Βοήθεια !!!

Bongo

Member
24 Φεβρουαρίου 2011
7
0
Καλησπέρα σε όλους . ο Bongo ο "γιος" μου ροτβαιλερ 16 μηνών ψάχνει οικογένεια εντός αττικής . δεν μπορεί να μείνει αλλο μαζί μας γιατι το κτήμα οπου έμενε δεν μας ανήκει πια ... Σας παρακαλώ , καποιος που να γνωρίζει την ράτσα η εστω τα σκυλια γενικα ας με βοηθήσει .. δεν ξέρω τι να κάνω , θέλω να ειναι ευτυχισμενος !!!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καλως ηρθες
Βαλε φωτογραφιες, μια περιγραφη για το χαρακτηρα του και ενα τηλ. επικοινωνιας στο Προσφορα

Bongo

Member
24 Φεβρουαρίου 2011
7
0
δεν μπορω φιλε μου σε διαμερισματακι μενω τωρα.. ναι τον αγαπαω οσο τπτ αλλο .. θελω να ειναι ευτυχισμενος ..
αμαλιαζ , δεν εχω φωτο .. στην παλληνη μενω ... χαδια ολη την ωρα θελει , ειναι φυλακας , ενα "ελατωμα" εχει δεν σηκωνει αστεια με το φαγητο του .. θελω να τον αγαπησει οποιος και να τον παρει .. χιλια συγγνωμη για το πως γραφω , εχω χασει την γη κατω απτα ποδια μου.,..

nightmare

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2010
213
0
60
Hrάκλειο
Φίλε ο σκύλος δεν θέλει παλάτια και μόνο τεράστιους χώρους για να τρέχει. Θέλει να είναι μαζί σου, δίπλα στο αφεντικό του! Δεν θα τον πειραξει το διαμερίσματακι αρκεί να μένει μαζί σου. Με την κατάλληλη εκπαίδευση ώστε να μην κάνει ζημιές μέσα στο σπίτι και με τις απαραίτητες καθημερινές βόλτες θα είναι μαζί σου ευτυχισμένος. Πριν τον δώσεις κάνε μια τελευταία προσπάθεια... Αυτη είναι η δικιά μου γνώμη τουλάχιστον.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Φίλε ο σκύλος δεν θέλει παλάτια και μόνο τεράστιους χώρους για να τρέχει. Θέλει να είναι μαζί σου, δίπλα στο αφεντικό του! Δεν θα τον πειραξει το διαμερίσματακι αρκεί να μένει μαζί σου. Με την κατάλληλη εκπαίδευση ώστε να μην κάνει ζημιές μέσα στο σπίτι και με τις απαραίτητες καθημερινές βόλτες θα είναι μαζί σου ευτυχισμένος. Πριν τον δώσεις κάνε μια τελευταία προσπάθεια... Αυτη είναι η δικιά μου γνώμη τουλάχιστον.
κι όχι μόνο δική σου και δική μου. Κι εγώ φίλος σε διαμέρισμα μένω και μάλιστα μόνος μου κι έχω δυο μεγαλόσωμους σκύλους με πολλές απαιτήσεις. Κρίμα είναι όσα έζησες με το σκυλάκο να τα ξεγράφεις έτσι. Σκέψου το λίγο πιο ψύχραιμα, πάρτον και λίγο στο διαμέρισμα, μίλα και μ' έναν εκπαιδευτή. Είναι και γι' αυτόν αλλά είναι και για 'σενα. Εκτός κι αν ήταν μόνιμος οικότροφος του κτήματος κι εσύ τον έβλεπες κάθε σκ χωρίς να έχεις ζήσει ουσιαστικά μαζί του.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Χεχε πέσαμε όλοι μαζί!

Ακόμα ένας ιδιοκτήτης Γερμανικού Ποιμενικού σε διαμέρισμα 120τ.μ. και έχω υπάρξει και σε 33 τ.μ. φοιτητικό σπίτι...

Αν δεν δοκιμάσεις δεν θα ξέρεις...

Μην πανικοβάλλεσαι και μην χάνεις την γη κάτω από τα πόδια σου...

Bongo

Member
24 Φεβρουαρίου 2011
7
0
ας το διαγράψει το τοπικ καποιος moderator .. μαλλον βρεθηκε λυση με την γιαγια μου .. χιλια συγνωμη , απλα δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ταραγμενος ειμαι....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Μπορούμε να φανταστούμε την ταραχή σου και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά.
Σκέψου όμως και όσα σου είπαν. Η ευτυχία του σκύλου σου, είναι να είναι μαζί σου.
Οχι σε κτήμα, μόνος του.

BOYAR

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2010
240
6
.....μην δωσεις το σκυλακο σου πουθενα θα το μετανοιωσεις πολυ πικρα στο μελλον