? Τραντάζεται στον ύπνο του και στενοχωριέμαι!ΒΟΗΘΕΙΑ!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Καταρχήν δεν ειναι φυσιολογικό 42 ημερών να το εχεις εσύ και όχι η μανα του.
Καλά που το είχαν και το κουτάβι εκανε εμετο σκουληκια?
Όλα τα κουτάβια κοιμουνται διαρκώς αλλά πρέπει ο κτηνιατρος να σου πει σε τι οφείλεται αυτή η κακη του διάθεση.

malou t.

Member
16 Αυγούστου 2012
20
0
Το είχαν σε ενα γκαράζ.! Ο γιατρός μου είπε οτι τα σκουλήκια τ κόλλησε απο τη μάνα του ! :/Η κακή τ διάθεση σίγουρα οφείλεται στα φάρμακα...αλλά το να μην τρώει με ανησυχεί ιδιαίτερΑ!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
malou t. καλώς ήρθες στο φόρουμ και να χαίρεσαι την μικρή σου.

Για τέτοια πράγματα, το πρώτο που θα κάνεις, θα είναι να παίρνεις πρώτα τον γιατρό σου.
Πάντα. Κανενός άλλου η γνώμη δεν μετράει, σε θέματα υγείας.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Να κάνουν αποπαρασίτωση στη μάνα πες τους. Και αν γινεται να ειναι κοντά της το μικρό ως τις 60 μέρες του.

Η πεσμένη ορεξη μπορεί -αν δεν εχει αλλο οργανικό θεμα- να ειναι και ζήτημα των φαρμάκων. Αλλά ενα σκυλι που γεννήθηκε από τετοια γέννα και εμεινε με τη μάνα στο γκαραζ ωσπου να στο χαρίσουν 37 ημερών... μπορεί να εχει πολλάααααααα προβληματα και υγείας και συμπεριφοράς.

sweetdogs

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2012
82
0
kastoria greece
Καταρχας καλωσορισες στο φορουμ! Η Μαλου ειναι ισα με τα δικα μου κουταβακια! Ακου ειναι πολυ μικρα ακομα... Καταρχας δεν εχει θηλάσει καλα... Αυτο μπορει να δημιουργησει προβλημα... Δεν ειναι ευκολο που εφυγε απο την μαμα της τοσο μικρουλα... Καλυτερα να πας στην/ στον κτηνιατρο σου εκεινος/νη θα ξερει...

malou t.

Member
16 Αυγούστου 2012
20
0
Σας υπερευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας!! Τελικά δεν έτρωγε επειδή δεν έκανε κακά της και δν έβγαλε τ σκουληκάκια της.!!Τώρα τ έκανε και εφαγεεε!! Και πάλι ευχαριστώ!

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
καλό κουράγιο και υπομονή με την μικρή, θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις στο φόρουμ και για το πως θα μεγαλώσεις τη μικρή σου και ειδικά αν είναι ο πρώτος σου σκύλος θα το χρειαστείς.

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Τα σκουληκάκια έχω την αίσθηση είναι μες το πρόγραμμα σε αυτή την ηλικία και πρέπει το σκυλί να πάρει ένα χάπι!

sweetdogs

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2012
82
0
kastoria greece
Παρακαλω malou t. Προσεχε ειναι στην πιο ευαισθητη ηλικια! Το περασα 2 φορες! Θελουν να τρεξουν, να κανουν τα εμβολια, να παρουν χαπια, να χωριστουν απο την μαμα τους κλπ κλπ κλπ....φιλικα,Ευγενια

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Παρακαλω malou t. Προσεχε ειναι στην πιο ευαισθητη ηλικια! Το περασα 2 φορες! Θελουν να τρεξουν, να κανουν τα εμβολια, να παρουν χαπια, να χωριστουν απο την μαμα τους κλπ κλπ κλπ....φιλικα,Ευγενια
Να χωριστούν από τη μαμά τους 42 ημερών? Καλησπέρα Μαλού. όπως είπαν τα παιδιά, κτηνίατρο:)

malou t.

Member
16 Αυγούστου 2012
20
0
Σας ευχαριστώ και πάλι όλους!! έχω πάει ήδη σε κτηνίατρο και Τρίτη θα ξαναπάμε για εμβόλια κτλ...

έχω ακουσει και αλλες περιπτωσεις που χωριζονται απο τη μαμά τους μικρά αλλά με διαβεβαίωσε ο κτηνίατρος ότι προβλημα δεν υπάρχει απλώς θα είναι λίγο πιο δύσκολο.!

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
θες πολύ δουλεία στην κοινωνικοποίηση του κουταβιού αλλιώς θα σου γίνει κανένα μικρό παστρικό όπως πολλά εκεί έξω.